LEGO® Friends 41393 Leivontakilpailu

Päästä lasten luovuus täyteen kukkaan leivontakilpailua esittävällä lelulla!
Innosta lapsia luovaan leikkiin, koristelemaan ja tuunaamaan LEGO® kakkuja tällä LEGO® Friends Leivontakilpailu leikkisetillä.
Varastossa
SKU
5702016618808
44,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
saatavilla
Lempäälä
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Friends 41393 Leivontakilpailu

Ikäsuositus: 6+

Osien lukumäärä: 361

1, 2, 3... Leivonta voi alkaa! Liity LEGO® Friends Stephanien seuraan televisiostudioon kilpailemaan leivontaohjelmassa. Pyöritä näyttämön yläpuolella olevaa pyörää, jolla valitaan, mitä hulluja ainesosia leipurien on käytettävä. Kuorruta ja koristele luovalla kädellä. Tartu sammuttimeen ja auta Davidia sammuttamaan keittiöpalo. Aika loppuu, kuka voittaa rahapalkinnon ja pokaalin? Tuomari tarvitsee apuasi voittajan valinnassa!

Kilpailu alkaa! Tuo TV:stä tuttujen leivontakilpailujen draama lastenhuoneeseen tällä LEGO® Friends Leivontakilpailu setillä (41393). Lasten luovuus pääsee vauhtiin, kun he koristelevat lelukakkuja hassuilla koristeilla tehdäkseen vaikutuksen tuomareihin. Tai leikkivät tuomaria ja päättävät, kuka voittaa pokaalin. Ruoki mielikuvitusta Ruoanlaittosetti on täynnä realistisia keittiökoneita, leikkiruokaa sekä söpöjä astioita ja tarvikkeita. Niillä lapset voivat luoda televisiosta tutun leivontaohjelman. Makeat toiminnot, kuten pyörivät kakku- ja ainestelineet innostavat mielikuvitusleikkiin. Koko setti on modulaarinen, joten lapset voivat koota sen ihan niin kuin haluavat. Elämä on makeaa ystävien kanssa Esittele lapsille LEGO® Friends. Lapset pääsevät leikkimään TV-sarjasta tuttuja seikkailuja ja tapaamaan LEGO® Friends hahmoja, jotka tuntuvat lapsista yllättävän tutuilta. Heartlake Cityssä heillä on aina kaveri, jonka kanssa voi tutkia kiinnostavia asioita. Siellä on aina tilaa yhdelle ystävälle.

"
- Kannusta lapset luovaan leikkiin auttamaan LEGO® Friends hahmoja loihtimaan huikeita LEGO® kakkuja tässä leivontakilpailuaiheisessa ruoanlaittosetissä. Heistä on ihanaa esiintyä studiokameroiden loisteessa!
- Tämä monipuolinen Leivontakilpailu-setti (41393) sisältää kolme mininukkea, kaksi leivontapistettä, joissa on pyörivät kakkutelineet, paljon leivontatarvikkeita, kuten leikkiruokaa ja -kuorrutteita sekä keittiövälineitä.
- Lapset ihastuvat tähän toiminnantäyteiseen LEGO® settiin. Leikeissä voi kokata liedellä, esittää ohjelman kuvaajaa ja auttaa sammuttamaan keittiöpalon. Omia LEGO® palikoita lisäämällä setistä saa upouusia luomuksia.
- 361-osainen LEGO® setti kutsuu 6 vuotta täyttäneet lapset lukemattomien ruoka-aiheisten leikkien pariin. Se on mahtava syntymäpäivä- tai joululahja uusille LEGO® rakentajille tai Friends-TV-sarjan ystäville.
- Modulaarisesta setistä voi erottaa osia, joten hauskat kakkuleikit voi jakaa eri puolille lastenhuonetta. Mutta koska se on vain 15 cm korkea ja 30 cm leveä, se ei vie paljon tilaa silloinkaan, kun kaikki elementit on kiinnitetty yhteen.
- Tämä LEGO® Friends setti sisältää kaiken, mitä lapset tarvitsevat TV-leivontakilpailuiden luomiseen. Paristoja ei tarvita – luova hupi saa voimansa lasten mielikuvituksesta.
- Kaikkien LEGO® settien tapaan tässä hauskassa leivontalelussa on selkeät, painetut ohjeet. Helpot ohjeet on suunnattu 6 vuotta täyttäneille lapsille, joten rakennuspuuhat pääsevät alkuun ilman aikuisen apua.
- Avaa lapsille ovi LEGO® Friendsien jännittävään maailmaan. Se on paikka, jossa lapset voivat oppia, että unelmat voi saavuttaa seuraamalla sydäntään.
- LEGO® rakennussetit täyttävät alan tiukimmat standardit ja The LEGO Groupin sisäiset laatukriteerit. Varmistamme, että pienillä sormilla on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa palikat – ja näin on ollut jo vuodesta 1958!
- The LEGO Group testaa LEGO® palikat ja osat kaikin kuviteltavissa olevin tavoin. Varmistamme, että jokainen pikku rakentajan LEGO® leikkisetti täyttää maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Friends
LEGO ikäsuositus 6+
Hinta 44,95 €
Lisätiedot Lego kuluttajaesite 2020

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO® Friends 41393 Leivontakilpailu
Arvostelusi