LEGO® Friends 41394 Heartlake Cityn sairaala

Hauska LEGO® sairaala- ja ambulanssilelu lääkärileikkeihin!
LEGO® Friends Heartlake Cityn sairaalasetillä ja leluambulanssilla lapset voivat uppoutua terveydenhuollon roolileikkeihin ja saada hyvää mieltä muiden hoidosta.
Varastossa
SKU
5702016618815
69,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
saatavilla
Lempäälä
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Friends 41394 Heartlake Cityn sairaala

Ikäsuositus: 6+

Osien lukumäärä: 379

Oho... Kömpelö Ethan on liukastunut banaaniin ja loukannut itsensä! Mutta ei huolta, sellaista lääketieteellistä hätätilannetta ei olekaan, jota Heartlake Cityn sairaala ei hoitaisi kuntoon. Lähetä paikalle ambulanssi, auta Ethan paareille ja kuljeta hänet sairaalaan. Työnnä hänet pyörätuolissa röntgeniin ja auta tohtori Mariaa hoitamaan hänen vammansa. Sitten voit vierailla hänen luonaan huoneessa, jossa Emma piristää häntä ilmapallolla ja suklaalla!

LEGO® Friends Heartlake Cityn sairaala (41394) on opettavainen setti, jonka parissa lapset oppivat muista huolehtimisen tärkeyden leikkiessään lääkäriä, ambulanssinkuljettajaa tai potilasta. Paras lahja 6 vuotta täyttäneille lapsille, joista on ihanaa näytellä aitoja tilanteita sairaalan vastaanotossa, tutkimus-, potilas- ja varastohuoneissa sekä kattopuutarhassa. Niin monta erilaista leikkiä! Rakennettavat lääketieteelliset laitteet, kuten röntgenlaite ja mikroskooppi, sekä side, stetoskooppi, ruisku ja kuumemittari innostavat kekseliääseen leikkiin, samoin kuin kolme mininukkehahmoa – LEGO® Friends hahmot Emma, Ethan ja tohtori Maria. Luova leikki saa uusia käänteitä leluambulanssilla, joka kuljettaa loukkaantuneen Ethanin sairaalaan. Setti sisältää myös paarit ja pyörätuolin. Esittelyssä LEGO® Friends... LEGO® Friends rakennussarjat kannustavat lapsia tutkimaan kiinnostavia asioista Heartlake Cityn viiden tytön – Stephanien, Mian, Andrean, Emman ja Olivian - kanssa.

"
- Lapset oppivat muista huolehtimisen ilon leikkiessään lääkäriä, potilasta ja sairaalassa vierailevaa Emmaa. Värikäs ja yksityiskohtainen LEGO® Friends Heartlake Cityn sairaala (41394) leikkisetti kuvaa oikeasta elämästä tuttuja tilanteita.
- Sairaalan tutkimushuone, jossa on rakennettava röntgenlaite, kattopuutarha ja sairaalatarvikkeita sekä kolme mininukkehahmoa – LEGO® Friends hahmot Emma, Ethan ja tohtori Maria – saavat lapsen mielikuvituksen vauhtiin.
- Lapsista on hauska ajaa LEGO® ambulanssilla, jonka takaosaan mahtuvat potilas ja paarit. Pyörätuoli ja sairaalatarvikkeet antavat mielikuvitusleikkeihin uusia käänteitä.
- Tällä 379-osaisella LEGO® setillä voi leikkiä lukemattomilla tavoilla ja joko omatoimisesti tai yhdessä ystävien kanssa. Se on hauska syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 6 vuotta täyttäneille lapsille.
- LEGO® sairaala on 19 cm korkea, 22 cm pitkä ja 6 cm leveä. Pienikokoinen setti ei vie paljon tilaa. Hauskat leikit yltyvät, kun yhdistät tämän setin muihin LEGO® setteihin.
- Tässä setissä ei tarvita paristoja – LEGO® palikoista rakennettu setti päästää lasten luovuuden täyteen vauhtiin, joten hauskat seikkailut eivät lopu koskaan.
- Ajattelitko ostaa tämän lääkärilelun jollekin, jolle LEGO® setit ovat uusi juttu? Onnistuu – pakkaus sisältää selkeät, vaiheittaiset rakennusohjeet. Avaa pakkaus, ja leikki voi alkaa!
- Avaa pienelle rakentajalle ovi LEGO® Friends maailmaan. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita Heartlake Cityyn, jossa riittää kiinnostavaa tutkittavaa lapsille ja heidän parhaille ystävilleen.
- LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit sekä sisäiset laatukriteerimme. LEGO® Friends leikkisettiä rakentavat lapset huomaavat, että palikat kiinnittyvät napakasti ja irtoavat helposti – kerta toisensa jälkeen.
- LEGO® testaa LEGO® palikoita ja osia kaikilla mahdollisilla tavoilla. Varmistamme, että jokainen LEGO® Friends setti täyttää maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Friends
LEGO ikäsuositus 6+
Hinta 69,95 €
Lisätiedot Lego kuluttajaesite 2020

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO® Friends 41394 Heartlake Cityn sairaala
Arvostelusi