JORDAN SMILE HARMAA SÄHKÖHAMMASHARJA TBT-200P

Varastossa
SKU
7044876041258
32,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Uuden sukupolven Jordan Clean Smile sähköhammasharjat pitävät hampaat puhtaana ainutlaatuisen SoftClean™-teknologian avulla. Jordan Clean Smile sähköhammasharjan ominaisuudet tuovat manuaalisen harjan huolettoman helppokäyttöisyyden ja sähköhammasharjan verrattoman puhdistustehon yhteen. Ainutlaatuinen puhdistusteknologia, pitkäkestonen akku sekä skandinaavinen linjakas muotoilu ja käyttäjäystävällisyys tekevät Jordan Clean Smile sähköhammasharjasta ylivoimaisen. Clean Smile -sarjan sähköhammasharjat on kehitetty yhteistyössä Jordanin ja Wilfan kanssa. Jordan Clean Smile on saatavilla kahdessa eri värissä - TBT-200GY mallissa on tummanharmaat yksityiskohdat ja tummanharmaa matkakotelo.

Jordan Clean Smile sähköhammasharjoissa on pitkäkestoinen akku, joka antaa täyteen ladattuna 80 minuuttia eli 20 päivää käyttöaikaa, kun harjaat hampaitasi aamuin illoin suositellut 2 minuuttia kerrallaan. Kahden minuutin ajastin 30 sekunnin intervallein ja paineentunnistin auttavat harjaamaan hammaslääkärien suositusten mukaisesti. Valittavissasi on kaksi nopeutta: 8 000 tai 10 000 rpm. Akun lataustason ilmaisin kertoo, kun varausta on 20% jäljellä. Lataamalla harjaa 20 minuttia, saat jo viikon käyttöaikaa ja täyteen lataus kestää vain 2,5 tuntia. Sähköhammasharja on ladattavissa kätevästi USB-laturilla: harjan mukana toimitetaan USB-latauspiuha, jolla lataat harjan joko suoraan vaikkapa kannettavan tietokoneen kautta tai jonka voit yhdistää esimerkiksi puhelimesi USB-verkkovirtapistokkeeseen (pistoke ei mukana pakkauksessa). Harjan mukana toimitetaan matkakotelo, jolla sähköhammasharja kulkee mukana siististi ja vaivatta. Matkakotelon ja luotettavan, lähes kolmen viikon akunkeston ansiosta tämä harja on täydellinen pidemmällekin matkalle, huolehtien kauniista hymystäsi missä tahansa.

Harjaan on saatavilla kolme erilaista Jordan-vaihtopäätä: normaali Clean, valkaiseva Whitening ja hellävarainen Sensitive (myydään erikseen; harjan mukana on 1 Clean-harjauspää). Lisäksi voit käyttää kaikkia markkinoilla olevia oskilloivaa teknologiaa hyödyntäviä vaihtopäitä, kuten useimpia Oral-B vaihtoharjoja, Jordan Clean Smile sähköhammasharjoissa!

 

 

Akunkesto 20 päivää eli 80min
Pikalataus 20 min = 1 vko käyttöaikaa
USB-lataus
Painetunnistin
2 minuutin ajastin
2 nopeutta: 8 000 rpm ja 10 000 rpm
Alhaisen lataustason merkkivalo
Matkakotelo
Harjauspäissä SoftClean™-teknologia
Yhteensopiva useimpien Oral-B vaihtoharjojen kanssa!
Ympäristöystävällinen FSC-sertifioitu pakkaus - 100% kierrätettyä paperia

Lisätietoja
Brändi Jordan
Hinta 32,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:JORDAN SMILE HARMAA SÄHKÖHAMMASHARJA TBT-200P
Arvostelusi