LEGO ARCHITECTURE 21051 TOKIO

Aikuisten keräiltävä rakennussetti, joka kuvaa Tokion upeaa siluettia!
Aseta näytteille tämä palikoista rakennettu, värikäs ja yksityiskohtainen Tokion tunnetuimpia rakennelmia esittävä LEGO® Architecture Skyline Collection keräilymalli!
Varastossa
SKU
5702016617337
59,95 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Architecture 21051 Tokio

Ikäsuositus: 16+

Osien lukumäärä: 547

Herätä Japanin pääkaupungin värikäs maailma eloon tällä LEGO® Architecture Tokio rakennussetillä. Rakenna yksityiskohtaisia maamerkkejä, kuten TOKYO SKYTREE, Tokyo Tower, Mode Gakuen Cocoon Tower, Tokyo Big Sight, kirsikkapuiden täyttämä Chidorigafuchin puisto ja Shibuya Crossing. Yhdistä ne alustalle upeaksi katseenvangitsijaksi kotiin tai toimistoon.

Rakenna Tokion kuuluisimpia rakennuksia tämän yksityiskohtaisen LEGO® Architecture Skyline Collection 21051 rakennussetin parissa. Se on hieno matkamuisto Tokiossa käyneille ja erinomainen lahja aikuisille, jotka asuvat tai ovat asuneet Japanin pääkaupungissa tai jotka unelmoivat matkustavansa sinne. Uudetkin LEGO® rakentajat voivat pitää tauon kiireisestä elämästään ja uppoutua tämän rentouttavan rakennuskokemuksen ääreen. Kuuluisia rakennuksia Tämä lelurakennussetti sisältää nämä pienoismallit: maailman korkeimman lähetystornin TOKYO SKYTREEN, Tokyo Towerin, Mode Gakuen Cocoon tornin ja Tokyo Big Sightin. Setti sisältää myös kirsikkapuiden koristaman Chidorigafuchi Park -puiston, perinteisen pagodatornin ja Shibuya Crossingin. Jalustaan on kiinnitetty Tokyo-nimikyltti. Jalustalle rakennettavista rakennuksista muodostuu kompakti ja näyttävä sisustusesine. Esittelyssä LEGO® Architecture… LEGO® Architecture setit vangitsevat maailman tunnetuimpien rakennusten, monumenttien ja kaupunkien ytimen. Ne kuvaavat kuuluisia maamerkkejä ja kaupunkien siluetteja, ja tarjoavat jotain jokaiselle, joka on kiinnostunut arkkitehtuurista, matkustamisesta, historiasta ja muotoilusta.

"
- Rakenna tämä katseet keräävä, Tokion kaupunkisiluettia esittävä LEGO® Architecture matkamuisto. Aikuisille suunnattu setti esittää kuuluisia rakennuksia ja maamerkkejä aitoine yksityiskohtineen ja kertoo intohimostasi tätä elämää sykkivää suurkaupunkia kohtaan.
- Tämän keräiltävän rakennussetin rakennettaviin malleihin kuuluvat Tokyo Tower, Mode Gakuen Cocoon Tower, Tokyo Big Sight, TOKYO SKYTREE, Chidorigafuchi Park, Shibuya Crossing ja muita kohteita, jotka herättävät nostalgisia muistoja.
- Tämä pöytämalli kotiin tai toimistoon sisältää jalustan, jossa on Tokyo-nimikyltti. Voit lukea lisää Tokiosta ja mallin suunnittelijasta vihkosesta. (Vain englannin kielellä. Lataa vihkonen muilla kielillä osoitteesta LEGO.com/architecture.)
- Uudetkin LEGO® arkkitehdit nauttivat tästä helposti rakennettavasta arkkitehtuurimallien sarjasta. Se on hieno, luova japanilainen lahja 16 vuotta täyttäneille ja aikuisille, jotka ovat käyneet tai asuneet Tokiossa tai unelmoivat sinne matkustamisesta tai muuttamisesta.
- Rakennettava siluettimalli on 28 cm korkea, 27 cm pitkä ja 10 cm leveä. Se mahtuu näytteille pieneen tilaan, ja sen eloisat värit ja aidot yksityiskohdat kiinnittävät jokaisen ohikulkijan huomion!
- Paristoja ei tarvita – tämä aikuisten arkkitehtuurirakennussetti perustuu pelkkiin LEGO® palikoihin. Rentouttava rakennuskokemus lievittää stressiä. Joten ei huolta, vaihda maisemaa ja rakenna kaunis malli näytteille!
- Ajattelitko ostaa tämän ainutlaatuisen Tokio-aiheisen lahjan jollekin, jolle LEGO® rakennussarjat ovat uusi juttu? Onnistuu. Pakkaus sisältää selkeät, painetut rakennusohjeet. Avaa pakkaus ja aloita!
- Kuuluisien maamerkkien ja kaupunkien siluettien keräiltävät LEGO® Architecture mallit tarjoavat erilaisia palkitsevia rakennuskokemuksia kaikille, jotka ovat kiinnostuneita arkkitehtuurista, matkustamisesta, historiasta ja muotoilusta. Mallit keräävät katseet näytteillä.
- LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit, mikä takaa, että ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne on helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta.
- LEGO® palikoita testataan kaikilla kuviteltavilla tavoilla. Näin varmistamme, että jokainen LEGO® Architecture rakennussetti täyttää tiukimmat turvallisuusvaatimukset ja että Tokio-aiheinen matkamuistomallisi on yhtä kestävä kuin kauniskin."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Architecture
LEGO ikäsuositus 16+
Hinta 59,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO ARCHITECTURE 21051 TOKIO
Arvostelusi