HIDDEN SIDE 70428 JACKIN RANTAKIRPPU

Upea LEGO® AR-rakennuslelu lapsille kummitusten metsästykseen
Lapset pääsevät leikkimään kummituksia vilisevässä digitaalisessa maailmassa tällä lisättyä todellisuutta (AR) sisältävällä lelulla. LEGO® Hidden Side™ Rantakirppu sisältää Jackin, Parkerin ja kummituksen minihahmot!

Lue tästä lisää
Varastossa
SKU
5702016616095
21,50 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® Hidden Side™ 70428 Jackin rantakirppu

Ikäsuositus:

7+

Osia:

170

Hyppää mukaan uuteen LEGO® leikkikokemukseen

Jännittävä uusi tapa leikkiä LEGO® leluilla yhdistäen LEGO mallin ja lisätyn todellisuuden sovelluksen.

Kaasuta Hidden Side -maailmaan Jackin rantakirpulla! Olethan valmis huikeaan yhden tai usean pelaajan lisätyn todellisuuden (AR) kokemukseen? Rakenna veikeä rantakirppu sekä Jack, Parker ja riivattu kaksipäinen Scott Francis. Lataa sitten ilmainen Hidden Side AR -sovellus, skannaa malli älylaitteellasi ja avaa ovi haamumaailmaan. Taistele kummituksia vastaan, löydä vihjeitä ja päihitä lopuksi haamupomo Trucker Dale!

Leikkisarja täynnä aaveenmetsästystä

Tämä malli paljastaa aavemaisen digitaalisen maailman älylaitteella katsottuna, lataa ilmainen LEGO® Hidden Side AR-sovellus laitteellesi.

Liity ystävien kanssa digitaaliseen valtakuntaan

Mallin kanssa leikkiminen saa asioita tapahtumaan sovelluksessa.

Miellyttävä rakennuskokemus

Jännittävä digitaalinen leikki alkaa heti hauskan rakentamisen jälkeen.

Siirrä Legoilla leikkiminen digitaaliseen maailmaan

Hanki ilmainen Hidden Side AR-sovellus IOS:lle ja Androidille.

Digitaalisesti vuorovaikutteinen malli

Mallin kanssa leikkiminen saa asioita tapahtumaan sovelluksessa.

Eeppiset taistelut odottavat

Pelaajien on otettava kiinni voimakas päävihollinen, aave Trucker Dale.

Metsästä ja kerää haamut

Laajenna haamukokoelmaasi leikeissä käytettäessäsi.

Mahtava hahmojen kokoonpano

Sisältää Jack, Parker ja Scott Framcis hahmot sekä riivatut päät ja muut mahtavat tarvikkeet

LEGO® Hidden Side™ 70428 Jackin rantakirppu

Lapset rakastavat Hidden Siden™ uskomatonta maailmaa, jossa fyysinen ja digitaalinen maailma yhdistyvät! LEGO® Hidden Side™ Jackin rantakirppu (70428) on lelu, joka yhdistää rakennettavan LEGO® mallin ja sovelluksen. Tuloksena on yhden tai usean pelaajan yhdistetyn todellisuuden leikkikokemus, jossa lelun käyttäminen saa asioita tapahtumaan digitaalisessa maailmassa. Upea interaktiivinen LEGO® rakennuslelu Jackin rantakirppu paljastaa kummittelevan digitaalisen maailman, kun mallia katsotaan älypuhelimella tai tabletilla, johon on asennettu LEGO® Hidden Side™ AR-sovellus. Lapset voivat tutkia, ratkaista mysteereitä, metsästää kummituksia ja taistella pahiskummitus Trucker Dalea vastaan, joko yksin tai online-tilassa ystävien kanssa. Setti sisältää kolme minihahmoa, joten setillä voi leikkiä myös hauskoja mielikuvitusroolileikkejä! Tietoa alati muuttuvasta Hidden Sidesta LEGO® Hidden Side™ lelut sisältävät interaktiivisia lisätyn todellisuuden (AR) toimintoja, jotka voi yhdistää LEGO® malleilla leikkimiseen. Leikkikokemusta kehitetään jatkuvasti uudella sisällöllä, uusilla kummituksilla ja erikoistapahtumilla. Asenna ilmainen Hidden Side™ -AR-sovellus älylaitteeseen ja herätä tämä malli eloon skannaamalla se!


  • Seitsemän vuotta täyttäneet lapset rakastavat tätä LEGO® Hidden Side™ settiä, joka sisältää upean rantakirpun. Luovat LEGO® leikit voidaan yhdistää digitaaliseen leikkimaailmaan kiehtovaksi yhden tai useamman pelaajan lisätyn todellisuuden (AR) kokemukseksi.
  • Mitä pakkaus sisältää? Tämä lisättyä todellisuutta sisältävä LEGO® leikkisetti sisältää digitaalisesti interaktiivisen Hidden Side™ rantakirpun, jossa on hienoja ominaisuuksia ja toimintoja, sekä Jackin, Parkerin ja kummitusten valtaaman mekaanikko Scott Francisin minihahmot.
  • Tämä LEGO® rantakirppulelu muuttuu, kun sitä katsotaan älylaitteella, johon on asennettu ilmainen LEGO® AR-sovellus. Lapset voivat ratkaista mysteereitä, metsästää kummituksia ja taistella pahiskummitus Trucker Dalea vastaan kummitusten valtaamassa digitaalisessa maailmassa.
  • Tämä LEGO® Hidden Side™ lelu sopii hyvin LEGO® rakennelmien ystäville ja seitsemän vuotta täyttäneille lapsille, jotka innostuvat virtuaalitodellisuudesta ja videopeleistä. Se sopii hyvin joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi!
  • Rakennettuna tämä LEGO® Hidden Side™ Jackin rantakirppu (70428) malli on 10 cm korkea, 11 cm pitkä ja 8 cm leveä.
  • Rakennussetti, jossa ei tarvita paristoja. Hidden Side™ -AR-sovellus on yhteensopiva valittujen iOS- ja Android-laitteiden kanssa. Tarkista yhteensopivuus osoitteessa www.LEGO.com/devicecheck. Lasten on pyydettävä vanhemmilta lupa ennen internetin käyttämistä.
  • Pääset helposti alkuun tämän lisättyä todellisuutta sisältävän LEGO® Hidden Side™ rakennussarjan kanssa. Pakkauksesta ja verkosta löytyvät selkeät ohjeet – joten revi palikkapussit auki ja aloita hauskat hetket setin parissa!
  • LEGO® Hidden Side™ maailma sijoittuu Newburyn kuvitteelliseen kaupunkiin, jossa kummitukset vainoavat ihmisiä ja rakennuksia. Lisätyn todellisuuden leikkikokemusta kehitetään jatkuvasti uudella sisällöllä, uusilla kummituksilla ja tapahtumilla.
  • LEGO® Hidden Side™ rakennuslelusetit on suunniteltu alan tiukimpien standardien ja kriteerien mukaisesti, joten niiden palikat ja osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • The LEGO Group testaa Hidden Side™ -leikkisetit perusteellisesti, jotta jokainen näistä ainutlaatuisista leluista täyttää maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Hidden Side™
LEGO ikäsuositus 7+
Hinta 21,50 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:HIDDEN SIDE 70428 JACKIN RANTAKIRPPU
Arvostelusi