LEGO CREATOR 31101 MONSTERIAUTO

Monsteriauto on lelu täynnä mahtavaa murskausvoimaa (ja sen voi rakentaa uudelleen erilaiseksi malliksi)!
Lapset voivat laittaa pystyyn murskausnäytöksen LEGO® Creator 3-in-1 Monsteriautolla, purkaa auton ja rakentaa siitä huikean muskeliauton tai dragsterin.

Lue tästä lisää
Varastossa
SKU
5702016616279
15,95 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® Creator 31101 Monsteriauto

Ikäsuositus:

7+

Osia:

163

Kolmen ominaisuuden sekä kilpailun ja jännityksen sisältävä pakkaus

Lapset saavat 3 hienoa rakennusvaihtoehtoa tässä LEGO® Creator 3in1 -sarjassa. Valitse monsteriauto, muskeliauto tai dragster.

Valmistaudu murskaamaan autoja tällä monsteriautolla! Testaa jousitus ajamalla kierros areenan ympäri, aseta sitten romuauto paikalleen ja aloita show! Kun olet näyttänyt hurjimmat temppusi, muuta monsteriauto tyylikkääksi muskeliautoksi ja uusia ennätyksiä niittäväksi dragsteriksi. Tai päästä mielikuvituksesi lentoon ja rakenna jotain täysin uutta. Osaatko käsitellä näitä väkivahvoja 3-in-1-ajoneuvoja?

Kolme kertaa enemmän jännitystä LEGO® palikoilla

Nuoret ajoneuvofanit rakastavat mahdollisuutta rakentaa yhden kolmesta Extreme-urheiluajoneuvosta, jotka tarjoavat mahtavaa leikkimisen iloa!

Monsteriauto jousituksella

Toimivan jousituksen avulla lapset voivat harjoitella siistejä temppuja.

Kamppaile maaliviivan ylitse

Lapset voivat leikkiä hauskaa kilpaa tällä tehokkaalla autolla.

Realistinen ja huoliteltu dragster-kiihdytysauto

Nuoret ennätystenrikkojat voivat koittaa onneaan dragsterilla.

Hauskuus muodostuu rakentamisesta ja leikkimisestä

Tämä mielikuvitusta täynnä oleva leikkisarja tarjoaa lapsille loputtomia mahdollisuuksia rakentaa, tuhota ja rakentaa uudelleen sekä leikkiä.

Kolme ainutlaatuista rakennusvaihtoehtoa yhdessä paketissa

Lapset voivat nauttia haastavasta rakennuskokemuksesta, kun he rakentavat jousituksella varustetun monsteriauton, yksityiskohtaisen muskeliauton tai dragsterin.

LEGO® Creator 31101 Monsteriauto

Ruoki lasten innostusta massiivisiin ajoneuvoihin LEGO® Creator 3-in-1 Monsteriauto (31101) leikkisetillä. Lapset tykkäävät ajaa esteiden yli vihreä-keltaisella monsteriautolla, jossa on toimiva jousitus. Setti sisältää myös pienen auton, jonka yli voi ajaa uudestaan ja uudestaan. Loputonta luovuutta LEGO® Creator 3-in-1 setti sisältää kolme erilaista rakennus- ja leikkikokemusta. Lapset voivat rakentaa monsteriauton, muuttaa sen muskeliautoiksi tai dragsteriksi – tai keksiä jotain aivan uutta mielikuvituksensa voimalla. Lennokas rakennuslelu innostaa mielikuvitusleikkiin ja on aina loistava lahja lapselle. Kaikille tutut esikuvat LEGO® Creator 3-in-1 sarjat sisältävät lapsille suunniteltuja, yksityiskohtaisia ja realistisia malleja, jotka innostavat mielikuvitusleikkeihin. Mallit tarjoavat loputtomasti rakennus- ja leikkimahdollisuuksia ja kannustavat luovuuteen. Hauskat, innostavat setit ovat hienoja joulu- tai syntymäpäivälahjoja.


  • Innosta lapset luovaan leikkiin jännittävällä setillä, joka sisältää kolme lelumallia: monsteriauton, muskeliauton ja dragsterin. Loistava lahja lapsille. Rakenna, pura ja rakenna uudelleen - leikki ei lopu koskaan!
  • Mitä haasteita on edessä? Lasten mielikuvitus ja rakennustaidot kehittyvät upouusilla tavoilla, kun he kaahaavat ympäriinsä monsteriautolla, kruisaavat muskeliautolla, lyövät ennätykset dragsterilla tai rakentavat jotain täysin uutta.
  • Tässä setissä on kolme lapsille suunniteltua vaihtoehtoa: Creator 3-in-1 Monsteriauto (31101), muskeliauto tai huippunopea dragsteri. Lapset voivat leikkiä tällä setillä erikseen tai kehittää rakennustaitojaan yhdistämällä sen muihin LEGO® setteihin.
  • Jokainen luovan rakentamisen ystävä ihastuu tähän uskomattomaan settiin. Tehokkaan monsteriauton, tyylikkään kilpa-auton ja hauskan dragsterin sisältävä pakkaus on mahtava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • Koottu ja valmiina toimintaan. Monsteriauto on yli 6 cm korkea, 10 cm pitkä ja 8 cm leveä, joten se on riittävän suuri tarjoamaan todellista jännitystä mutta sopivan pieni mukaan otettavaksi.
  • Saa virtansa pitkiin hauskoihin leikkeihin lapsen mielikuvituksesta! Paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja antavat heille uusien tarinoiden keksimisen ilon.
  • Hauskuus alkaa heti, kun pakkaus on avattu. Lapset voivat rakentaa minkä tahansa kolmesta lelumallista. Selkeiden ohjeiden ansiosta rakentaminen on hauskaa ja helppoa. Lapsi kokee ylpeyttä rakennelmistaan ja viihtyy hauskojen, luovien tehtävien parissa.
  • Anna lapsille vapaus kehittää rakennustaitojaan ja luovuuttaan leikeissä LEGO® Creator 3-in-1 settien parissa. Tämä jännittävä autoleikkisetti kehittää lasten luovuutta ja mielikuvitusta lukuisilla rakennusmahdollisuuksilla.
  • LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Creator
LEGO ikäsuositus 7+
Hinta 15,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO CREATOR 31101 MONSTERIAUTO
Arvostelusi