DUPLO TOWN 10952 NAVETTA, TRAKTORI JA MAATILAN HOITOELÄIMET

LEGO® DUPLO® maatila kutsuu hauskoihin, opettavaisiin leikkeihin. Setissä on maatilan rakennuksia ja traktori sekä possu, lammas, hevonen, koira, kana, kukko ja lehmiä. Maatilan askareet kehittävät taaperoiden hienomotorisia, sosiaalisia ja emotionaalisia taitoja. Ja leikit jatkuvat taas huomenna!
Varastossa
SKU
5702016889499
74,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® DUPLO® Kaupunki Navetta, traktori ja maatilan hoitoeläimet (10952) on hauska maatila, joka kutsuu alle kouluikäiset opettavaisiin leikkeihin. Elämistä tai traktoreista pitävien lasten taidot kehittyvät tämän mainion lelun parissa. Opettavaisia maatilaleikkejä taaperoille LEGO® DUPLO® maatila kutsuu hauskoihin, opettavaisiin leikkeihin. Setissä on maatilan rakennuksia ja traktori sekä possu, lammas, hevonen, koira, kana, kukko ja lehmiä. Maatilan askareet kehittävät taaperoiden hienomotorisia, sosiaalisia ja emotionaalisia taitoja. Päivän päätteeksi on aika laittaa eläimet yöpuulle – leikit jatkuvat huomenna! Opettavaisia leluja taaperoiden rakennusleikkeihin LEGO DUPLO lelut kutsuvat alle kouluikäiset lapset loputtomiin hauskoihin leikkeihin, itseilmaisuun ja oppimaan uutta iloisissa merkeissä. Kun vanhemmat liittyvät mukaan lasten leikkiin DUPLO lelusettien parissa, he saavat olla mukana taaperoiden tärkeissä kehitysaskelissa. 

 

Sisältää traktorin, possun, lampaan, hevosen, koiran, kanan, kukon, 2 lehmää, 4 LEGO® DUPLO® hahmoa, rakennettavan navetan, aidon näköisen heinäpaalin ja paljon hienoja tarvikkeita. Ikäsuositus 2+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® DUPLO®
Hinta 74,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:DUPLO TOWN 10952 NAVETTA, TRAKTORI JA MAATILAN HOITOELÄIMET
Arvostelusi
Löysimme tuotteita, joista saattaisit pitää!