LEGO CLASSIC 11006 LUOVAT SINISET PALIKAT

Sytytä lasten mielikuvitus tällä klassisella rakennuslelulla
Tutustuta 4 vuotta täyttäneet lapset luovaan rakentamiseen kolmella sinisellä palikkalelulla. Valas, juna ja robotti tuovat rajattoman rakentamisen huvin.

Lue tästä lisää
Varastossa
SKU
5702016616576
5,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® Classic 11006 Luovat siniset palikat

Ikäsuositus:

4+

Osia:

52

LEGO® siniset palikat aloituspakkaus

Sinisten palikoiden sekoitus sisältää kolme helposti rakennettavaa lelua sekä rajattomasti erilaisia rakennusmahdollisuuksia.

Lapsista on mahtavaa rakentaa, luoda ja uppoutua mielikuvitusleikkeihin tämän sinisen LEGO® palikkasekoituksen parissa! Rakenna... kolme hauskaa koottavaa lelua: vettä suihkuttava valas, nelipyöräinen juna ja säädettävä robotti. Luo... palikoista erilaisia yhdistelmiä ja kokoa leluista yksilöllisiä luomuksia. Uppoudu mielikuvitusleikkeihin...... Kaikki on mahdollista, kun ideat, seikkailut ja mielikuvitusmaailmat heräävät henkiin tämän monipuolisen LEGO aloitussarjan parissa.

Kannusta lapsia luovaan rakentamiseen

Auta nuoria rakentajia kokoamaan valas, juna ja robotti ja tutkia sitten muita kekseliäitä ideoita oman mielikuvituksen avustamana.

Luovuus valloilleen

Mitä tahansa voi tapahtua, kun lapset rakentavat heidän omanlaisiaan rakennelmia

Kannustavat mallit

Hauskat ominaisuudet kannustavat lapsia rakentamaan

Yksinkertaiset ohjeet

Kekseliäät leikit voivat alkaa heti laatikon avaamalla.

Saa lapset rakentamaan heti

Yksinkertaiset ohjeet tekevät rakentamisesta helppoa ja nopeaa.

Sisältää 52 sinistä palikkaa ja osaa

Sekä ideoita ja inspiraatiota virittämään nuoria mieliä.

LEGO® Classic 11006 Luovat siniset palikat

Mielenkiintoinen sinisten LEGO® palikoiden valikoima lapsille. Täynnä ideoita ja inspiraatiota. Kun lapset rakentavat, leikkivät ja rakentavat uudelleen, tämä ajaton rakennuslelu päästää heidän luovuutensa lentoon ja opettaa taitoja, jotka kestävät eliniän. Aloita luova rakentaminen tästä LEGO® aloitussetistä Neljä vuotta täyttäneistä lapsista on mahtavaa leikkiä kolmella helposti rakennettavalla LEGO® lelulla. Selkeät ohjeet ja hauskat ominaisuudet käynnistävät mielikuvitusleikin. Setti sisältää sinisen valaan, jolla on isot pyöreät silmät ja vesisuihku sekä junan pyörivine pyörineen ja minirobotin liikkuvine käsineen. Luova hupi jatkuu lasten yhdistellessä palikoista erilaisia malleja. Hauskuus nousee huippuunsa, kun palikoista rakennetaan loputtomasti kekseliäitä luomuksia. LEGO® palikat kehittävät tärkeitä taitoja LEGO® Classic rakennussetit avaavat ovet rajattomaan leikkiin ja itseilmaisuun. Rakentaminen, luominen ja mielikuvitus kehittävät tulevaisuudessa tarvittavia tärkeitä taitoja.


  • Mielenkiintoinen sinisten LEGO® palikoiden valikoima innostaa 4 vuotta täyttäneitä lapsia rakentamaan, luomaan ja kuvittelemaan. Tämä monipuolinen lelu on täynnä luovia mahdollisuuksia. Se sisältää kolme helposti rakennettavaa mallia sekä loputtomia rakennusmahdollisuuksia.
  • 52-osaisesta sarjasta syntyy sinivalas, juna ja robotti, joiden hauskat ominaisuudet kannustavat mielikuvitukselliseen leikkiin. Omien luomusten rakentaminen kehittää lasten tärkeitä taitoja, jotka kestävät eliniän.
  • Kolmen lelun rakentaminen on hauskaa jo sinällään. Mutta kun lapset keksivät muokata malleista omia luomuksiaan, ihan kaikki on mahdollista. Hauskat leikit yltyvät, kun yhdistät mallit muihin LEGO® leluihin.
  • Huikean hieno rakennuslelu aloittelijoille sekä kaikille, jotka haluavat täydentää LEGO® palikkakokoelmaansa. Tämä monipuolinen opettavainen lelu on erinomainen joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja pojille ja tytöille.
  • LEGO® Classic Luovat siniset palikat setti kulkee kätevästi mukana, joten lapset voivat jatkaa luovaa hauskanpitoa kaikkialla. Lisää leikkimahdollisuuksia saat yhdistämällä mallit muihin LEGO® setteihin. Lelu toimii lasten mielikuvituksella – joten hupi ei lopu kesken! Konkreettiset leikit kehittävät lasten kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisutaitoja ja antavat lapsille onnistumisen ilon.
  • Mielikuvitusleikki alkaa heti, kun pakkaus on avattu.
  • Yksinkertaisten, selkeiden ohjeiden ansiosta lapset pääsevät saman tien rakentamaan ja leikkimään. Ja kun leikki on käynnissä, luovalle huville ei näy loppua.
  • LEGO® Classic setit ovat täynnä ideoita ja inspiraatiota. Mielenkiintoinen palikkavalikoima ja jännittävät osat innostavat loputtomiin leikkeihin. Lasten luovan ajattelun kehittäminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa ja intuitiivista.
  • LEGO® lelut täyttävät alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® täyttää maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit. The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja paloja, jotta sinä voit olla varma, että lelu on turvallinen lapsellesi.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Classic
LEGO ikäsuositus 4+
Hinta 5,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO CLASSIC 11006 LUOVAT SINISET PALIKAT
Arvostelusi