DUPLO TOWN 10929 MODUULILEIKKIMÖKKI

3-in-1-nukkekodissa kolme kertaa enemmän leikkejä
Helposti rakennettava, avoin ja esteetön nukketalo on täydellinen yhteisiin leikkeihin. 3 vaihtoehtoista rakennettavaa taloa – kolminkertaista hupia lapsille!
Varastossa
SKU
5702016618181
59,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® DUPLO® Town 10929 Moduulileikkimökki

Ikäsuositus:

2+

Osia:

129

Mielikuvitusleikit nukkekodissa

Talon voi koota kolmella eri tyylillä ja uudelleenrakentaminen käy helposti. Huoneisiin on helppo päästä leikkimään erilaisilla hahmoilla ja tarvikkeilla. Mielikuvitukselliset leikit voivat alkaa!

Tämä avoin ja esteetön nukketalo soveltuu täydellisesti yhteisiin leikkeihin. Opeta taaperoille arkisia askareita, kuten ruoanlaittoa, ruokailua ja nukkumaanmenorutiinit. Täynnä tuttuja yksityiskohtia – äiti, isä ja lapsihahmot sekä lemmikkikoira ja nallekarhu – joiden parissa jaatte monia taianomaisia hetkiä yhdessä. Voit myös muuntaa päärakennuksen ensin tornitaloksi sitten taas asuintaloksi!

Täynnä mahdollisuuksia leikkiä ja oppia

Opeta pikkulapsille arkea, kuten ruoanlaittoa, ruokailu- ja nukkumisrutiineja, leikkimällä yhdessä.

Luo kodin hetket uudelleen

Talossa on helppo leikkiä erilaisia kodin askareita.

Hauskoja hetkiä perheen parissa

Rakennus tarjoaa mielikuvituksellisia kohtauksia jokaisessa huoneessa.

Vie roolipeli uusiin korkeuksiin

Rakenna uudelleen Tornitalona, ​​ja päästä mielikuvitus valloilleen pilviin asti!

Helpporakenteinen rakennussetti

Yksinkertaiset ohjeet opastavat, kuinka rakentaa malleja taaperoystävällisillä palikoilla. Lisää hupia saat yhdistelemällä muihin LEGO setteihin.

Sisältää äiti, isä ja lapsi hahmot

Sekä koiran ja nallekarhun ja paljon kodista tuttuja esineitä

LEGO® DUPLO® Town 10929 Moduulileikkimökki

Lapset leikkivät mielellään kotia ja kuvittelevat olevansa äitejä ja isiä. Helposti rakennettava, avoin ja helppokäyttöinen nukkekoti toivottaa tervetulleeksi yhteisiin leikkeihin! Suurperheen nukkekoti Värikäs, nykyaikainen nukkekoti tarjoaa taaperolle monia mahdollisuuksia leikkeihin ja oppimiseen. Opeta taaperoille arkista elämää, kuten ruoanlaittoa, ruokailuhetkiä ja nukkumaanmenorutiineita. Antaudu mukaan mielikuvitukselliseen roolileikkiin. Settiin kuuluvat äiti, isä ja lapsi, lemmikkikoira ja nallekarhu. Niiden parissa lapsi oppii tärkeitä tunnesiteitä. Lelu on täynnä tuttuja yksityiskohtia ja hauskoja leikki-ideoita. Jaa lapsen kanssa kallisarvoiset hetket, kun lapsi oppii uutta leikkimahdollisuuksia tutkiessanne. Voit myös muuntaa päärakennuksen ensin tornitaloksi sitten taas asuintaloksi! Opettavainen lelu taaperoille LEGO® DUPLO® oppimislelujen tutut hahmot ja tilanteet avaavat taaperoille ovet loputtomaan roolileikkiin, jonka parissa lapsi oppii jatkuvasti uusia taitoja.


  • Taaperoiden hienomotoriikka sekä sosiaaliset ja emotionaaliset taidot kehittyvät, kun he rakentavat tämän helpon, avoimen 3-in-1-leikkitalon aina uusiin leikkeihin
  • Monipuolisessa leikkitalossa on keittiö, olohuone, kylpyhuone ja makuuhuone. Se on täynnä realistisia yksityiskohtia, kuten avattava jääkaappi. Sisältää äidin, isän, lapsen, koiran ja nallekarhun sekä paljon hauskoja tarvikkeita. Opeta pienille lapsille arkista elämää, kuten ruoanlaittoa, ruokailua ja nukkumaanmenoajan rutiinit. Rakenna tornitalo ja muunna se asuintaloksi! Leikkikää yhdessä taianomaisia roolileikkejä ja tutustukaa leikkimahdollisuuksiin.
  • Lapsista on ihanaa leikkiä mielikuvituksellisia tarinoita tällä 3-in-1-leikkimökillä. Mahtava lahja 2 vuotta täyttäneille lapsille. Sisältää paljon tutkittavaa, löydettävää ja opittavaa.
  • Pääleikkimökin korkeus on 36 cm, pituus 39 cm ja leveys 10 cm. Laajenna leikkimahdollisuuksia entisestään yhdistämällä monipuolinen leikkisetti muihin LEGO® DUPLO® leikkisetteihin.
  • Voimanlähteenä lasten mielikuvitus! Konkreettiset leikit ja paristottomat lelut kehittävät luovuutta, mielikuvitusta ja käytännön taitoja ja antavat lapsille onnistumisen ilon!
  • Avaa 3-in-1-leikkimökin pakkaus, ja rakentaminen, leikkiminen ja oppiminen alkavat välittömästi. Vanhemmille ja taaperoille suunnatuista selkeistä ohjeista saa ideoita, inspiraatiota ja välitöntä iloa.
  • Ohjaa taaperot opin tielle luovilla leikeillä, jotka herättävät lasten innostuksen. LEGO® DUPLO® leikkisetit ovat erinomaisia kehittäviä leluja taaperoille. Ne kuvaavat tuttuja tilanteita ja sisältävät hauskoja hahmoja ja helposti käsiteltäviä palikoita.
  • LEGO® DUPLO® leikkisetit täyttävät alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että pienillä sormilla on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa palikat – ja näin on ollut jo vuodesta 1969!
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® DUPLO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® DUPLO®
LEGO ikäsuositus 2+
Hinta 59,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:DUPLO TOWN 10929 MODUULILEIKKIMÖKKI
Arvostelusi