LEGO CREATOR 31105 RIVITALON LELUKAUPPA

Muunnettavan lelukaupan jännittävät seikkailut odottavat!
Laajenna LEGO® fanin kaupunkia kaksikerroksisella lelukaupalla, joka voidaan muuttaa kakkukaupaksi tai kukkakaupaksi.

Lue tästä lisää
Varastossa
SKU
5702016616316
39,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® Creator 31105 Rivitalon lelukauppa

Ikäsuositus:

8+

Osia:

554

Kolme eri rakennusvaihtoehtoa kaupungin laajentamiseksi

Lapsilla on kolme eri rakennusvaihtoehtoa tässä LEGO® Creator 3in1 sarjassa. Valitse lelukauppa, kakkukauppa tai kukkakauppa.

Jee! Nyt päästään lelukauppaan! Varmista, että sinulla on rahaa mukanasi ja suuntaa keskustaan. Katso – palikoista rakennettu lelusotilas ja purkkapallokone! Katsotaan muutkin lelut. Odota... ehdimme ratsastaa raketillakin. Jihuu! Muunna lelukauppa leipomoksi tai kukkakaupaksi, tai anna mielikuvituksen lentää ja rakenna tällä mahtavalla 3-in-1-setillä jotain aivan uutta!

Kolme kertaa rakentamisen jännitystä Lego palikoilla

Lapset voivat valita heidän omat kaupunkirakentamisen seikkailunsa luomalla yhden kolmesta kaupasta tai hajottamalla ja rakentamalla ne uudelleen hauskanpidon lisäämiseksi.

Yksityiskohtainen, hauska lelukauppa

Söpöt kaupan yksityiskohdat ja leluraketin kyyti tarjoavat hauskoja leikkivaihtoehtoja.

Hauskuus piilee yksityiskohdissa

Herkullisen näköiset kakut ja oleskelualue lisäävät mielikuvitusta.

Realistinen kukkakauppa

Lintu, kukat ja kattoikkuna tulevat tuottamaan uusia satuja ja leikkejä

Hauskuus muodostuu rakentamisesta ja leikkimisestä

Tämä yksityiskohtainen sarja inspiroi loputtomia mahdollisuuksia lapsille rakentaa, rakentaa uudelleen, kuvitella ja pelata aivan uusilla tavoilla

Kolme eri rakennusvaihtoehtoa yhdessä paketissa

Lapset saavat haastavan ja palkitsevan rakennuskokemuksen luomalla lelukaupan, kakkukaupan tai yksityiskohtaisen kukkakaupan

LEGO® Creator 31105 Rivitalon lelukauppa

Hemmottele LEGO® Creator 3-in-1 fania yksityiskohtaisella rivitalon lelukaupalla (31105). Pienet rakentajat viettävät tunteja tutustumalla kaksikerroksiseen taloon, jonka yläkerrassa on asunto ja alakerrassa lelukauppa. Mukana on myös toimiva rakettilaite. Innosta luovaan rakentamiseen LEGO® Creator 3-in-1 setti sisältää kolme erilaista rakennus- ja leikkikokemusta. Lapset voivat rakentaa kaksikerroksisen rivitalon lelukaupan ja muuttaa sen kakkukaupaksi, jossa on istuimet ja jonka takana on LEGO® työpaja, tai kauniiksi kukkakaupaksi kattoikkunoineen. Tai joksikin muuksi. Makea rakennuslelu innostaa mielikuvitusleikkiin ja on loistava joulu- tai syntymäpäivälahja. Ainutlaatuiset mallit monipuolisiin leikkeihin LEGO® Creator 3-in-1 setit sisältävät yksityiskohtaisia, realistisia malleja, jotka innostavat mielikuvitusleikkiin. Lelut tarjoavat loputtomasti rakennus- ja leikkimahdollisuuksia ja ruokkivat kaikenikäisten lasten luovuutta. Nämä vaikuttavat, innostavat setit ovat loistavia lahjoja faneille ja lapsille.


 • Anna lapsille jännittävä rakennushaaste: rakennatko rivitalon lelukaupan, kakkukaupan LEGO® työpajoineen vai kukkakaupan kattoikkunoineen. Settiin kuuluu myös kaksi minihahmoa ja palikoista rakennettu lintuhahmo.
 • Kuinka kaupunki kasvaa? Lapset voivat kehittää luovuuttaan ja rakennustaitojaan pyörittämällä Creator 3-in-1 rivitalon lelukauppaa (31105), suosittua kakkukauppaa tai kukkakauppaa tai päästämällä mielikuvituksensa uusille urille.
 • Tämä yksityiskohtainen setti sisältää kolme rakennusvaihtoehtoa, ja sen voi yhdistää muihin Creator 3-in-1 -rakennelmiin LEGO® kaduksi rajattomine mahdollisuuksineen. Lapset voivat myös rakentaa setillä jotain täysin uutta.
 • Tässä setissä on vaikka mitä: Kaksikerroksinen rivitalon lelukauppa yläkerran asuntoineen, palikoista rakennettu lelusotilas, junamerkki ja purkkakone, rakettilaite, paljon leluja ja muita yksityiskohtia. Siksi se on fantastinen joulu- tai syntymäpäivälahja 8 vuotta täyttäneille lapsille.
 • Yksityiskohtainen ja valmiina mukaansatempaavaan leikkiin! Rivitalon lelukauppa on 20 cm korkea, 13 cm pitkä ja 10 cm leveä. Tämä rakennuslelu on suunniteltu tosi seikkailuihin ja luovaan hupiin!
 • Saa virtansa pitkiin hauskoihin leikkeihin lapsen mielikuvituksesta! Paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja antavat heille uusien tarinoiden keksimisen ilon.
 • Avaa pakkaus, ja leikki alkaa lelujen rakentamisella ja uudelleenrakentamisella.
 • Selkeiden ohjeiden ansiosta rakentaminen on lasten leikkiä. Lapsi kokee ylpeyttä rakennelmistaan, mikä vahvistaa itseluottamusta.
 • Anna lapsille vapaat kädet leikkiä LEGO® Creator 3-in-1 seteillä. Tämän mahtavan taloleikkisetin parissa lasten luovuus ja rakennustaidot kehittyvät uusiin suuntiin. Setin rakennustehtävät innostavat keksimään uusia tarinoita.
 • LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
 • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Creator
LEGO ikäsuositus 8+
Hinta 39,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO CREATOR 31105 RIVITALON LELUKAUPPA
Arvostelusi