DUPLO TOWN 10925 LEIKKIHUONE

Monipuolinen leikkihuone on täynnä mielikuvituksellisia roolileikkejä!
LEGO® DUPLO® Leikkihuone kutsuu taaperot kekseliääseen hauskanpitoon. Valitse pakkauksen pojalle ja tytölle sopivat lelut, leiki koulua ja pidä juhlat!
Varastossa
SKU
5702016618143
15,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® DUPLO® Town 10925 Leikkihuone

Ikäsuositus:

2+

Osia:

17

Leikkihuonesetti on täynnä hauskoja leikkejä!

Maailma täynnä leikkiä ja juhlaa hauskassa laatikossa, joka on täynnä värikkäitä leluja, hienoja tarvikkeita ja nykyaikaisia ​​hahmoja.

Avaa talon muotoinen laatikko ja uppoudu hauskaan mielikuvitusleikkiin! Leikkihuonesetin parissa roolileikkien mahdollisuudet ovat loputtomat. Valitse pakkauksen pojalle ja tytölle sopivat lelut, leiki koulua ja juhlista syntymäpäivää jäätelöllä, lahjoilla ja ilmapalloilla. Vanhemmat näkevät pienen rakentajansa tärkeät kehitysaskeleet, kun lapset etenevät leikkimään omia mielikuvitustarinoitaan.

Kehitä taitoja roolileikillä

Pikkulasten hienomotoriset taidot ja luovuus kehittyvät, kun he keksivät pelejä pojalle ja tytölle, pelaavat koulussa ja järjestävät juhlia…

Kehitä sosiaalisia taitoja

Lapset oppivat ystävyydestä ja leikkimisestä yhdessä.

Rohkaise roolileikkeihin

Liity syntymäpäiväjuhliin. Tarjolla on jäätelöä, lahjoja ja ilmapalloja.

Leiki koulua

Leikkikoulu tarjoaa mahdollisuuksia oppimiseen.

Helpporakenteinen rakennussetti

Yksinkertaiset ohjeet opastavat, kuinka rakentaa malleja taaperoystävällisillä palikoilla. Lisää hupia saat yhdistelemällä muihin LEGO setteihin.

Sisältää poika- ja tyttöhahmon

Mukana juhla-, koulu- ja lelutarvikkeet. DUPLO® syntymäpäiväkappale on ladattavissa ilmaiseksi.

LEGO® DUPLO® Town 10925 Leikkihuone

LEGO® DUPLO® Leikkihuoneen parissa roolileikkien mahdollisuudet ovat loputtomat. Talon muotoinen pakkauskin on osa leikkikokemusta. Modernit väriset setit sisältävät huikeita ominaisuuksia ja yksityiskohtaisia hahmoja, jotka tarjoavat lasten pienille käsille tuntikausiksi tekemistä! Taaperon opettavainen kehityslelu Lasten hienomotoriikka kehittyy, kun he uppoutuvat mielikuvituksellisiin roolileikkeihin pojan ja tytön kanssa leikkihuoneessa. Lelun koulualue on täynnä alle kouluikäisten oppimismahdollisuuksia. Setti kutsuu vaikkapa syntymäpäiväjuhliin – leluilla, jäätelöllä, lahjoilla ja ilmapalloilla. Osallistu rakennuspuuhiin ja leikkeihin ja ole mukana pienten rakentajien tärkeissä kehitysaskelissa. Mielikuvitusta innostavia leikkilahjoja lapsille Mielikuvitukselliset LEGO® DUPLO® leikkisetit avaavat lapsille ovet rajattomaan leikkiin, itseilmaisuun ja oppimiseen. Nämä alle kouluikäisille suunnatut lelut kannustavat oppimaan roolileikkien, tuttujen hahmojen ja luovan rakentamisen kautta.


  • Leikkisetin pakkaus muuttuu monipuoliseksi leikkihuoneeksi täynnä värikkäitä leluja ja yksityiskohtaisia hahmoja, jotka opettavat ja viihdyttävät taaperoita loputtomilla roolileikeillä.
  • Talon muotoinen pakkaus leikkiin ja säilytykseen. Se sisältää kaikki palikat ja osat, joita lapset tarvitsevat leikkiäkseen syntymäpäiväjuhlia ja paljon muuta. Mukana nykyaikaisia hahmoja, lukuisia leluja ja kivoja tarvikkeita.
  • Taaperot voivat leikkiä LEGO® DUPLO® Leikkihuoneessa kuvitteellisia tarinoita, esim. koulua ja syntymäpäiväjuhlia. Lisää hupia saat yhdistämällä setin LEGO® DUPLO® Kaupunki Makuuhuoneeseen (10926).
  • Opettavainen lelu sisältää söpöjä hahmoja ja värikkäitä, helposti käsiteltäviä palikoita. Se on juuri sopiva lahja 2 vuotta täyttäneille lapsille. Tämän setin parissa jokainen päivä on syntymäpäivä!
  • Leikkihuone kalusteineen on 10 cm korkea, 12 cm pitkä ja 6 cm leveä. Kaikki palikat ja osat mahtuvat talon muotoiseen pakkaukseen, joka aikuisten on helppo ottaa mukaan lasten mielikuvitusleikkejä varten.
  • Voimanlähteenä lasten mielikuvitus! Konkreettiset leikit ja paristottomat lelut kehittävät luovuutta, mielikuvitusta ja käytännön taitoja ja antavat lapsille onnistumisen ilon!
  • Avaa setin talon muotoinen pakkaus ja hauska leikki alkaa välittömästi. Kun haluat lisää kehittäviä, hauskoja ideoita, tutustu DUPLO® syntymäpäivälauluun ja muihin DUPLO® lauluihin osoitteessa LEGO.com/DUPLO/Songs.
  • Esittele taaperoille tuttuja tilanteita, söpöjä hahmoja ja luovaa hupia LEGO® DUPLO® Kaupungissa. Nämä nerokkaat DUPLO®-aloitussetit kannustavat lapset kehittäviin, loputtomiin roolileikkeihin.
  • LEGO® DUPLO® leikkisetit täyttävät alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että pienillä sormilla on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa palikat – ja näin on ollut jo vuodesta 1969!
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® DUPLO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® DUPLO®
LEGO ikäsuositus 2+
Hinta 15,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:DUPLO TOWN 10925 LEIKKIHUONE
Arvostelusi