LEGO CREATOR 31102 TULILOHIKÄÄRME

Tällä uudelleenrakennettavalla lohikäärmelelulla hallitaan ilmatilaa!
Lapset voivat luoda hämmästyttävän LEGO® Creator 3-in-1 Lohikäärmeen leikkeihin tai muuntaa sen hurjaksi sapelihammastiikeriksi tai skorpioniksi.

Lue tästä lisää
Varastossa
SKU
5702016616286
21,50 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® Creator 31102 Tulilohikäärme

Ikäsuositus:

7+

Osia:

234

Kolme ominaisuutta yhdessä paketissa varmistaa fantasian ja todellisuuden erot

Lapset saavat 3 hienoa rakennusvaihtoehtoa tässä LEGO® Creator 3in1 -sarjassa. Valitse tulilohikäärme, terävähampainen tiikeri tai skorpioni.

Mikä on parasta omassa lohikäärmeessä? Aarre! Täytä arkku, työnnä se lohikäärmeen siiven alle ja karjaise niin, että aarteenetsijät pinkovat pakoon. Lähde sitten lentoon ja kerää lisää kiiltäviä esineitä. Kun olet kerännyt kaikki mieluisat esineet, muunna lohikäärme hurjaksi sapelihammastiikeriksi, pelottavaksi skorpioniksi tai täysin uudeksi olennoksi! Osaatko käsitellä tämän uskomattoman 3-in-1-setin otuksia?

Kolme kertaa hauskempaa LEGO® palikoilla

Nuoret fanit voivat valita ja rakentaa heidän leikkeihinsä yhden kolmesta hurjasta olennosta. Rakenna sitten uudelleen jatkaaksesi seikkailua!

Tulta hengittävä fantasia

Tulilohikäärme tarjoaa loputtomat leikkimahdollisuudet

Liikkuvat jalat, tassut ja leuka

Lapset rakastavat seikkailuja terävähampaisella tiikerillä

Taipuva häntä ja liikkuvat kynnet

Hämähäkkieläinfanit voivat löytää kaikki skorpionin hienot yksityiskohdat

Hauskuus muodostuu rakentamisesta ja leikkimisestä

Tämä mielikuvitusta täynnä oleva leikkisarja tarjoaa lapsille loputtomia mahdollisuuksia rakentaa, tuhota ja rakentaa uudelleen sekä leikkiä.

Kolme eri rakennusvaihtoehtoa yhdessä paketissa

Pakkaus tarjoaa lapsille upeita rakennus- ja leikkivaihtoehtoja rakentaessaan lohikäärmeen, terävähampaisen tiikerin tai skorpionin

LEGO® Creator 31102 Tulilohikäärme

Lujita lasten rakkautta mahtavia olentoja kohtaan ja kehitä lasten luovuutta LEGO® Creator 3-in-1 Lohikäärme (31102) setillä. Lapsista on mahtavaa leikkiä tällä pelottavalla, tulta syöksevällä lohikäärmelelulla, jonka pään, leuan, jalat, pyrstön, siivet ja kynnet voi asettaa eri asentoihin. Pakkaus sisältää myös avattavan aarrearkun. Vapaus rakentaa ja leikkiä LEGO® Creator 3-in-1 setti tarjoaa kolme erilaista hauskaa rakennus- ja leikkikokemusta. Lapset voivat rakentaa lohikäärmeen ja muuttaa sen sitten sapelihammastiikeriksi, jolla on liikuteltavat raajat, pää ja leuka tai skorpioniksi, jolla on liikuteltavat jalat ja sakset. Tai osista voi luoda jotain täysin uutta. Tämä rakennuslelu innostaa mielikuvitusleikkiin ja on suurenmoinen lahja lapsille. Tunnettuja malleja, jotka perustuvat fantasiaan ja todellisuuteen LEGO® Creator 3-in-1 setit sisältävät lapsille suunnattuja leluja, jotka ovat ihastuttavan yksityiskohtaisia, sopivat mitä erilaisimmista asioista kiinnostuneille ja kutsuvat mielikuvitusleikkiin. Mallit tarjoavat loputtomasti rakennus- ja leikkimahdollisuuksia ja kehittävät samalla luovuutta.


 • Tue lasten mielikuvitusroolileikkiä jännittävällä setillä, joka sisältää kolme mallia: lohikäärmeen, sapelihammastiikerin ja skorpionin. Mahtava lahja lapsille, sillä leikit voi rakentaa aina uudella tavalla!
 • Kuka uskaltaa kohdata nämä olennot? Lapset pääsevät hiomaan rakennustaitojaan, kun he lentävät lohikäärmeellä, kohtaavat sapelihammastiikerin, väistävät skorpionin hyökkäyksen tai vapauttavat luovuutensa ja rakentavat mitä haluavat.
 • Kolme rakennusvaihtoehtoa yhdessä pakkauksessa. Rakennustaidot kehittyvät lasten kootessa Creator 3-in-1 lohikäärmeen (31102), sapelihammastiikerin tai skorpionin. Malleilla voi leikkiä erikseen tai ne voi yhdistää muihin LEGO® setteihin.
 • Tämä mahtava setti on jokaisen luovan rakentajan suosikki. Puna-sini-keltaisen lohikäärmeen, viekkaan sapelihammastiikerin ja pelottavan skorpionin sisältävä pakkaus on mainio joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
 • Seikkailuvalmiit hahmot voi asettaa eri asentoihin! Lohikäärme on yli 11 cm korkea, 32 cm pitkä ja 25 cm leveä. Tämä uskomaton toimintalelu on tarpeeksi suuri huikeiden fantasiatarinoiden leikkimiseen!
 • Saa virtansa pitkiin hauskoihin leikkeihin lapsen mielikuvituksesta! Paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja antavat heille uusien tarinoiden keksimisen ilon.
 • Avaa pakkaus, ja luova leikki alkaa lelujen rakentamisella ja uudelleenrakentamisella.
 • Helposti seurattavien ohjeiden ansiosta rakentaminen on lasten leikkiä. Lapsi kokee ylpeyttä rakennelmistaan ja viihtyy hauskojen rakennustehtävien parissa.
 • Tarjoa nuorille loputtomasti leikkimahdollisuuksia LEGO® Creator 3-in-1 seteillä. Tämä huikea eläinrakennuslelu kehittää lasten luovuutta ja rakennustaitoja. Uusia tarinoita on hauska keksiä aina, kun osista rakennetaan uusi malli.
 • LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
 • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Creator
LEGO ikäsuositus 7+
Hinta 21,50 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO CREATOR 31102 TULILOHIKÄÄRME
Arvostelusi