LEGO® Friends 41404 Emman leikkikuutio

Pieni, loputtoman hauska kuvausstudiolelu!
Tässä pienikokoisessa LEGO® Friends valokuvausstudiossa lapset voivat kuvitella olevansa valokuvaajia. Tästä matkalelusta on suurta hupia!
Varastossa
SKU
5702016618907
11,25 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
saatavilla
Lempäälä
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Friends 41404 Emman leikkikuutio

Ikäsuositus: 6+

Osien lukumäärä: 36

Lähde mielikuvitusmatkalle Ranskaan... Tutustu Emman tyylikkääseen studioon Pariisissa, jossa hän valmistelee mysteerilemmikkiään valokuvaussessioon. Mukana on harja kuvauskohteen viimeistelyyn, kamera ja läppäri kuvien katseluun. Mutta mikä mysteerieläimistä on hänen mallinaan tänään? Paljasta yllätys avaamalla kuutio. Nämä huikeat kuutiot voi pinota, yhdistää ja jakaa kahteen osaan niin, että voit viettää hauskaa yhdessä ystäväsi kanssa.

LEGO® Friends Emman leikkikuutio (41404) on mahtava lahja monipuolisiin leikkeihin. Läpinäkyvän glitter-kannen alta paljastuu lemmikkieläinten valokuvausstudio. Se on paras lahja eläimiä rakastaville lapsille, jotka pitävät pienikokoisista leluista. Ole luova! Nämä LEGO® Friends kuutiot ovat uudenlaisia leluja. Lemmikkieläinten studiosetin osat voi irrottaa, joten lapset voivat jatkaa mielikuvitusleikkiä kuution ulkopuolella. Osat voi myös liittää kuution pohjaan – palikat eivät enää häviä! Kuutio jakautuu kahtia, kun lapset haluavat jakaa kuvausstudioleikin ystävän kanssa. Hassunhauska kuutio kerää katseet Sarja sisältää viisi kerättävää kuutiota. Jokaisessa kannettavassa lelussa on yllätyslemmikki, jonka väri paljastuu vasta kannen auetessa. Yllätyksen löytäminen on osa hupia! Pinottavassa lelussa on sivusaranat, joilla sen voi liittää muihin kuutioihin hauskoiksi koristeiksi. Esittele lapsille Heartlake Cityn maailma, jonka arjen sankarit toivottavat hänet lämpimästi tervetulleeksi!

"
- LEGO® Friends Emman leikkikuutio (41404) innostaa luovaan leikkiin. Kauniin läpinäkyvän glitter-kannen alta paljastuu miniatyyrimaailma täynnä valokuvauksen taikaa. Katso, kuinka lapset avaavat kuution ja löytävät söpön yllätyslemmikin.
- Tämän matkalelun sisältö takaa onnistuneet matkat. Mukana on yksi keräilymininukke ja lelulemmikki, sekä rakennettava hoitola ja kuvausstudio. Tarra-arkin avulla lapset voivat koristella kuution.
- Lapset voivat pinota tai yhdistää kuutioita näyttäviksi koristeiksi. Tai jakaa ne kaverin kanssa yhteisiin leikkihetkiin. Osat voi irrottaa kuutiosta, tai niillä voi leikkiä kuution sisällä. Pieni lelu, josta on paljon hupia!
- Tämä rakennussarja on täydellinen matkalelu luoville lapsille. Helppo rakentaminen vetoaa lapsiin, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta LEGO® rakentamisesta. Tämä keräiltävä mininukkesetti on mahtava yllätys-, syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille lapsille.
- Kuutio on 8 cm leveä ja 6 cm korkea, joten se mahtuu helposti reppuun tai käsilaukkuun. Siksi se on juuri sopiva lelu pitkiä matkoja varten. Kompaktin kokonsa ansiosta se on myös hieno pöytäkoriste.
- Tässä matkalelussa ei tarvita paristoja – leikit alkavat mielikuvituksen voimalla. Tämä tarkoittaa, että hauska leikki voi alkaa kaikkialla: autossa, lentokoneessa tai koulun leikkikentällä.
- Kaikkien LEGO® settien tapaan tässä hauskassa lelussa on selkeät, painetut ohjeet. Helpot ohjeet on suunnattu 6 vuotta täyttäneille lapsille, joten rakennuspuuhat pääsevät alkuun ilman aikuisen apua.
- Tutustuta lapset LEGO® Friends maailmaan, jossa he oppivat, että unelmat voi saavuttaa seuraamalla sydäntään. Ja kaikki ovat tervetulleita, koska uudelle ystävälle on aina tilaa.
- LEGO® lelut täyttävät alan tiukimmat standardit ja sisäiset laatukriteerimme. Tällä lelusetillä leikkivät lapset huomaavat, että palikat kiinnittyvät napakasti ja irtoavat helposti – kerta toisensa jälkeen.
- The LEGO Group testaa LEGO® palikat ja osat kaikin kuviteltavissa olevin tavoin. Varmistamme, että jokainen LEGO® Friends setti täyttää maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Friends
LEGO ikäsuositus 6+
Hinta 11,25 €
Lisätiedot Lego kuluttajaesite 2020

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO® Friends 41404 Emman leikkikuutio
Arvostelusi