LEGO CLASSIC 11008 PALIKAT JA TALOT

Erilaisten kotien rakennuslelu, joka innostaa luovaan rakentamiseen
Hauska talonrakennuslelu, jolla lapset voivat rakentaa omakotitalon, majakan, iglun, linnan, pikkumökin, tuulimyllyn ja oman unelmakotinsa!

Lue tästä lisää
Varastossa
SKU
5702016616590
21,50 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® Classic 11008 Palikat ja talot

Ikäsuositus:

4+

Osia:

270

Rakenna ja leiki LEGO® taloilla

Sekoitus palikoita ja paloja jotka muuttuvat kuudeksi helposti rakennettavaksi taloksi ja tarjoavat loputtoman rakentamisen ilon.

Avaa aloittelevalle rakentajalle ovi mielikuvituksellisen rakentamisen maailmaan. Lapset voivat koota tästä hauskasta LEGO® palikkavalikoimasta 6 upeaa asuinpaikkaa – ja se on vasta alkua! LEGO® Classic Palikat ja talot setti sisältää suuren omakotitalon, kirkkaanvärisen majakan, jäänvalkoisen iglun, jämäkän linnan, pikkumökin, tuulimyllyn pyörivin siivin... ja lapset voivat rakentaa palikoista kaikenlaisia unelmakoteja, mitä ikinä keksivätkään!

Innostu mielikuvituksellisesta rakentamisesta

Auta nuoria rakentajia kokoamaan kuusi mahtavaa LEGO® taloa ja sitten luomaan fantasiakoti heidän omasta mielikuvituksestaan.

Luovuus valloilleen

Mitä tahansa voi tapahtua rajattoman ja luovan rakentamisen avulla.

Rohkaise lapsia käyttämään mielikuvitustaan

Mukana ideoita hauskoihin ja värikkäisiin rakennuksiin.

Yksinkertaiset ohjeet

Kekseliäät leikit voivat alkaa heti laatikon avaamalla.

Saa lapset rakentamaan heti

Yksinkertaiset ohjeet tekevät rakentamisesta helppoa ja nopeaa.

Sisältää 270 palikkaa ja osaa

Sekä ideoita ja inspiraatiota virittämään nuoria mieliä.

LEGO® Classic 11008 Palikat ja talot

Lapset ymmärtävät kodin merkityksen hyvin varhaisessa vaiheessa. Siksi tämä LEGO® Classic Palikat ja Talot setti on paras tapa tutustuttaa lapset luovaan rakentamiseen. Kun lapset rakentavat, leikkivät ja rakentavat uudelleen, he oppivat taitoja, jotka kestävät eliniän. Kannusta lapsia rakentamaan hauskalla LEGO® talovalikoimalla Neljä vuotta täyttäneistä tytöistä ja pojista on hauska koota ja leikkiä kuudella helposti rakennettavalla LEGO® mallilla. Settiin sisältyy omakotitalo, majakka, iglu, linna, pikkumökki ja tuulimylly. Rakentaminen sujuu nopeasti selkeillä ohjeilla. Malleissa on hauskoja ominaisuuksia, kuten tuulimyllyn pyörivät lavat. Kun lapset ovat koonneet mallit, jäljellä olevista palikoista voi rakentaa oman unelmakodin. Kehitä keskeisiä taitoja LEGO® Classic rakennusleluilla LEGO® Classic rakennussarjat ovat pullollaan ideoita ja inspiraatiota. Hauskat mallit ja selkeät oppaat auttavat alkuun. Lapset löytävät omien luomusten rakentamisen ilon, ja leikki kehittää tulevaisuudessa tarvittavia tärkeitä taitoja.


  • Lapset rakentavat ensin kuusi erilaista asuinpaikkaa. Kun luovuus pääsee vauhtiin, rakennetaan oma unelmakoti. Mitä seuraavaksi? Monipuolisen lelun rajattomat mielikuvitusleikit ja rakentamisen ilo tekevät kaiken mahdolliseksi.
  • 270-osaisesta setistä voi rakentaa kuusi asuinpaikkaa: omakotitalon, majakan, iglun, linnan, pikkumökin ja tuulimyllyn. Omien luomusten rakentaminen kehittää tärkeitä taitoja, jotka kestävät eliniän.
  • Lapset nauttivat rakentamisesta ja malleilla leikkimisestä, mutta kun he pääsevät suunnittelemaan omia luomuksiaan, mielikuvitus lähtee lentoon! Palikat ja osat voi yhdistää muihin LEGO® leikkisetteihin.
  • 4 vuotta täyttäneet pojat ja tytöt ihastuvat tähän hauskaan rakennussarjaan. Opettavainen LEGO® lelu on loistava syntymäpäivä- tai joululahja lapsille, jotka ovat kiinnostuneita talojen, tuulimyllyjen, majakoiden ja iglujen rakentamisesta.
  • LEGO® Classic Palikat ja talot tutustuttaa lapset luovan rakentamisen riemuun. Lisää leikkimahdollisuuksia saat yhdistämällä mallit muihin LEGO® setteihin.
  • Ei tarvitse paristoja, joten hupi ei lopu kesken. Loputon luova leikki syntyy lasten mielikuvituksesta. Se kehittää kriittistä ajattelua, ongelmanratkaisutaitoja ja antaa lapsille onnistumisen ilon.
  • Yksinkertaiset ja selkeät ohjeet varmistavat, että lapset pääsevät rakentamaan LEGO® aloitusmalleja heti, kun pakkaus on avattu. Leikkien edetessä lasten mielikuvitus keksii uusia jännittäviä mahdollisuuksia.
  • LEGO® Classic setit innostavat rajattomaan leikkiin palikoiden, osien, ideoiden ja inspiraation parissa. Lasten luovan ajattelun kehittäminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa ja helppoa!
  • Kaikki LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat laatustandardit. Tämä tarkoittaa, että ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® täyttää maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit. The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja paloja, jotta sinä voit olla varma, että lelu on turvallinen lapsellesi."
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Classic
LEGO ikäsuositus 4+
Hinta 21,50 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO CLASSIC 11008 PALIKAT JA TALOT
Arvostelusi