LEGO ARCHITECTURE 21052

Ainutlaatuinen Dubain dramaattista siluettia kuvaava keräilymalli!
Luo LEGO® rakennuspalikoista erittäin yksityiskohtaisia malleja Dubain kuuluisista maamerkeistä tämän LEGO® Architecture Skyline Collection rakennussarjan avulla.
Varastossa
SKU
5702016617344
59,95 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Architecture 21052 Dubai

Ikäsuositus: 16+

Osien lukumäärä: 740

Näytä intohimosi Dubaita kohtaan tällä viehättävällä LEGO® Architecture setillä. Rakenna futuristisia rakennuksia ja maamerkkejä, kuten Burj Khalifa, Burj Al Arab Jumeirah Hotel, Jumeirah Emirates Towers Hotel, The Dubai Fountain ja The Dubai Frame. Miniatyyreja on hauska rakentaa, ja ne ovat täynnä tarkkoja yksityiskohtia. Alustalle aseteltuna ne keräävät katseet kotona tai toimistossa.

Monet maailman upeimmista rakennuksista löytyvät Dubaista. Nyt kaikki tämän futuristisen kaupungin asukkaat, turistit ja ihailijat voivat rakentaa sen tunnetut maamerkit LEGO® Architecture Skyline Collection 21052 Dubai setin parissa. Upeita rakenteita! Tämä aikuisille suunnattu rakennussetti sisältää pienoismallit Burj Khalifasta, joka oli valmistumisvuonnaan 2010 maailman korkein rakennus, seitsemän tähden Burj Al Arab Jumeirah -hotellista, Jumeirah Emirates Towers Hotelista sekä The Dubai Fountain -suihkulähteestä ja ainutlaatuisesta Dubai Frame -rakennelmasta. Selkeiden ohjeiden avulla myös aloittelevat LEGO® harrastajat osaavat rakentaa yksityiskohtaiset pienoismallit. Ja kun nämä kohteet on koottu näytille samalle jalustalle, tämä upea, keräiltävä pöytälelu kiinnittää taatusti kaikkien huomion. Esittelyssä LEGO® Architecture… LEGO® Architecture setit vangitsevat maailman tunnetuimpien rakennusten, monumenttien ja suurkaupunkien ytimen aina tunnetuista maamerkeistä kaupunkien siluetteihin. Siksi ne sopivat erinomaisesti lahjaksi kaikille, jotka ovat kiinnostuneita arkkitehtuurista, matkustamisesta, historiasta ja muotoilusta.

"
- Tämä aikuisten upea LEGO® Architecture rakennussetti sisältää yksityiskohtaisia pienoismalleja Dubain kuuluisista rakennuksista ja maamerkeistä. Se herättää kaikkien tämän jännittävän ja modernin suurkaupungin ihailijoiden innostuksen.
- Burj Khalifa, Jumeirah Emirates Towers Hotel, Burj Al Arab Jumeirah -hotelli, Dubai Frame ja The Dubai Fountain sisältyvät tähän arkkitehtuurimallisarjaan, joka on hurmaava matkamuisto kaikille Dubaista viehättyneille.
- Sisältää jalustan, jossa on Dubai-nimikyltti. Aseta valmis malli kaikkien ihailtavaksi. Lue lisää mielenkiintoisia faktoja Dubaista ja mallin suunnittelijasta vihkosesta. (Vain englannin kielellä. Lataa vihkonen muilla kielillä osoitteesta LEGO.com/architecture.)
- Tämä helppo rakennussetti sopii myös aloitteleville LEGO® arkkitehdeille. Se sopii upeaksi luovaksi lahjaksi 16 vuotta täyttäneille ja aikuisille, jotka ovat käyneet tai asuneet Dubaissa tai unelmoivat sinne matkustamisesta tai muuttamisesta.
- Tämä kompakti Dubain siluettia kuvaava malli on 33 cm korkea, 27 cm pitkä ja 7 cm leveä. Se sopii pieneen tilaan ja tekee näyttävän vaikutuksen aina, kun haluat asettaa sen esille!
- Tämä ilman paristoja toimiva aikuisten rakennussarja on mukaansa tempaava ja rentouttava tapa lievittää stressiä. Joten hengähdä syvään, löydä rakentamisen rauha ja rakenna upea arkkitehtuurisarjan pienoismalli!
- Ajattelitko ostaa tämän keräiltävän Dubai-aiheisen matkamuiston lahjaksi aloittelevalle arkkitehdille, jolle LEGO® rakennuspalikat ovat uusia? Ei huolta. Pakkauksessa on selkeät painetut ohjeet.
- Kuuluisien maamerkkien ja kaupunkien siluettien LEGO® Architecture rakennussetit ovat täynnä palkitsevia rakennuskokemuksia kaikille, jotka ovat kiinnostuneita arkkitehtuurista, matkustamisesta, historiasta ja muotoilusta.
- LEGO® rakennuspalikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta.
- LEGO® palikat käyvät läpi tarkat testit, joilla varmistamme, että jokainen LEGO® Architecture rakennussetti täyttää tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit. Kaunis Dubai-aiheinen matkamuistosi kestää aikaa."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Architecture
LEGO ikäsuositus 16+
Hinta 59,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO ARCHITECTURE 21052
Arvostelusi