LEGO CLASSIC 11007 LUOVAT VIHREÄT PALIKAT

LEGO® aloitussetti saa lapset rakentamaan, luomaan – ja mielikuvituksen kukkaan
Innosta 4 vuotta täyttäneitä rakentamaan, luomaan ja kuvittelemaan kolmella helposti rakennettavalla mallilla. Koira, helikopteri ja omenapuu tuottavat rajatonta rakentamisen iloa!

Lue tästä lisää
Varastossa
SKU
5702016616583
5,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® Classic 11007 Luovat vihreät palikat

Ikäsuositus:

4+

Osia:

60

LEGO® vihreät palikat aloituspakkaus

Vihreiden palikoiden sekoitus sisältää kolme helposti rakennettavaa lelua sekä rajattomasti erilaisia rakennusmahdollisuuksia.

Avaa LEGO® Classic Luovat vihreät palikat pakkaus ja anna lasten mielikuvituksen puhjeta kukkaan! Setissä on kolme hauskaa koottavaa lelua: koira, helikopteri pyörivin roottorein ja omenapuu, jonka herkullisen näköisen omenan voi irrottaa. Lapset voivat koota palikoista erilaisia yhdistelmiä ja luoda aivan omia malleja. Ja kun nämä mielikuvitusluomukset heräävät eloon... kaikki on mahdollista!

Kannusta lapsia luovaan rakentamiseen

Auta nuoria rakentajia kokoamaan koira, puu ja helikopteri ja tutkia sitten muita kekseliäitä ideoita oman mielikuvituksen avustamana.

Luovuus valloilleen

Mitä tahansa voi tapahtua, kun lapset rakentavat heidän omanlaisiaan rakennelmia

Kannustavat mallit

Hauskat ominaisuudet kannustavat lapsia rakentamaan

Yksinkertaiset ohjeet

LYHYKekseliäät leikit voivat alkaa heti laatikon avaamalla. TTXT

Saa lapset rakentamaan heti

Yksinkertaiset ohjeet tekevät rakentamisesta helppoa ja nopeaa.

Sisältää 60 vihreää palikkaa ja osaa

Sekä ideoita ja inspiraatiota virittämään nuoria mieliä.

LEGO® Classic 11007 Luovat vihreät palikat

Ajaton rakennuslelu on täynnä upean vihreitä ideoita ja inspiraatiota! Kun lapset rakentavat, leikkivät ja rakentavat uudelleen, mielikuvitus pääsee vauhtiin. Samalla tulevaisuudessa tarvittavat tärkeät taidot kehittyvät. Luovuus vauhtiin tällä mielikuvituksellisella rakennuslelulla Esittele 4 vuotta täyttäneille lapsille luovan rakentamisen ilo kolmella helposti rakennettavalla LEGO® lelulla. Söpö vihreä koira, pyörivällä potkurilla varustettu minihelikopteri ja omenapuu, jossa on herkullisen näköinen irrotettava omena. Hupi voi alkaa heti selkeiden ohjeiden ja hauskojen ominaisuuksien ansiosta. Mielikuvitusleikki alkaa heti, kun lapset yhdistävät palikoista omia mallejaan. Ja kun lapset innostuvat rakentamaan omia luomuksiaan, huville ei näy loppua. Palikoilla rakennetaan tulevaisuuden taitoja LEGO® Classic setit innostavat poikia ja tyttöjä rakentamaan, luomaan ja kuvittelemaan. Rajattomat leikit ja luovasta itseilmaisu kehittävät arvokkaita taitoja, jotka kestävät eliniän.


  • Kiehtova kokoelma vihreitä LEGO® palikoita 4 vuotta täyttäneille lapsille. Kolme helposti rakennettavaa lelua ja loputtomasti rajatonta rakennushupia sisältävä aloitussarja on täynnä luovia mahdollisuuksia.
  • 60 LEGO® palikasta ja osasta syntyy kolme mallia – vihreä koira, minihelikopteri ja omenapuu. Huikeat ominaisuudet ja loputtomat omat luomukset varmistavat, että mielikuvitusleikit eivät lopu.
  • Kolmen lelun rakentaminen ja niillä leikkiminen on vasta alkua. Mitä tahansa voi tapahtua, kun lapset luovat omia mallejaan ja keksivät uusia tarinoita. Yhdistämällä setin muihin LEGO® setteihin lisäät hupiin uuden ulottuvuuden.
  • 4 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille sopiva LEGO® aloitussarja on hieno lahja uusille ja kokeneemmille rakentajille, jotka haluavat täydentää LEGO® kokoelmaansa.
  • LEGO® Classic Luovat vihreät palikat on erinomainen aloitussetti. Lisää leikkimahdollisuuksia saat yhdistämällä mallit muihin LEGO® setteihin.
  • Paristoja ei tarvita, joten hupi ei lopu kesken. LEGO® lelu toimii lasten mielikuvituksella. Se kehittää kriittistä ajattelua, ongelmanratkaisukykyä ja paljon muuta!
  • Yksinkertaisten, selkeiden ohjeiden ansiosta lapset pääsevät saman tien rakentamaan kolme aloitusmallia ja leikkimään niillä. Lasten tutustuessa setin loputtomiin luoviin mahdollisuuksiin, mielikuvitus lentää jatkuvasti korkeammalle.
  • LEGO® Classic pakkaukset sisältävät innostavan valikoiman palikoita ja osia, jotka inspiroivat rajattomaan luovaan leikkiin. Kaikki on mahdollista LEGO® Classic settien parissa. Ne ovat hauskoja, intuitiivisia ja täynnä ideoita ja inspiraatiota!
  • Kaikki LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat laatustandardit. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit – ja että lelu on turvallinen lapsellesi.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Classic
LEGO ikäsuositus 4+
Hinta 5,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO CLASSIC 11007 LUOVAT VIHREÄT PALIKAT
Arvostelusi
Löysimme tuotteita, joista saattaisit pitää!