LEGO® Friends 41397 Mehuauto

Täydellinen sekoitus hauskaa rakentamista ja hedelmäistä hupia!
4 vuotta täyttäneet pääsevät kokeilemaan smoothien valmistamista. Mehuauton parissa viihdytään ystävien kanssa. Täydellinen ensiaskel, josta LEGO® matka on mukava aloittaa
Varastossa
SKU
5702016618846
21,50 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
saatavilla
Lempäälä
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Friends 41397 Mehuauto

Ikäsuositus: 4+

Osien lukumäärä: 103

Hengaile kavereiden kanssa Emman mehuauton luona. Emma taikoo huikeita sekoituksia tuoreista hedelmistä ja huolehtii Heartlake Cityn uimarannan hyvästä tunnelmasta. Auta häntä pilkkomaan hedelmät ja palvelemaan asiakkaita. Tai istahda aurinkotuoliin ja rentoudu Andrean kanssa smoothieta siemaillen. Mitä tuolla vedessä on? Delfiinipari on tullut tervehtimään! Auta Andrea surffilaudalle ja ratsasta aalloilla delfiinien luo.

LEGO® Friends Mehuauto (41397) pistää vipinää pieniin kokinalkuihin. 4+-sarjan setissä on paljon toimintoja, joiden parissa lapset viihtyvät tuntikausia: smoothien valmistuksesta uimarannalla rentoutumiseen tai leikkiin delfiinien kanssa. Lasten mehuauto näyttää hyvältä työpöydän koristeena tai sillä voi ajaa ympäri lastenhuonetta sinne, missä tarvitaan hedelmäistä hupia! Ensiaskeleet LEGO® universumiin Tämä alle kouluikäisille suunnattu hauska LEGO® Friends 4+ setti opettaa rakentamaan. Se sisältää erityisen aloituspalikan, jonka avulla aloittelijatkin saavat tuntea ylpeyttä siitä, että ovat rakentaneet leluauton ihan itse. Selkeät ohjeet Sisältää selkeän rakennus- ja leikkioppaan, joka auttaa lapsia ymmärtämään rakentamisen vaiheet. Mielikuvitusta ja itseluottamusta kehittävä rakennussarja on erinomainen ensiaskel LEGO® palikoiden maailmaan. Lataa LEGO® Life sovellus ja anna lasten katsella tätä LEGO® Friends settiä Instruction PLUS -ohjeiden avulla. He näkevät luomuksensa heräävän eloon eri tiloissa.

"
- Helposti rakennettava välipala-aiheinen lelu, jonka parissa lapset voivat valmistaa terveellisiä leikkiruokia ja -juomia. Sisältää yksinkertaisen mutta värikkään mehuauton ja LEGO® uimarannan – jotka on suunniteltu erityisesti pienille käsille.
- Tämä mehuauto (41397) sisältää uimarannan, LEGO® Friends ystävyksiin kuuluvien Emman ja Andrean minihahmot sekä kaksi delfiinihahmoa. 4+-settien yksinkertaiset rakennusvaiheet vahvistavat lasten itseluottamusta.
- 4+-settien parissa lapset pääsevät heti rakentamaan. Ne sisältävät aloituspalikan, joka nopeuttaa rakentamista ja auttaa lapsia hiomaan varhaisia rakennustaitojaan. Tässä yksinkertaisessa rakennuslelussa lapset lisäävät palikoita alustaan, ja sitten ollaankin jo valmiina lähtöön!
- Välipala-aiheinen autolelu on erinomainen LEGO® lahja alle kouluikäisille lapsille, joilla on vasta vähän kokemusta palikoilla rakentamisesta. Autolelua voi käyttää LEGO® Friends TV-sarjasta tuttujen hahmojen kanssa leikkimiseen.
- Leikkisetti on alle kouluikäisille lapsille sopivan vaikea rakennushaaste, joka antaa onnistumisen elämyksiä. Lelu on 14 cm pitkä, joten lapset voivat ylpeinä esitellä siistiä pikku leluautoa huoneessaan.
- Mehuautoon ei tarvita paristoja. Auto toimii pelkällä innolla päästä tien päälle aloittamaan smoothien myynti Heartlake Cityyn LEGO® Friends Emman kanssa!
- Havainnollista rakennusvaiheet LEGO® Life sovelluksella. Kun lataat sovelluksen, saat käyttöösi Instructions PLUS -ohjeet. Skannaa leikkisetin koodi ja käytä erilaisia katselutiloja, jolloin lapset näkevät, kuinka heidän luomuksensa herää eloon!
- Anna aloittavan rakentajan viettää aikaa Heartlake Cityn tyttöjen kanssa. Ihmeiden kaupungista lapset starttaavat seikkailujen maailmaan parhaiden ystäviensä kanssa.
- LEGO® lelut ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit ja The LEGO Groupin sisäiset laatukriteerit jo vuodesta 1958, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen.
- LEGO® palikat ja osat testataan perusteellisesti. Varmistamme, että jokainen lasten rakennussetti täyttää maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Friends
LEGO ikäsuositus 4+
Hinta 21,50 €
Lisätiedot Lego kuluttajaesite 2020

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO® Friends 41397 Mehuauto
Arvostelusi