LEGO DOTS 41944 KARKKIKISSA RANNEKORU JA LAUKKUKORISTE

Ilahduta askartelun ystävää tällä kissa-aiheisella setillä, jossa on mukana pastellinkeltainen rannekoru, valkoinen laukkukoriste sekä runsaasti värikkäitä ja kuviolaattoja mallien suunnitteluun.
Varastossa
SKU
5702017156125
12,95 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
alkaen 9,90e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Täydennä tyyliäsi herkullisella tavalla tällä upealla LEGO® DOTS Karkkikissa setillä! Aloita rannekorusta, lisää siihen pastellinvärisiä, karkki‑ tai nonparellikuvioituja koristelaattoja. Laukkukoristeeseen lapset voivat suunnitella värikkään ja persoonallisen kissan, jolla on veikeät korvat. DOTS-lisäsarja 6 (myydään erikseen) antaa entistä enemmän ideoita. Napsauta rannekoru ja laukkukoriste sitten paikoilleen ja anna herkullisen tyylisi näkyä!

Tämän leikkisän LEGO® DOTS Karkkikissa – rannekoru ja laukkukoriste (41944) askartelusetin parissa lasten luovuus lähtee lentoon. Yli 6-vuotiaille sopivassa setissä on mukana joustava rannekoru, kiinnitysrenkaalla varustettu laukkukoriste sekä lukuisia pastellinvärisiä, kirkkaita ja opaalinhohtoisia laattoja koristeluun. Setti sisältää 2 alustaa, joille lapset voivat suunnitella ja rakentaa helposti persoonallisia malleja yhä uudelleen. Kiva juttu leikkihetkiin vaikka joka päivä. Valmiit rakennelmat voi ottaa heti käyttöön tai antaa vaikkapa lahjaksi. DOTS – lisäsarja 6 (myydään erikseen) sisältää entistä enemmän laattoja ja hupihetkiä lasten riemuksi! Leikit ikioman tyylin mukaan DOTS-settien parissa lapset tutustuvat LEGO leikkien ja luovuuden maailmaan askartelun ja koristelun lomassa. Tämän setin suunnittelussa tyyli on vapaa – voit yhdistää setin myös kaikkiin muihin DOTS-setteihin (myydään erikseen). Vain mielikuvitus on rajana, kun lasten luovuus lähtee lentoon. DOTS-askartelusetit ovat kivoja yllätyslahjoja lapsille.

Pieni ja kulkee helposti mukana – Rannekoru on 19 cm pitkä ja laukkukoristeen sivut ovat 3 cm, joten lapsilla on paljon tilaa ilmaista luovuuttaan ja antaa tyylinsä näkyä missä ja milloin vain.

Ikäsuositus 6+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® DOTS
Hinta 12,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO DOTS 41944 KARKKIKISSA RANNEKORU JA LAUKKUKORISTE
Arvostelusi
Löysimme tuotteita, joista saattaisit pitää!