HARRY POTTER TM 76385 OPPITUNTI TYLYPAHKASSA: LOITSUT

Harry Potter™ ja loitsujen oppitunti LEGO® palikoista rakennettavassa kirjassa.
Varastossa
SKU
5702016913491
29,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Lumoa Harry Potter™ -fanit tällä Tylypahkan loitsuluokkaa esittävällä lelusetillä, joka kätkeytyy taianomaisen palikoista rakennettavan lelukirjan sisälle.

 

Avaa tämä taianomainen, palikoista rakennettava leikkikirja ja astu Tylypahkaan professori Lipetitin loitsutunnille! Liity Harry Potterin™ ja Cho Changin seuraan, kun Korpinkynnen tuvan johtaja seisoo kirjapinon päällä, jotta jokainen voi nähdä hänet. Ota loitsukirjasi ja harjoittele levitaatioloitsua höyhenen avulla – Siipiirdium lentiusa!
 
 LEGO® Harry Potter™ Oppitunti Tylypahkassa: Loitsut (76385) on palikoista rakennettava lelukirja, jonka sisältä paljastuu Harry Potter -elokuvista tuttu professori Lipetitin loitsuoppitunti. Setti on 12 cm korkea, 8 cm leveä ja 4 cm syvä. Se on juuri sopivan kokoinen otettavaksi mukaan.
 
Sisältää Harry Potterin™, Cho Changin ja professori Lipetitin minihahmot, liitutaulun, kirjahyllyn, tulisijan, loitsukirjan ja paljon aidonnäköisiä tarvikkeita.
 
Avaamalla kirjan kannen lapset astuvat professori Lipetitin loitsuoppitunnille. Setti sisältää paljon taikatarvikkeita harjoittelua varten ja hulvattomia tarvikkeita, joilla leikit yltyvät entisestään.
 
Ikäsuositus 8+.

 

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Harry Potter™
Hinta 29,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:HARRY POTTER TM 76385 OPPITUNTI TYLYPAHKASSA: LOITSUT
Arvostelusi