HIDDEN SIDE 70427 TERVETULOA PIMEÄLLE PUOLELLE

Huikea sovelluksella toimiva lasten LEGO® lelu kummitusten metsästykseen
Tutustuta lapset upeaan LEGO® leluun, jossa fyysiset ja digitaaliset maailmat yhdistyvät uskomattomaksi lisättyä todellisuutta sisältäväksi LEGO® Hidden Side™ kokemukseksi.

Lue tästä lisää
Varastossa
SKU
5702016616088
21,50 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® Hidden Side™ 70427 Tervetuloa pimeälle puolelle

Ikäsuositus:

7+

Osia:

189

Uusi LEGO® leikkikokemus

LEGO® Hidden Side-setti sisältää rakennettavan LEGO mallin, sekä siihen kuuluvan lisätyn todellisuuden (AR) ilmaisen sovelluksen sovelluskaupasta ladattavaksi laitteellesi.

Sukella huikeaan yhden tai usean pelaajan lisätyn todellisuuden (AR) kokemukseen tämän LEGO® Hidden Side setin parissa. Rakenna haamumetro Jack, Axel Chops, Scrimper ja Waylon-minihahmoineen, lataa ilmainen lisätyn todellisuuden Hidden Side AR -sovellus ja herätä malli eloon skannaamalla se älylaitteellasi. Metsästä haamuja, ratkaise mysteereitä, taistele haamupomo Lady E:tä vastaan ja auta Jackia pakenemaan digitaalisesta kummitusmaailmasta!

Leikkisarja täynnä aaveenmetsästys toimintaa

Tämä malli paljastaa aavemaisen digitaalisen maailman älylaitteella katsottuna, varustettu ilmaisella LEGO® Hidden Side AR-sovelluksella.

Lisätyn todellisuuden hauskanpitoa yhdessä tai yksin

Lapset saavat kutsua ystäviään siistiin digitaaliseen leikkiin.

Kiehtovia rakennuskokemuksia

Digitaalinen leikki- ja pelikokemus odottaa — ala rakentamaan heti.

Sovelluksen vauhdittamaa hauskanpitoa ja leikkimistä

Hanki ilmainen Hidden Side AR-sovellus IOS:lle ja Androidille.

Digitaalisesti vuorovaikutteinen malli

Mallin kanssa leikkiminen saa asioita tapahtumaan sovelluksessa.

Taistele voimakasta aavepomoa vastaan.

Lapset saavat nauttia eeppistä taistelua päävihollisen Lady E-nimisen aaveen kanssa.

Aavemetsästäjän kokoelma

Lapset metsästävät ja vangitsevat haamuja myöhempää pelikäyttöä varten

Pelottava kokoonpano

Tähän yksityiskohtaiseen rakennussarjaan kuuluu Jack, Axel Chops, Scrimper ja Waylon hahmot sekä hienot tarvikkeet.

LEGO® Hidden Side™ 70427 Tervetuloa pimeälle puolelle

Virtuaalitodellisuuden ja videopelien ystävät rakastavat LEGO® Hidden Siden™ upeaa maailmaa, jossa fyysiset ja digitaaliset maailmat yhdistyvät uskomattomaksi yhden tai usean pelaajan lisättyä todellisuutta (AR) sisältäväksi kokemukseksi. Tämän Hidden Side™ -maailman Tervetuloa pimeälle puolelle (70427) -lelun avulla metsästetään kummituksia. Se yhdistää LEGO® rakennuslelujen loputtomat luovat leikit sovellukseen – vuorovaikutus mallin kanssa saa asioita tapahtumaan digitaalisessa maailmassa. Digitaalinen, interaktiivinen rakennuslelu lapsille Tästä haamumetron mallista paljastuu kummitusmaailma, kun mallia katsotaan älylaitteella, johon on asennettu ilmainen LEGO® AR-sovellus. Lapset voivat metsästää kummituksia, taistella pahiskummitus Lady E:tä vastaan ja tutkia ja ratkaista mysteereitä joko yksin tai online-tilassa ystävien kanssa. Setti sisältää neljä minihahmoa, joten setillä voi leikkiä myös hauskoja mielikuvitusroolileikkejä! Tervetuloa Hidden Sideen LEGO® Hidden Side™ maailma sijoittuu Newburyn kuvitteelliseen kaupunkiin, jossa kummitukset vainoavat ihmisiä ja rakennuksia. Lisätyn todellisuuden leikkikokemusta kehitetään jatkuvasti uudella sisällöllä, uusilla kummituksilla ja erikoistapahtumilla.


  • Tämä LEGO® Hidden Side™ rakennuslelu yhdistää LEGO® rakennusleikkisettien loputtomat luovat leikit sovellukseen. Tuloksena on upea yhden tai usean pelaajan lisättyä todellisuutta (AR) sisältävä leikkikokemus. Ihanteellinen seitsemän vuotta täyttäneille lapsille.
  • Mitä pakkaus sisältää? Digitaalinen, interaktiivinen LEGO® Hidden Side™ haamumetron malli sisältää hauskoja ominaisuuksia ja toimintoja sekä kummituksenmetsästäjä Jackin ja kummituksen valtaaman Axel Chopsin, Scrimperin ja Waylonin minihahmot.
  • Tästä haamumetromallista paljastuu upea digitaalinen maailma, kun mallia katsotaan älylaitteella, johon on asennettu ilmainen LEGO® Hidden Side™ AR-sovellus. Lapset voivat metsästää kummituksia, ratkaista mysteereitä ja taistella pahiskummitus Lady E:tä vastaan.
  • Etsitkö synttärilahjaa tai yllätyslahjaa seitsemän vuotta täyttäneille lapsille? Tämä LEGO® Hidden side™ leikkisetti on loistava lahjaidea LEGO® rakennelmien ystäville ja lapsille, jotka innostuvat virtuaalitodellisuudesta ja digitaalisista peleistä.
  • Rakennettuna Hidden Sidea kuvaava LEGO® Tervetuloa pimeälle puolelle (70427) malli on 17 cm korkea, 22 cm pitkä ja 13 cm leveä.
  • Rakennuslelu, johon ei tarvita paristoja. Hidden Side™ -AR-sovellus on yhteensopiva valittujen iOS- ja Android-laitteiden kanssa. Tarkista yhteensopivuus osoitteessa www.LEGO.com/devicecheck. Lasten on pyydettävä vanhemmilta lupa ennen internetin käyttämistä.
  • Pääset helposti alkuun tämän lisättyä todellisuutta sisältävän ja sovelluksella käytettävän LEGO® Hidden Side™ rakennussetin kanssa. Pakkauksesta ja verkosta löytyvät selkeät ohjeet – avaa palikkapussit ja aloita hauskat hetket setin parissa!
  • LEGO® Hidden Side™ maailma sijoittuu Newburyn kuvitteelliseen kaupunkiin, jossa kummitukset vainoavat ihmisiä ja rakennuksia. Lisätyn todellisuuden leikkikokemusta kehitetään jatkuvasti uudella sisällöllä, uusilla kummituksilla ja tapahtumilla.
  • LEGO® Hidden Side™ rakennuslelusetit täyttävät alan tiukimmat standardit ja laatukriteerit, joiden avulla varmistetaan, että kaikki LEGO® palikat ja osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • The LEGO Group pudottaa, lämmittää, litistää, vääntää ja analysoi LEGO® osia varmistaakseen, että jokainen lelusetti täyttää maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Hidden Side™
LEGO ikäsuositus 7+
Hinta 21,50 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:HIDDEN SIDE 70427 TERVETULOA PIMEÄLLE PUOLELLE
Arvostelusi