LEGO FRIENDS 41401 STEPHANIEN LEIKKIKUUTIO

Mahtava lahja lapsille, jotka rakastavat pienikokoisia nukkekeittiöitä!
Palkitse pikku rakentajia LEGO® Friends Stephaniella ja kahdella leivontalelulla, joilla on kiva leikkiä matkoilla.

Lue tästä lisää
Varastossa
SKU
5702016618877
11,25 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus

LEGO® Friends 41401 Stephanien leikkikuutio

Ikäsuositus:

6+

Osia:

44

Pieniä leikkihetkiä milloin tahansa

Lapset rakastavat näitä kerättäviä kompakteja leluja, jotka sisältävät mininuken ja yllätyslemmikin kimaltelevan kotelon sisällä.

Paljon kuutioita kerättäväksi

Anna lasten tutkia unelmiaan LEGO® Friends -leikkikuutioilla – tämän setin mukana tulee mestarileipuri Stephanie.

Stephanien keittiössä jauhot pölisevät ja uuni on kuumana! Auta häntä leipomaan mahtava luomus. Apurina on myös mysteerieläin. Mikä se mahtaa olla? Avaa kuutio ja ylläty! Sulje kuutio ja ota se mukaan ystäväsi luo. Voitte jakaa sen kahteen osaan ja viettää hauskaa yhdessä. Voit pinota kuutiot päällekkäin tai kiinnittää niitä yhteen hienoksi pöytäkoristeeksi.

Paljon hauskaa pienessä tilassa

Sisältää paljon erilaisia elementtejä kokkausleikkejä varten.

Siisti leikkikuutio

Lapset voivat koristella kuution mukana tulevilla tarroilla

Salainen yllätys

Ainoastaan kuution avaaminen paljastaa, mikä yllätyslemmikki löytyy sisältä.

Helppo koota, jolloin lapset voivat aloittaa leikkimisen samantien

Rakentaminen on erittäin yksinkertaista, joten esitys voi olla käynnissä muutamassa minuutissa!

Anna lasten samaistua hauskanpitoon

Kuutiot voi pinota tai yhdistää neljään muuhun kuutioon hauskoiksi kokoonpanoiksi tai jakaa ystävän kanssa.

LEGO® Friends 41401 Stephanien leikkikuutio

LEGO® Friends Stephanien leikkikuutio (41401) on mainio lahja pienelle kokkausfanille. Lapset ihastuvat pienikokoisiin leluihin, joissa on upea, läpinäkyvä glitter-kansi ja joiden sisällä piilee salainen lelulemmikki. Rasiallinen iloa Lapset tykkäävät leipoa kakkuja Stephanien kanssa. Rakennettavan keittiösetin voi irrottaa, joten lapset voivat leikkiä sillä myös kuution ulkopuolella. Keittiösetin voi kiinnittää myös kuution pohjaan – palikat eivät enää häviä LEGO® leikeissä! Kuution puoliskot voi irrottaa toisistaan, kun haluat jakaa leivontaleikit ystävän kanssa. Makupala jostain suuremmasta Jokainen kuutio sisältää lapsille suunnattuja ihanuuksia Friends-maailmasta. Jos yksi ei riitä, saatavana on vielä neljä muuta keräilykuutiota. Jokaisessa lelukuutiossa on yllätyslemmikki, jonka väri paljastuu vasta, kun kuutio on avattu. Lapset voivat pinota tai yhdistää kuutioita hauskoiksi kokoonpanoiksi. Avaa lapsille ovi Heartlake Cityn maailmaan, jossa he voivat saavuttaa unelmansa upeiden ystävien tuella.


  • Innosta jännittäviin LEGO® Friends seikkailuihin kannettavalla mininukkesetillä. Kaunis ja kompakti keräilylelu sisältää Stephanien ja hänen keittiöluomuksensa, jotka kulkevat helposti mukana mihin vain.
  • Stephanien leikkikuutio (41401) sisältää yhden minikokin, lelulemmikin, lelukakun, kaksi leivontaympäristöä, paljon mininukeille suunniteltuja tarvikkeita ja tarra-arkin koristeluun.
  • Lapset voivat irrottaa mininuken keittiön myös kuution ulkopuolelle tai pakata sen mukaan matkalle. Jokaisen kuution voi yhdistää neljän muun kanssa. Ne voidaan pinota ja yhdistää muodostamaan hassuja muotoja, tai ne voi jakaa kaverin kanssa.
  • Täydellinen yllätyslelu ja syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille lapsille, jotka rakastavat pienikokoisia leluja. Helposti rakennettavat setit ovat erinomainen tapa esitellä lapsille LEGO® universumi, jolloin leikki alkaa välittömästi.
  • 8 cm leveät ja 6 cm korkeat kuutiot ovat täydellisiä leluja kaverin luo mukaan otettavaksi, kun haluat jakaa LEGO® huvin ystävien kanssa. Värikkäät, kannettavat lelut piristävät myös pitkillä matkoilla.
  • Tässä pinottavassa lelussa ei tarvita paristoja. Sen voi jakaa kahtia, pinota ja yhdistää muihin kuutioihin, ja jokaisessa piilee yllätyslemmikki. Nämä kuutiot suorastaan kihisevät leikkimahdollisuuksia!
  • Herätä eloon Heartlake Cityn maailma, jossa lasta odottavat jännittävät mielikuvitusleikit ja arjen sankarit ja josta lapset löytävät itsensä kaltaisia hahmoja. Kaikki ovat tervetulleita!
  • LEGO® palikat ja lelut täyttävät alan tiukimmat standardit. LEGO® Friends lelusetillä leikkivät lapset huomaavat, että palikat kiinnittyvät napakasti ja irtoavat helposti – kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group pudottaa, kuumentaa, naarmuttaa ja testaa LEGO® palikoita ja osia kaikin kuviteltavissa olevin tavoin. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Friends
LEGO ikäsuositus 6+
Hinta 11,25 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO FRIENDS 41401 STEPHANIEN LEIKKIKUUTIO
Arvostelusi