LEGO CLASSIC 11010 VALKOINEN RAKENNUSLEVY

Suuri, raikas levy rakennustehtäviin, leikkeihin ja esitteille!

Ilahduta LEGO® faneja tällä 32x32-nastaisella valkoisella rakennuslevyllä. Suurella, kirkkaan valkoisella levyllä on hauska rakentaa, leikkiä ja esitellä omia luomuksiaan.
Varastossa
SKU
5702016616613
7,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Classic 11010 Valkoinen rakennuslevy

Ikäsuositus: 4+

Osien lukumäärä: 1

Tämä 32x32-nuppinen valkoinen rakennuslevy avaa häikäisevän maailman täynnä kekseliäitä mahdollisuuksia – lumisesta talven ihmemaasta kirkkaan aurinkoisiin rantoihin. Ja koska rakennuspalikat voi kiinnittää rakennuslevyihin kaikissa kulmissa (jopa ylösalaisin!), niillä voi rakentaa vaikka mitä jyrkästä vuorenrinteestä huimaan avaruusalukseen! Ja kun rakenteet valmistuvat, rakennuslevy toimii tukevana alustana, jolla lapset voivat kuljettaa ja esitellä hienoja luomuksiaan.

Koskaan ennen ei ole ollut saatavilla yhtä isoa valkoista LEGO® rakennuslevyä! Kirkkaan valkoisen rakennuslevyn mitat ovat 25x25 cm. Lapsilla on käytössään tilava 32x32-nastainen LEGO® alusta, jolla rakentaa, leikkiä ja esitellä luomuksiaan. Isompi, parempi, kirkkaampi, valkoisempi! Ilahduta LEGO® rakentajia häikäisevällä rakennusmahdollisuuksien valikoimalla – jäätyneistä järvistä lumisiin vuoriin, aurinkorannoista avaruusaluksiin! Kuka sanoo, että rakennuslevyn on oltava alimmaisena? Tässä laadukkaassa rakennuslevyssä on tarpeeksi pitoa pitämään rakennuspalikoita missä tahansa kulmassa, jopa ylösalaisin (toimii mainiosti lasten supersankariseikkailuissa!), ja palikat irtoavat silti yhtä vaivattomasti. Ja kun rakennus on valmis, lapset voivat esitellä hienot luomuksensa tukevalla rakennuslevyllä ja siirtää ne turvallisesti paikasta toiseen. Nämä rajattomat lelut kehittävät elinikäisiä taitoja LEGO® Classic setit avaavat lapsille ovet itseilmaisuun ja rajattomaan leikkiin. Ja kun lapset rakentavat, luovat ja kuvittelevat, heidän ajattelukykynsä ja ongelmanratkaisutaitonsa kehittyvät jatkuvasti!

"
- Tämä 32x32-nastainen rakennuslevy antaa LEGO® rakentajille vakaan valkoisen pohjan luovalle rakentamiselle, innostavan maiseman mielikuvitusleikkiin ja tukevan alustan mallien esittelyyn.
- Tukevassa, kestävässä ja kauniin valkoisessa 25x25 cm levyssä on 1 024 täydellisesti linjassa olevaa nastaa, joiden täydellinen pito täyttää LEGO® rakentajien toiveet kaikissa LEGO® rakennustuotteissa.
- Valkoinen rakennuslevy vie lapset maailmaan, jossa kaikki on mahdollista! Palikat pysyvät paikoillaan missä tahansa kulmassa (jopa ylösalaisin!) ja irtoavat tarvittaessa helposti. Malleja on helppo esitellä ja siirtää paikasta toiseen.
- Anna tämä monipuolinen levy LEGO® rakentajalle ja katso, kuinka luova rakennelma syntyy! Hieno joulu- tai syntymäpäivälahja 4 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, aloittelijoista mestarirakentajiin.
- Valkoisen LEGO® rakennuslevyn mitat ovat 25x25 cm. Se on riittävän suuri rakennushankkeille ja näyttäville malleille (kuka asettaisi minihahmot järjestykseen?). Täydellisesti yhteensopiva kaikkien LEGO® rakennussarjojen kanssa.
- Et tarvitse paristoja kannustamaan lapsia luovaan rakentamiseen. Ojenna rakennuslevy LEGO® fanille – hupi alkaa välittömästi!
- Ei ohjeita eikä valmisteluja. Rakennuslevy vie suoraan rajattomiin mielikuvitusleikkeihin heti, kun se nostetaan pakkauksesta.
- LEGO® Classic setit ovat pullollaan ideoita ja inspiraatiota. Jännittävä palikoiden ja osien valikoima loppumattomaan ja rajattomaan leikkiin. Lasten luovan ajattelun kehittäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja hauskaa!
- LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958 lähtien.The LEGO Groupin LEGO® Classic palikat ja osat käyvät läpi perusteelliset testit, joissa varmistaaksemme, että jokainen lelusettimme täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Classic
LEGO ikäsuositus 4+
Hinta 7,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO CLASSIC 11010 VALKOINEN RAKENNUSLEVY
Arvostelusi