FURE LAHJAPAKKAUS

FURE LAHJAPAKKAUS

SKU 06430066490134

Kuvaus / FURE LAHJAPAKKAUS

Loistava lahja autoilevalle henkilölle!

Fure lahjapakkaus sisältää Autoshampoon, joka on erittäin tehokas ja riittoisa shampoo auton maalipinanalle ja Fure Vannepesuaineen / Raudanpoistoaineen, jonka avulla auton vanteista saadaan kovimmatkin liat pestyä pois. Tästä paketista pääsee jokainen auton omistaja nauttimaan ja saa lahjan avulla autonsa kiiltämään!

 

 

 

 

Fure® Autoshampoo on raikkaan sitruunan tuoksuinen, vahaturvallinen ja tehokas autoshampoo. Autoshampoon koostumus tekee pesuvedestä erittäin liukasta ja vaahtoavaa, joka estää lian hieroitumista maalipintaa vasten. 1:1900 laimennussuhde tekee autoshampoosta erittäin riittoisaa, jonka ansioista tuotetta riittää jopa 100 pesukertaan. PH – Neutraali autoshampoo takaa turvallisen pesun kaikille pinnoille, jättäen jälkeensä kiiltävän pinnan.

Käyttöohje: Huuhtele irtonainen lika pois puhdistettavilta pinnoilta vedellä. Sekoita autoshampoota 5-10ml ämpärilliseen lämmintä vettä (10L). Pese pinnat autonpesuun tarkoitetulla pesukintaalla, aloittaen pesun auton yläosista edeten alaspäin. Huuhtele pestyt pinnat huolellisesti runsaalla vedellä ja kuivaa pehmeällä liinalla. Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä anna tuotteen kuivua pintaan.

 

Fure® Raudanpoistoaine on tehokas vannepesu- ja raudanpoistoaine. Sitä voidaan käyttää kaiken tyyppisille vanteille sekä muille auton ulkopinnoille rautahiukkasten ja lentoruosteen poistoon.Reagoidessaan raudan kanssa aine muuttuu tumman punaiseksi. Aineen koostumus on myös hieman geelimäinen ja antaa aineelle lisää vaikutusaikaa ja puhdistus tehoa. Fure® Raudanpoistoaine on käyttövalmis seos. Pullo on tehty kestävästä PET muovista ja muotoilun ansoista Fure Iron Remover on ergoniminen käyttää.

Käyttöohje: Käyttöohje: Ravista ennen käyttöä! Huuhtele irtonainen lika pois puhdistettavilta pinnoilta vedellä. Suihkuta Fure® Raudanpoistoaine käsiteltäville pinnoille. Anna vaikuttaa n. 2-3min, kunnes väri muuttuu punertavaksi. Käytä tarvittaessa pehmeää harjaa tehostamaan lian irtoamista. Huuhtele käsitelty pinta huolellisesti runsaalla vedellä. Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä anna tuotteen kuivua pintaan.

Myymäläsaatavuus

Lisätietoja

Hinta 19,95 €

Liittyvät tuotteet

FURE FURE VAAHTOPESUAINE 5 L
39,95 €
AXE LAHJAPAKKAUS XMAS EPIC FRESH BS 150ML+SG 250ML 400 ML
7,95 €
TURTLE WAX SNOW FOAM VAAHTOPESUAINE 5 L
14,95 €
LEGO TECHNIC 42115 LAMBORGHINI SIAN FKP 37
349,00 €
TURTLE WAX FRESH SHINE PUHDISTUSAINE LUONNONRAIKAS 500 ML
8,50 €
FINLAYSON KYLPYTAKKI HALI HARMAA L/XL
77,95 €
LEGO TECHNIC 42125 FERRARI 488 GTE
159,95 €
Kirjoita arvostelu
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat lisätä tuotearvioita. Kirjaudu sisään tai luo tili