LEGO® Friends 41400 Andrean leikkikuutio

Mahtava yllätyslahja lapsille, jotka innostuvat pienikokoisista musiikkiaiheisista leluista!
LEGO® Friends Andrean leikkikuutio on lasten toivelahja, joka kulkee kätevästi mukana musikaalisiin leikkeihin.
Varastossa
SKU
5702016618860
11,25 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
saatavilla
Lempäälä
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Friends 41400 Andrean leikkikuutio

Ikäsuositus: 6+

Osien lukumäärä: 49

Andrea on valmis esittämään uuden laulunsa. Auta häntä valmistautumaan esitykseen. Soundcheckistä huolehtii mysteerieläin. Mikä se mahtaa olla? Avaa kuutio ja ylläty! Sulje kuutio ja ota se mukaan ystäväsi luo. Voitte jakaa sen kahteen osaan ja viettää hauskaa yhdessä. Voit pinota kuutiot päällekkäin tai kiinnittää niitä yhteen muunlaiseksi muodostelmaksi. Leiki kuutiolla omalla tavallasi!

LEGO® Friends Andrean leikkikuutio (41400) on loistava lahja pienelle showtähdelle. Lapset ihastuvat näihin näppärän kokoisiin keräilyleluihin, joissa on loistelias, läpinäkyvä glitter-kansi ja joissa piilee yllätyslemmikkilelu. Hauska pieni esitys Settiin sisältyy leikkipiano ja näyttämö, joten lapsille voi jäädä esiintymisrooli päälle koko päiväksi. Rakennettavat musiikkilelut voi irrottaa, joten lapset voivat leikkiä niillä myös kuution ulkopuolella. Lelut ne voi myös kiinnittää kuution pohjaan – palat eivät enää häviä leikeissä matkan varrella! Kuution puoliskot voi irrottaa toisistaan, jolloin esitysleikit voi jakaa ystävän kanssa. Alkumakua koko setistä Jokainen kuutio sisältää lapsille suunnattuja ihanuuksia Friends-maailmasta. Kuutioita on viisi, ja jokaisessa on salaperäinen yllätyslemmikki. Lemmikin väri vaihtelee, joten se on aina hauska yllätys. Lapset voivat pinota tai yhdistää kuutioita hauskoiksi kokoonpanoiksi. Avaa lapsille ovi LEGO® Friends maailmaan, jossa unelmat saavutetaan parhaiden ystävien avulla!

"
- Innosta jännittäviin LEGO® Friends seikkailuihin kannettavalla mininukkeleikkisetillä. Kaunis ja pienikokoinen keräilylelu sisältää Andrean ja musiikin taikaa, ja se kulkee lasten mukana mihin tahansa.
- Andrean leikkikuution (41400) sisällä on yksi muusikkomininukke ja lelulemmikki, lelupiano ja lelunäyttämö. Settiin sisältyy myös lelumikrofoni ja tarra-arkki koristeluun.
- Lapset voivat irrottaa muusikkonuken ja musiikkilelut kuutiosta leikkejä varten tai pakata kuution mukaan matkalle. Kuutiot voi pinota tai yhdistää neljään muuhun kuutioon hauskoiksi kokoonpanoiksi tai jakaa ystävän kanssa.
- Täydellinen yllätys-, syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille lapsille, joiden mielestä pienikokoiset lelut ovat parhaita. Helposti rakennettavat setit ovat erinomainen tapa tutustuttaa lapset LEGO® rakentamiseen, jolloin leikki alkaa välittömästi.
- Kuutiot ovat 8 cm leveitä ja 6 cm korkeita, joten ne sopivat erinomaisesti pieneenkin laukkuun, kun haluat jakaa LEGO® huvin ystävien kanssa. Värikkäät, kannettavat lelut piristävät myös pitkillä matkoilla.
- Tähän pinottavaan leluun ei tarvita paristoja. Sen voi jakaa kahtia, pinota ja yhdistää muihin kuutioihin, ja jokaisessa piilee yllätyslemmikki. Nämä kuutiot suorastaan kihisevät leikkimahdollisuuksia!
- Kaikkien LEGO® settien tapaan tässä hauskassa lelussa on selkeät, painetut ohjeet. Helpot ohjeet on suunnattu 6 vuotta täyttäneille lapsille, joten rakennuspuuhat pääsevät alkuun ilman aikuisen apua.
- Tutustuta lapset Heartlake Cityn maailmaan, jossa lapsia odottavat jännittävät mielikuvitusleikit ja upeat ystävyyssuhteet ja jossa voi löytää itsensä kaltaisia hahmoja. Kaikki ovat tervetulleita!
- LEGO® rakennuspalikat ja lelut täyttävät alan tiukimmat standardit ja The LEGO Groupin sisäiset laatukriteerit. Tällä lelusetillä leikkivät lapset huomaavat, että palikat kiinnittyvät napakasti ja irtoavat helposti – kerta toisensa jälkeen.
- The LEGO Group testaa LEGO® palikat ja osat kaikin kuviteltavissa olevin tavoin. Varmistamme, että jokainen LEGO® rakennussarja täyttää maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Friends
LEGO ikäsuositus 6+
Hinta 11,25 €
Lisätiedot Lego kuluttajaesite 2020

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO® Friends 41400 Andrean leikkikuutio
Arvostelusi