FISKARS FF SALAATTIKASTIKESEKOITIN

Fiskars Functional Form salaattikastikesekoitin

Fiskars Functional Form salaattikastikesekoittimen avulla loihdin omat salaattikastikkeet ja tarjoilet ne tyylikkäästi sekä säilytät myöhempään käyttöä varten. Salaattikastikesekoitin soveltuu myös marinadien tekoon.

Varastossa
SKU
6424002000853
18,50 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus

Fiskars Functional Form salaattikastikesekoitin


Fiskars Functional Form salaattikastikesekoittimen avulla loihdin omat salaattikastikkeet ja tarjoilet ne tyylikkäästi sekä säilytät myöhempään käyttöä varten. Salaattikastikesekoitin soveltuu myös marinadien tekoon. Sekoittimen runko on lasia ja kansi silikonia. Vinkki! Sekoittimeen kannattaa laittaa kastikkeen lisäksi kastikkeeseen sopivia kokonaisia yrtinoksia ja esimerkiksi sitruunan ja sipulien lohkoja, jotka lisäävät näyttävyyttä tarjoillessa ja tuomaan makua.

Fiskars Functional Form keittiötyövälineet ovat ergonomisesti muotoiltu tyylikkyyttä unohtamatta. Functional Form tuotteiden avulla ruoanvalmistuksesta tulee kätevämpää. Laajasta Fiskars Functional Form sarjasta löydät oikean välineen kuhunkin ruoanlaiton vaiheeseen. Functional Form tuotteita on helppo käyttää ja puhdistaa.  • - tilavuus 3,8 dl
  • - konepesun kestävä
  • - leveys 78 mm
  • - pituus 80 mm
  • - korkeus 160 mm
Lisätietoja
Brändi Fiskars
Tuotesarja Fiskars Functional Form
Hinta 18,50 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:FISKARS FF SALAATTIKASTIKESEKOITIN
Arvostelusi