HARRY POTTER TM 76384 OPPITUNTI TYLYPAHKASSA: YRTTITIETO

Harry Potter™ ja yrttitiedon oppitunti LEGO® palikoista rakennettavassa kirjassa.
Varastossa
SKU
5702016912951
29,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Tämän taianomainen LEGO® palikoista rakennettava kirjalelusetti avaa oven Tylypahkan yrttitiedon oppitunnille Harry Potter™ -elokuvista tuttujen hahmojen seurassa.

Avaa palikoista rakennettava leikkikirja ja astu Tylypahkan kasvihuoneeseen! Professori Verso on aloittamassa yrttioppituntiaan. Ota loitsukirjasi kaapista ja liity Cedric Diggoryn ja Neville Longbottomin™ seuraan, kun Puuskupuhin tuvan johtaja aloittaa oppitunnin. Kastele lumottuja kasveja, tutki kurpitsapalstaa ja istuta maaginen alruuna uuteen ruukkuun – ja muista kuulosuojaimet!

LEGO® Harry Potter™ Oppitunti Tylypahkassa: Yrttitieto (76384) on palikoista rakennettava lelukirja. Sen sisältä paljastuu Tylypahkan kasvihuone, jossa pidetään yrttitiedon oppitunti. Setti on 12 cm korkea, 8 cm leveä ja 4 cm syvä. Se on suuri sopivan kokoinen otettavaksi mukaan ja näyttää mainiota myös kirjahyllyssä.

Sisältää Cedric Diggoryn, Neville Longbottomin™ ja professori Verson minihahmot, loitsukirjan, kurpitsapenkin, kastelupisteen, sankon ja kultaisen hanan sekä kasvihuonetaustan.

Lapset pääsevät professori Verson yrttitietotunnille avaamalla kirjan kannen. Mukana on puutarhanhoitotarvikkeita ja lumottuja kasveja harjoittelua varten – ja varoituksia kamalasta alruunasta!

Ikäsuositus 8+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Harry Potter™
Hinta 29,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:HARRY POTTER TM 76384 OPPITUNTI TYLYPAHKASSA: YRTTITIETO
Arvostelusi