LEGO® Friends 41395 Ystävyysbussi

Lapset voivat ottaa parhaat ystävänsä mukaan seikkailujen tielle!
Lapset pääsevät vintage-tyylisen LEGO® bussin kyytiin. Tämä monipuolinen leikkisetti tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia hauskaan mielikuvitusleikkiin.
Varastossa
SKU
5702016618822
79,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
saatavilla
Lempäälä
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Friends 41395 Ystävyysbussi

Ikäsuositus: 8+

Osien lukumäärä: 778

Lähde elämäsi retkelle ystävyysbussilla. Hengaile parhaiden ystäviesi kanssa bussissa, jossa on kaikkea – jopa ulosvedettävä allas ja superliukumäki! Avaa bussin katto, niin näet kylpyhuoneen, keittiön ja ruokailutilat. Auta tyttöjä kiipeämään yläkannelle ja peittele heidät unten maille – lasikaton alla köllötellessä voi ihastella tähtiä.

Mikä on tuloksena, kun vanhanmallinen Lontoon bussi yhdistetään nukketaloon ja taianomaiseen Friends-lumoon? LEGO® Friends Ystävyysbussi (41395) Innosta matkakuumeen tartuttamat lapset tutkimaan uusia maisemia. Bussissa on tilaa matkatavaroille (myös tennismailoille ja verkolle!) sekä kaikkein tärkeimmille: parhaille ystäville! Tutustu mahdollisuuksien maailmaan Monipuolisen lelun parissa lapset tutustuvat automatkan jännittäviin seikkailuihin, ajoneuvon korjaamiseen ja tuunaamiseen, tähtitaivaan katseluun ja metsäneläinten tarkkailuun sekä liukumäen laskuun ja rentoutumiseen altaassa. Tervetuloa ystävyysbussiin Tämä on mieluisa setti lapsille, jotka rakastavat nukketaloja, miniatyyritarvikkeita ja luovaa leikkiä. Yläkansi liukuu siististi taakse, jotta alakerran viihtyisiin oleskelutiloihin pääsee helposti. Etsitkö parasta lahjaa pikku mekaanikolle, joka haluaa kasvattaa upeiden menopeliensä valikoimaa? Löysit etsimäsi! Matkan varrella pikku rakentajat tutustuvat LEGO® Heartlake Cityyn.

"
- LEGO® Friends setti tarjoaa luoville lapsille mahdollisuuden lähteä elämänsä matkalle. Monipuolinen mininukeille suunniteltu bussi sisältää huikeita toimintoja ja tarvikkeita, jotka innostavat loputtomiin kekseliäisiin leikkeihin.
- Settiin sisältyvät LEGO® Friends hahmot Stephanie, Mia ja Olivia. Luovien lasten mielikuvitus lentää uusiin ulottuvuuksiin, kun he auttavat Heartlake Cityn tyttöjä tutustumaan hauskoihin ominaisuuksiin ja mininukeille suunniteltuihin tarvikkeisiin.
- Lapset voivat kuvitella nukkuvansa ystävien kanssa makuuhuoneissa, hinata rikkoutunutta bussia vinssillä, kauhoa uima-altaassa tai katsella tähtiä yläkannella, joka liukuu taakse paljastaen mininukkesängyt.
- LEGO® Friends Ystävyysbussi (41395) on mainio syntymäpäivälahja 8 vuotta täyttäneille lapsille, jotka pitävät erikoisista ajoneuvoista ja joilla on vasta vähän rakennuskokemusta. Tämän mallin rakentaminen vie mennessään. Lapsi tuntee ylpeyttä, kun se on valmis.
- 14 cm korkean ja 30 cm leveän bussin mukana tulee paljon mininukketarvikkeita, ja tilavaan bussiin sopii myös muita LEGO® palikoita, jotka lapset haluavat ottaa mukaan. Kaikki LEGO® setit ovat yhteensopivia tämän hauskan lelun kanssa!
- Tämä bussi on dynaaminen menopeli. Lasten lelubussi on kaukana staattisesta linja-automallista, sillä sen pyörät pyörivät oikeasti. Mutta paristoja ei tarvita – tämä LEGO® Friends bussi toimii mielikuvituksella.
- Bussin mukana tulevat selkeät rakennusohjeet, joten vaikka lapsesi ei olisi ennen tutustunut LEGO® setteihin ja rakentamiseen, hän pääsee hetkessä suoraan roolileikkiseikkailuihin!
- Innosta lapsia lähtemään Heartlake City -seikkailuun, jossa tutustutaan uusiin maisemiin ja harrastuksiin parhaiden ystäviensä kanssa.
- Vuodesta 1958 lähtien LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit. Varmistamme niiden tasalaatuisuuden ja yhteensopivat liitokset, jotka ovat yhtä vahvoja kuin LEGO® Heartlake Cityn ystävyydet.
- The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia. Varmistamme, että lasten LEGO® rakennussetit täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Friends
LEGO ikäsuositus 8+
Hinta 79,95 €
Lisätiedot Lego kuluttajaesite 2020

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO® Friends 41395 Ystävyysbussi
Arvostelusi