Leader Vahva Melatoniini 1,9mg 80 kpl

Varastossa
SKU
6430051519215
8,90 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus

Vahva Pitkävaikutteinen Melatoniini 1,9 mg

Ravintolisä
Lyhentämään nukahtamisaikaa
Lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia

Leader Pitkävaikutteinen Melatoniini-valmiste on ainutlaatuinen tuote, sillä se vapauttaa melatoniinia elimistöön asteittain ja jäljittelee näin elimistön omaa hormonieritystä. Tavallisissa melatoniinivalmisteissa melatoniinia erittyy elimistöön muutaman tunnin ajan valmisteen nauttimisen jälkeen. Leader Pitkävaikutteinen Melatoniini-tabletti vapauttaa melatoniinia elimistöön 6 tunnin ajan. Tabletin pitkävaikutteisuus on saatu muokkaamalla tabletin rakennetta niin, että siitä vapautuu melatoniinia hitaasti ja hallitusti, erikoissidosaineen avulla. Tabletti voidaan tarpeen vaatiessa puolittaa, mutta sen murskaamista ei suositella.

Ainesosat

Täyteaineet: (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, hydroksipropyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet: (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), melatoniini.

Annostus

Aikuisille, 1/2-1 tablettia tarvittaessa.  Tabletti suositellaan otettavaksi lähellä nukkumaanmenoaikaa nukahtamisajan lyhentämiseksi. Aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia lievittämään 1/1-1 tablettia ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä kohteeseen saapumisen jälkeen.

Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Valmistetta ei suositella alle 18-vuotiaille tai raskaana oleville. Jos käytät jatkuvaa lääkitystä, varmista tuotteen soveltuvuus lääkäriltä tai apteekista.

Pakkauskoko: 80 tabl. / 25 g

Lisätietoja
Hinta 8,90 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:Leader Vahva Melatoniini 1,9mg 80 kpl
Arvostelusi