HARRY POTTER TM 76390 HARRY POTTER- JOULUKALENTERI

Kaikkien aikojen maagisin joulukalenteri!
Varastossa
SKU
5702016913804
29,95 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

 

LEGO® Harry Potter™ Joulukalenterin parissa joulun odotus on täynnä taikaa. Luukun takaa löytyy joka päivä yllätyslelu. Kalenterista löytyy 6 suosittua minihahmoa sekä elokuvista tuttuja jännittäviä esineitä ja lumoavia tarvikkeita. Yllätyksillä voit leikkiä Harryn seikkailuja Likusteritieltä Tylypahkaan ja keksiä loputtomia omia seikkailujasi.
 
 
 
Tämä joulukalenteri sisältää 24 lumoavaa lelua Harry Potter™ -elokuvista ja lisää fanien jouluun entistäkin enemmän taikaa.
 
Verraton joululahja Harry Potter™ -faneille. LEGO® Harry Potter™ Joulukalenterin (76390) 24 luukun takaa löytyy joka päivä uusi lahja, joiden parissa lasten on mukava laskea päiviä jouluun.Maagisia leluja legendaaristen Harry Potter -tarinoiden leikkimiseenKalenterin jokaisen 24 luukun takaa löytyy erilainen lahja. Mukana on 6 minihahmoa – Harry Potter, Ron Weasley™, Hermione Granger™, Draco Malfoy™, Dudley Dursley ja Lujahaka – sekä Harry Potter -elokuvista tuttuja jännittäviä esineitä ja lumoavia tarvikkeita. Suuren päivän lähestyessä lapset voivat yhdistää leluja ja leikkiä Harryn uskomatonta matkaa Likusteritieltä Tylypahkaan. Mukana on savupiipun kautta saapuvia Tylypahkan kirjeitä ja keräiltävää kultaa Irvetan holvista. Lapset voivat myös valita Harrylle koulutarvikkeita ja tutustua Hedwig™-pöllöön. Värikäs hyrrä tuo lisäjännitystä hauskan pelin muodossa. Leikki-ideoita riittää loputtomasti, joten taikaa riittää koko vuodeksi! Mukana on myös 2 velhokortti-yllätyslaattaa.
 
Kalenterin 24. luukun takana on värikäs hyrrä, jonka avulla voit pelata kalenteriin painettua jännittävää ja hauskaa lautapeliä.
 
Ikäsuositus 7+.

 

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Harry Potter™
Hinta 29,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:HARRY POTTER TM 76390 HARRY POTTER- JOULUKALENTERI
Arvostelusi