DUPLO TOWN 10926 MAKUUHUONE

Opettavainen ja hauska lelu taaperoiden monipuolisiin leikkeihin!
Alle kouluikäiset innostuvat nukketalon roolileikeistä tämän LEGO® DUPLO® Makuuhuoneen parissa. Uppoudu roolileikkiin, jossa yökyläillään kahden hauskan tyttöhahmon luona!
Varastossa
SKU
5702016618150
15,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® DUPLO® Town 10926 Makuuhuone

Ikäsuositus:

2+

Osia:

16

Makuuhuone leikkisetti vie sinut yökylään

Maailma täynnä leikkiä ja nukkumista. Laatikkohuone on täynnä värikkäitä leluja, hienoja tarvikkeita ja nykyaikaisia ​​hahmoja.

Makuuhuoneet eivät ole vain nukkumista varten, vai mitä? Tämän viihdyttävän leikkisetin parissa voi uppoutua loputtomiin hauskoihin leikkeihin! Yökyläile kahden tyttöhahmon luona. Halaa isoa nallekarhua, säestä lauluasi kitaralla ja testaa ylävuoteen omaa liukumäkeä! Kun kello näyttää nukkumaanmenoaikaa, laita tytöt nukkumaan, ja sitten onkin jo aika herätä! Hauska roolileikki jatkuu aamulla.

Kehitä taitoja roolileikillä

Pikkulasten hienomotoriset taidot ja luovuus kehittyvät leikin ohella.

Rohkaise käyttämään mielikuvitusta

Kaksi tyttöhahmoa ja erilaiset tarvikkeet inspiroivat luovaan roolipeliin.

Paranna sosiaalisia taitoja

Lapset oppivat ystävyydestä ja yhdessä leikkimisestä.

Loputtomasti leikkejä

Loppuuko hauskanpito, kun on aika mennä nukkumaan?

Helpporakenteinen rakennussetti

Yksinkertaiset ohjeet opastavat, kuinka rakentaa malleja taaperoystävällisillä palikoilla. Lisää hupia saat yhdistelemällä muihin LEGO setteihin.

Sisältää 2 tyttöhahmoa

Mukana kitara, nallekarhu ja yökylätarvikkeita.

LEGO® DUPLO® Town 10926 Makuuhuone

LEGO® DUPLO® Makuuhuoneessa riittää mielikuvituksellisten roolileikkien aiheita. Talon muotoinen pakkauskin on osa leikkikokemusta. Makuuhuone-leikkisetti on kehittävä lelu Lapset viihtyvät tämän monipuolisen makuuhuone-leikkisetin parissa. Leikkisetin raikkaat värit ja kaksi yksityiskohtaista tyttöhahmoa kutsuvat taaperot loputtomiin leikkeihin, joissa hienomotoriset taidot kehittyvät. Halaa nallekarhua, säestä lauluasi kitaralla – ja testaa ylävuoteen liukumäkeä! Kun kello näyttää nukkumaanmenoaikaa, laita tytöt nukkumaan. Aamulla on aika herätä, ja hauska roolileikki jatkuu. Osallistu rakennuspuuhiin ja leikkeihin ja ole mukana pienten rakentajien tärkeissä kehitysaskelissa. Oppimisleluja roolileikkeihin – mahtavia lahjoja lapsille! Alle kouluikäisille suunnatut opettavaiset LEGO® DUPLO® lelut avaavat oven rajattomaan leikkiin. Tuttuja hahmoja ja luovia rakennustehtäviä sisältävien DUPLO®-lelujen avulla on helppo tutustua LEGO® maailmaan.


 • Talon muotoinen pakkaus sisältää hauskan makuuhuonesetin täynnä värikkäitä leluja ja hauskoja roolileikkihahmoja loputtomiin mielikuvitusleikkeihin.
 • Tämä taaperoille tarkoitettu opetuslelu sisältää kaksi modernia tyttöhahmoa sekä lelukitaran, herätyskellon ja söpön nallekarhun. Talon muotoista pakkausta voi käyttää leikkeihin ja säilytykseen.
 • Taaperoiden hienomotoriikka kehittyy mielikuvitusten tarinoiden ja leikkien parissa, kun kaksi ystävystä yökyläilevät LEGO® DUPLO® Makuuhuoneessa. Loppuuko hauskuus nukkumaanmenoaikaan?
 • Taaperoiden hienomotoriikka kehittyy mielikuvitusten tarinoiden ja leikkien parissa, kun kaksi tyttöhahmoa yökyläilevät LEGO® DUPLO® Makuuhuoneessa. Lisää hauskuutta saat yhdistämällä setin LEGO® DUPLO® Kaupunki Leikkihuoneeseen (10925).
 • Kun etsit sopivaa, opettavaista lelua pienille lapsille, tämä rakennuslelu sopii 2 vuotta täyttäneille. Se on täynnä söpöjä hahmoja, värikkäitä, helposti käsiteltäviä palikoita ja loputtomasti leikkimahdollisuuksia.
 • Liukumäellä varustettu kerrossänky, joka on 11 cm korkea, 13 cm pitkä ja 6 cm leveä. Kaikki palikat ja osat mahtuvat talon muotoiseen pakkaukseen, joka aikuisten on helppo ottaa mukaan lasten mielikuvitusleikkejä varten.
 • Paristoja ei tarvita. Konkreettinen leikki kehittää lasten luovuutta, kekseliäisyyttä ja käytännön taitoja. Se antaa lapsille onnistumisen ilon – ja tarkoittaa, että hupi ei lopu kesken.
 • Leikki voi alkaa välittömästi. Avaa vain talon muotoinen pakkaus ja anna mennä! Kun haluat lisää kehittäviä, hauskoja ideoita, tutustu DUPLO® syntymäpäivälauluun ja muihin DUPLO® lauluihin osoitteessa LEGO.com/DUPLO/Songs.
 • LEGO® DUPLO® Kaupunki sarjan lelut avaavat taaperoille ovet opettavaiseen, mielikuvitukselliseen ja rajattomaan leikkiin. Nämä nerokkaat DUPLO®-aloitussetit sisältävät lasten suosikkileluja, jotka vaalivat lasten kehitystä.
 • LEGO® DUPLO® aloitussetit täyttävät alan tiukimmat standardit varmistaen, että pikku käsien on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa palikat – ja näin on ollut jo vuodesta 1969!
 • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® DUPLO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® DUPLO®
LEGO ikäsuositus 2+
Hinta 15,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:DUPLO TOWN 10926 MAKUUHUONE
Arvostelusi