LEGO® Friends 41402 Olivian leikkikuutio

Tieteellistä hupia tiivistettynä kompaktiin keräilykuutioon!
LEGO® Friends Olivian leikkikuutio sisältää miniatyyrilaboratorion, jossa lapset voivat tehdä tieteellisiä kokeita paikassa kuin paikassa.
Varastossa
SKU
5702016618884
11,25 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
saatavilla
Lempäälä
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Friends 41402 Olivian leikkikuutio

Ikäsuositus: 6+

Osien lukumäärä: 40

Katse eteenpäin! Olivian kemiantunti on alkamassa. Auta häntä valmistamaan limaa laboratoriossa mysteerieläimen avulla. Ole tarkkana, kun Olivia kirjoittaa tieteellisen kaavan liitutaululle. Pidä kuutio aina mukanasi tai ota se mukaan ystäväsi luo. Voitte jakaa sen kahteen osaan ja viettää LEGO® Friends hauskaa yhdessä! Kerää kaikki viisi kuutiota, ja pinoa tai liitä ne haluamallasi tavalla.

LEGO® Friends Olivian leikkikuutio (41401) setillä lapset voivat leikkiä tekevänsä tieteellisiä läpimurtoja. Keräiltävä, kompakti lelu on hauskanpidon mikrokosmos. Kannettavan lelun sisällä on Olivia, rakennettava laboratorio ja LEGO® luokkahuone sekä paljon mininuken tarvikkeita. Kuutiosta löytyy myös yllätyslemmikki – katso, kuinka lapset ilahtuvat löytäessään lemmikin! Monipuolisiin leikkeihin Lapset voivat irrottaa mininukkesetin osat kuutiosta ja leikkiä niillä muualla. Osat voi myös kiinnittää kuution pohjaan. Pakkaa kaikki kauniiseen kuutioon, jossa on kimaltava kansi. Pikku tutkija voi ottaa sen mukaansa löytöretkilleen – tai vierailulle ystävänsä luo. Kubismin taikaa Jokainen kuutio antaa lapsille maistiaisen Friends-maailmasta. Ja jos lapset haluavat syventyä kuutioihin tarkemmin, he voivat kerätä kaikki viisi ja pinota tai yhdistää niistä hauskoja kokoonpanoja. Esittele lapselle Heartlake Cityn maailma, jossa he voivat oppia maailmasta ystäviensä kanssa.

"
- Viihdytä lapsia matkoilla kannettavalla mininukkesetillä. Pienet tutkijat voivat leikkiä opettajaa tai kuvitella löytävänsä uusia alkuaineita laboratoriossa ja LEGO® luokkahuoneessa, jotka löytyvät kuution sisältä.
- Olivian leikkikuutiossa (41402) on täynnä leikki-ideoita pienessä tilassa. Sisällä on yksi tutkijamininukke, lelulemmikki, LEGO® luokkahuone ja laboratorio leikkilimoineen, paljon mininukeille suunniteltuja tarvikkeita ja tarra-arkki.
- Lapset voivat irrottaa laboratorion kuutiosta ja leikkiä sillä erikseen. Jokaisen kuution voi yhdistää neljän muun kuution kanssa. Ne voidaan pinota ja yhdistää näyttäviksi koristeiksi.
- Tunnetko luonnontieteistä kiinnostuneen lapsen? Tämä leikkisetti on mahtava yllätyslahja juuri hänelle. Se on myös hieno syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille lapsille. Helppo rakennus on loistava ensiaskel LEGO® rakentamisen maailmaan.
- Kuutiot ovat 8 cm leveitä ja 6 cm korkeita, joten ne kulkevat näppärästi mukana kaverin luo leikkeihin. Värikkäät, kannettavat lelut piristävät myös pitkillä matkoilla.
- Tässä tiedelelussa ei tarvita paristoja – leikit alkavat mielikuvituksen voimalla. Lapset voivat leikkiä tiivistävänsä energiaa Olivian kartiomaisiin pulloihin!
- Kaikkien LEGO® settien tapaan tässä hauskassa lelussa on selkeät, painetut ohjeet. Helpot ohjeet on suunnattu 6 vuotta täyttäneille lapsille, joten rakennuspuuhat pääsevät alkuun ilman aikuisen apua.
- Avaa pikku rakentajalle ovi LEGO® Friends maailmaan. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita Heartlake Cityyn, jossa riittää kiinnostavaa tutkittavaa lapsille ja heidän parhaille ystävilleen.
- LEGO® rakennuspalikat ja lelut täyttävät alan tiukimmat standardit ja sisäiset laatukriteerimme. Tällä lelusetillä leikkivät lapset huomaavat, että palikat kiinnittyvät napakasti ja irtoavat helposti – kerta toisensa jälkeen.
- The LEGO Group testaa palikat, osat ja LEGO® Friends mininuket kaikin kuviteltavissa olevin tavoin. Varmistamme, että jokainen LEGO® rakennussarja täyttää maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Friends
LEGO ikäsuositus 6+
Hinta 11,25 €
Lisätiedot Lego kuluttajaesite 2020

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO® Friends 41402 Olivian leikkikuutio
Arvostelusi