HIDDEN SIDE 70430 NEWBURYN METRO

Lasten LEGO® suosikkilelu kummitusten metsästykseen
Anna lapsille upea lisättyä todellisuutta (AR) sisältävä leikkikokemus tällä LEGO® Hidden Side™ Newburyn metrolla, johon kuuluu kolme minihahmoa.

Lue tästä lisää
Varastossa
SKU
5702016616118
29,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® Hidden Side™ 70430 Newburyn metro

Ikäsuositus:

8+

Osia:

348

Uusi LEGO® setti pimeän puolen seikkailuista

Tämä LEGO® setti yhdistää LEGO mallin ja sovelluksen mahtavalla yksin- tai monipeli mahdollisuudella lisätyn todellisuuden sovelluksen avulla.

Suuntaa Newbury metroon huikeaan yhden tai usean pelaajan lisätyn todellisuuden (AR) kokemukseen Hidden Side -maailmassa. Rakenna digitaalisesti vuorovaikutteinen metromalli, joka muuttuu portaaliksi. Lähde seikkailuun Jackin, Parkerin ja riivatun Pete Peterson -minihahmon kanssa. Lataa sitten ilmainen Hidden Side AR -sovellus älylaitteeseesi ja seikkaile digitaalisessa maailmassa vihamielisten kummitusten ja arvovaltaisen haamupomo Rat Shaunin kanssa!

Leikkisarja täynnä aavemetsästystä

Tämä metromalli paljastaa aavemaisen digitaalisen maailman älylaitteella katsottuna, varustettu ilmaisella LEGO® Side AR-sovelluksella.

Yksin- tai moninpelit

Lapset saavat kilpailla vauhdikkaassa digitaalimaailmassa

Palkitseva rakennuskokemus

Metromalli asettaa uskomattoman pelikokemuksen digitaaliselle pelille

Lataa ilmainen sovellus

Hanki ilmainen Hidden Side AR-sovellus IOS:lle ja Androidille

Digitaalista leikkimistä

Pelaajat ovat vuorovaikutuksessa mallin kanssa laukaistakseen tapahtumat sovelluksessa.

Kykenetkö päihittämään pomo aaveen? Taistele voimakasta päähaamua vastaan

Lapset saavat nauttia eeppisistä taisteluista aave pomo Rat Shaunia vastaan.

Aavemainen varasto

Pelaajat metsästävät ja vangitsevat haamuja myöhempää pelikäyttöä varten

Pelottava kokoonpano

Sisältää Jack, Parker ja Pete Person minifiguurit sekä Spencer koiran ja lisätarvikkeet

LEGO® Hidden Side™ 70430 Newburyn metro

Lapset rakastavat kiehtovaa LEGO® Hidden Side™ maailmaa, jossa fyysiset ja digitaaliset ympäristöt yhdistyvät uskomattomaksi hybriditodellisuutta sisältäväksi yhden tai usean pelaajan leikkikokemukseksi. Tämä Newburyn metro (70430) -setti yhdistää LEGO® rakennuslelujen loputtomat luovat leikit lisättyä todellisuutta (AR) sisältävään sovellukseen. Vuorovaikutus mallin kanssa saa asioita tapahtumaan digitaalisessa maailmassa. Täysin interaktiivinen rakennuslelu Asenna ilmainen Hidden Side™ -AR-sovellus älylaitteeseen, skannaa Newburyn metro -malli ja paljasta digitaalinen maailma, jossa lapset voivat metsästää kummituksia, tutkia ja ratkaista mysteereitä ja taistella pahiskummitus Rat Shaunia vastaan – yksin tai ystävien kanssa verkossa. Mukana on Jackin, Parkerin ja kummituksen riivaaman Pete Petersonin minihahmot, joten kaikki on valmista loputtomia LEGO® leikkejä varten! Alati kehittyvä lisättyä todellisuutta (AR) sisältävä kokemus LEGO® Hidden Side™ maailma sijoittuu Newburyn kuvitteelliseen kaupunkiin, jossa kummitukset vainoavat ihmisiä ja rakennuksia. AR-leikkikokemusta kehitetään jatkuvasti uudella sisällöllä, uusilla kummituksilla ja erikoistapahtumilla.


  • Kahdeksan vuotta täyttäneet lapset nauttivat mahtavasta yhden tai usean pelaajan lisättyä todellisuutta (AR) sisältävästä kokemuksesta tämän LEGO® Hidden Side™ Newburyn metro leikkisetin parissa. Setti yhdistää näppärästi fyysisten ja digitaalisten leikkien maailmat.
  • Mitä pakkaus sisältää? Tämä LEGO® AR-leikkisetti sisältää digitaalisesti interaktiivisen metromallin, jonka voi muuttaa Hidden Siden™ portaaliksi. Pakkauksessa on myös Jackin, Parkerin ja Pete Petersonin minihahmot.
  • Tämä LEGO® Newburyn metro herää eloon, kun sitä katsotaan älylaitteella, johon on asennettu ilmainen LEGO® Hidden Side™ AR-sovellus. Lapset voivat tutkia ja ratkaista mysteereitä, metsästää kummituksia ja taistella pahiskummitus Rat Shaunia vastaan!
  • Etsitkö hyvää syntymäpäivä- tai yllätyslahjaa kahdeksan vuotta täyttäneille lapsille? Tämä LEGO® Hidden side™ leikkisetti on loistava lahjaidea LEGO® rakennelmien ystäville ja lapsille, jotka innostuvat virtuaalitodellisuudesta ja videopeleistä.
  • Rakennettuna LEGO® Hidden Side™ Newburyn metro (70430) lelu on 15 cm korkea, 26 cm pitkä ja 14 cm leveä.
  • Rakennussetti, jossa ei tarvita paristoja. Hidden Side™ -AR-sovellus on yhteensopiva valittujen iOS- ja Android-laitteiden kanssa. Tarkista yhteensopivuus osoitteessa www.LEGO.com/devicecheck. Lasten on pyydettävä vanhemmilta lupa ennen internetin käyttämistä.
  • Pakkauksesta ja verkosta löytyvät selkeät rakennusohjeet, joten vauhtiin pääseminen tämän lisättyä todellisuutta sisältävän LEGO® Hidden Side™ rakennussarjan kanssa on lasten leikkiä. Revi palikkapussit auki ja aloita hauskat hetket setin parissa!
  • LEGO® Hidden Side™ maailma sijoittuu Newburyn kuvitteelliseen kaupunkiin, jossa kummitukset vainoavat ihmisiä ja rakennuksia. Lisätyn todellisuuden leikkikokemusta kehitetään jatkuvasti uudella sisällöllä, uusilla kummituksilla ja tapahtumilla.
  • LEGO® Hidden Side™ rakennuslelusetit täyttävät alan tiukimmat standardit, joiden avulla varmistetaan, että LEGO® palikat ja osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • The LEGO Group pudottaa, lämmittää, litistää, vääntää ja analysoi LEGO® rakennuspalikoita ja osia varmistaakseen, että jokainen LEGO® lelusetti täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Hidden Side™
LEGO ikäsuositus 8+
Hinta 29,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:HIDDEN SIDE 70430 NEWBURYN METRO
Arvostelusi