LEGO® Friends 41403 Mian leikkikuutio

Maailman hauskin eläinklinikka!
Palkitse pieni rakentaja pienikokoisella LEGO® Friends eläinlääkärinsetillä – erinomainen kompakti lasten matkalelu eläinten ystäville.
Varastossa
SKU
5702016618891
11,25 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Friends 41403 Mian leikkikuutio

Ikäsuositus: 6+

Osien lukumäärä: 40

Mia on ottanut tehtäväkseen huolehtia sairaasta lemmikistään. Avaa kuutio ja löydät kaiken tarvittavan potilaan hoitamiseen! Auta Miaa tutkimaan sairas potilas eläinklinikalla. Sulje kuutio ja ota se mukaan ystäväsi luo, niin hän voi liittyä hauskaan leikkiin. Jaa kuutio kahteen osaan ja anna ystävällesi toinen puolikas. Kerää kaikki kuutiota ja pinoa tai liitä niitä yhteen. Leiki kuutiolla omalla tavallasi!

LEGO® Friends Mian leikkikuutio (41403) herättää lapsen hoivavaistot. Läpinäkyvän glitter-kannen sisäpuolella on miniatyyrimaailma lemmikkieläinten hoitoon. Se on paras lahja eläimiä rakastaville lapsille, jotka innostuvat pienikokoisista leluista. Rasiallinen iloa Kaikki tämän eläinlääkärileikkisetin sisältämät osat ovat irrotettavia, joten lapset voivat nauttia rajattomasta mielikuvitusleikistä. Osat voi kiinnittää kuution pohjaan – palikat eivät enää häviä! Kuution voi jakaa kahtia niin, että lapset voivat jakaa eläinklinikan ystävän kanssa. Makupala jostain suuremmasta Tästä eläinlääkäriaiheisesta kuutiosta ilahtuvilla lapsilla on kerättävään neljä muutakin kuutioita. Jokaisessa kannettavassa lelussa on yllätyslemmikki, jonka väri on yllätys. Katso miten lasten silmät syttyvät, kun he näkevät, mikä söpö lemmikki kuutiosta paljastuu! Pinottavassa lelussa on myös sivusaranat, jotka kiinnittyvät muihin kuutioihin hienoiksi kokoonpanoiksi. Esittele lapsille Heartlake Cityn maailma, johon lapset ovat lämpimästi tervetulleita. Sieltä he löytävät tärkeitä, itsensä kaltaisia ystäviä.

"
- Ilahduta lemmikkejä rakastavia lapsia mininukkesetillä, jonka parissa voi toteuttaa hoivavaistoja ja auttaa Miaa hoitamaan eläimiä. Lemmikkien hoito onnistuu kaikkialla, sillä osat on helppo pakata kannettavaan leluun.
- Mian leikkikuutio (41403) sisältää yhden keräiltävän eläinlääkärimininuken, lelulemmikin, rakennettavia eläinlääkäritarvikkeita, paljon mininukketarvikkeita ja tarra-arkin, jolla lapset voivat koristella klinikan haluamallaan tavalla.
- Lapset voivat irrottaa osia kuutiosta ja pakata ne mukaan matkalle. Kuution voi jakaa, kun haluat jakaa huvin ystävän kanssa – sen voi myös pinota ja yhdistää muihin kuutioihin hauskoiksi koristeiksi.
- Lelu on mahtava yllätyslelu ja syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille lapsille. Keräiltävä mininukkelelu on täydellinen matkalelu pienille lemmikkieläinten ystäville. Helposti rakennettava setti sopii lapsille, jotka ovat vasta aloittamassa LEGO® rakentamista.
- Kuutio on 8 cm leveä ja 6 cm korkea. Se mahtuu helposti reppuun tai käsilaukkuun, joten se on juuri sopiva matkalelu piristämään pitkiä matkoja.
- Tässä matkalelussa ei tarvita paristoja – leikit alkavat mielikuvituksen voimalla. Sillä kuka muistaa pakata paristot, kun olet lähdössä matkalle?
- Kaikkien LEGO® settien tapaan tässä hauskassa lelussa on selkeät, painetut ohjeet. Helpot ohjeet on suunnattu 6 vuotta täyttäneille lapsille, joten rakennuspuuhat pääsevät alkuun ilman aikuisen apua.
- Tutustuta lapset ystävyksiin Heartlake Cityssä. Se on jännittävien mielikuvitusleikkien ja upeiden ystävyyssuhteiden kaupunki, jossa lapset voivat tutkia kiinnostavia asioita ja seurata sydäntään unelmiensa toteuttamiseksi.
- Hauskat LEGO® lelut täyttävät alan tiukimmat standardit ja omat laatukriteerimme. Tällä lelusetillä leikkivät lapset huomaavat, että palikat kiinnittyvät napakasti ja irtoavat helposti – kerta toisensa jälkeen.
- The LEGO Group testaa LEGO® palikat ja osat kaikin kuviteltavissa olevin tavoin. Varmistamme, että jokainen LEGO® rakennussarja täyttää maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Friends
LEGO ikäsuositus 6+
Hinta 11,25 €
Lisätiedot Lego kuluttajaesite 2020

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO® Friends 41403 Mian leikkikuutio
Arvostelusi