LEGO 4+ 10770 BUZZIN JA WOODYN KARNEVAALIMANIA!

Vie lapsesi Toy Story 4 -tivoliin Bunnyn, Woodyn ja Buzz Lightyearin kanssa!
Varastossa
SKU
5702016367751
44,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Disney Pixar Toy Story 4 10770 Buzzin ja Woodyn karnevaalimania!

Ikäsuositus: 4+

Osien lukumäärä: 230

Valmistaudu, tivoli on saapunut! Liity Disney•Pixarin Woodyn, Buzz Lightyearin ja Tilli Tallin seuraan, kun he tutustuvat tivolin peleihin ja jännittäviin laitteisiin Duckyn ja Bunnyn kanssa. Auta Buzzia harjoittelemaan tarkkuusammuntaa lasertykillään ja nouse sitten Woodyn ja Tilli Tallin kanssa Terrorantuluksen kyytiin. Älä unohda törmäilyautoilla ajelemista! Pidä jätskitauko, sitten uudestaan!

Koe lapsesi kanssa tivolin ilo ja jännitys Disney•Pixarin Toy Story 10770 Buzzin Woodyn karnevaalimania LEGO® 4+ setin avulla! Tämä vauhdikas leikkisetti on suunniteltu erityisesti hauskaksi ja helpoksi alle kouluikäisille ja pienille lapsille. Siinä on tivolin värikäs ammuntapeli, jossa on iso kyltti ja lasertykki, sekä erityinen aloituspalikkarakennuslevy, jonka avulla ensikertalaisetkin pääsevät kokemaan ylpeyttä aivan itse rakentamistaan rakennuksista, ajoneuvoista ynnä muista. Tämä hauska alle kouluikäisten rakennuslelusetti sisältää myös pyörivän Terrorantulus-laitteen, jossa on säädettävät käsivarret, kaksi törmäilyautoa aloituspalikka-alustoineen ja jäätelökoju, jossa on kassakone, pöytä, penkkejä ja kyltti. Setin sisältämien yksinkertaisten rakennus- ja leikkiohjeiden avulla nuori tivolissa kävijä ymmärtää rakennusvaiheiden tarkoituksen, ja ne kasvattavat hänen mielikuvitustaan ja itseluottamustaan, jotta hän voi kokea täydellisen alun helpolle LEGO palikoista rakentamiselle LEGO Toy Storyn tutussa maailmassa. Mukana on Woodyn, Buzz Lightyearin ja Tilli Tallin minihahmot sekä Duckyn ja Bunnyn LEGO hahmot.

"
• LEGO® 4+ setit on tehty erityisesti hauskoiksi ja helpoiksi pienille lapsille. Ne auttavat lapsia kehittämään itseluottamustaan yksinkertaisilla rakennusvaiheilla, jotka tarjoavat helpon alun LEGO palikkarakentamiselle.
• Mukana on kolme Toy Story -minihahmoa: Woody, Buzz Lightyear ja Tilli Talli sekä Duckyn ja Bunnyn LEGO® hahmot.
• Mukana on tivolin ammuntapeli, koristeltuja rakettielementtejä, jotka voi kaataa ja erottaa, toimiva kanuuna, aloituspalikkarakennuslevy ja koristeltu seinälaatta, jonka avulla lapsi voi aloittaa rakentamisen ja leikkimisen nopeasti LEGO® palikoilla Disney
•Pixarin Toy Storyn hauskassa maailmassa. Sisältää myös jäätelökojun ja kassakoneen, pöydän ja penkkejä.
• Tässä söpössä setissä on myös Terrorantulus-laite, joka pyörii ja jossa on säädettävät käsivarret, sekä kaksi törmäilyautoa, joissa on aloituspalikka-alusta.
• Tarvikkeina on kuusi nuppia, laatikko, kolme koristeltua rakettielementtiä, iso jäätelö, kaksi pientä jäätelöä, jäätelösundae, jäätelökauha, sanko ja Tilli Tallin paimensauva.
• Auta lasta leikkimään jännittäviä kohtauksia Toy Story -elokuvasta tai keksimään omia tarinoitaan.
• LEGO® 4+ johdattaa lapset heidän suosikkielokuviensa, TV-sarjahahmojen ja arjen sankareiden mielenkiintoiseen maailmaan.
• LEGO® 4+ leikkisettien nimi oli aiemmin LEGO Juniors, ja ne ovat yhteensopivia luovaan rakentamiseen kaikkien LEGO rakennuslelujen kanssa.
• Tämä luova Toy Story 4 -leikkisetti on erinomainen lahja alle kouluikäisille lapsille.
• Tivolin ammuntapeli on yli 10 cm korkea, 12 cm leveä ja 3 cm pitkä.
• Törmäilyauto on yli 9 cm korkea, 3 cm pitkä ja 3 cm leveä.
• Jäätelökoju on yli 11 cm korkea, 6 cm leveä ja 8 cm pitkä.
• Terrorantulus-laite on yli 8 cm korkea, 19 cm leveä ja 19 cm pitkä."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Disney
LEGO ikäsuositus 4+
Hinta 44,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO 4+ 10770 BUZZIN JA WOODYN KARNEVAALIMANIA!
Arvostelusi