LEGO FRIENDS 41446 HEARTLAKE CITYN ELÄINSAIRAALA

Tervetuloa Heartlaken eläinsairaalaan! Se on täydellinen paikka sairaiden eläinten hoitamiseen. Donna ottaa potilaat vastaan vastaanotossa. Auta Savannahia ja hänen opaskoiraansa kulkemaan ovesta. Käy katsomassa kissaa ja koiraa heräämössä. Donna tarkkailee ympäristöä terassilta. Kiikarillaan hän näkee kilpikonnavauvan, joka aikoo ylittää vaarallisen tien! Ei hätää... Mia ratsastaa hevosella auttamaan sen turvaan.
Varastossa
SKU
5702016916546
44,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Tunnetko lapsen, joka pitää roolileikeistä ja eläinten hoitamisesta? Heartlake Cityn eläinsairaala (41446) on juuri sopiva luova lahja hänelle! Setissä on yhteensä 8 – luit oikein, 8! – LEGO® Friends hahmoa, esimerkiksi mininukkeja ja erilaisia eläinvauvaleluja, joilla lapset voivat leikkiä haluamaansa roolia.Paljon ominaisuuksia innostamaan tuntikausien leikkeihinMalli koostuu vastaanotosta, LEGO Friends Mian hevosen tallista, tutkimushuoneesta, jossa on lasten eläinlääkäritarvikkeita, ja parvekkeesta, joka sopii ympäristön tähyilyyn. Setissä on myös tieympäristö, joka tuo LEGO Friends eläinleikkeihin puitteet pelastusdraamalle. Lapset voivat leikkiä Savannahia, joka tuo opaskoiransa tarkastukseen, hoitaa söpöjä eläinvauvoja klinikalla tai leikkiä jännittävää pelastusoperaatiota hevosen selästä. Kaikkien muiden suosittujen Heartlake City -lelujen tavoin pojat ja tytöt saavat tutustua heitä kiinnostaviin asioihin parhaiden ystäviensä seurassa.

 

Tämä nopeasti rakennettava setti sisältää 8 hahmoa, joilla lapset voivat keksiä loputtomia eläintenhoitoleikkejä. Mukana on 3 mininukkea, opaskoira, satuloitu leluhevonen, kissanpentu, koiranpentu ja kilpikonnanpoikanen. Ikäsuositus 6+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Friends
Hinta 44,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO FRIENDS 41446 HEARTLAKE CITYN ELÄINSAIRAALA
Arvostelusi