LEGO® DUPLO® Marvel 10921 Supersankarien laboratorio

Vapauta lasten sisäinen supersankari!
Lapset pääsevät leikkimään Marvel Avengers -hahmoilla Iron Manin laboratoriotyöpajassa. Hauska ja kehittävä lasten supersankarilelu.
Varastossa
SKU
5702016618112
29,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
saatavilla
Lempäälä
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® DUPLO® Marvel 10921 Supersankarien laboratorio

Ikäsuositus: 2+

Osien lukumäärä: 30

Kaikki pienet supersankarit, oletteko kuulolla? Iron Man, Spider-Man ja Captain America tarvitsevat apua Iron Manin laboratoriossa. Korjaa Captain American moottoripyörä upeilla työkaluilla ja varusteilla. Nosta raskaita kuormia nosturilla. Kiinnitä koukku moottoripyörään ja vedä Spider-Mania mukana! Varokaa – hän sinkoaa verkkoa! Mitä tahansa voi tapahtua, kun supersankarit työskentelevät yhdessä Iron Manin laboratoriossa.

Rikastuta luovuutta ja kehitä mielikuvitusta monipuolisella alle kouluikäisten supersankarirakennuslelulla. Hauska ja kehittävä lelusetti sisältää suosittuja Marvel Avengers -hahmoja ja upeita laitteita sekä ajoneuvoja! Opettavainen lasten supersankarilelu! Alle kouluikäiset pääsevät hauskanpitoon Iron Manin, Spider-Manin ja Captain American parissa Iron Manin laboratoriossa. Nosturin, kääntöpöydän, jakoavaimen ja ohjauspaneelin avulla pikku supersankarit voivat korjata Captain American moottoripyörän, nostaa ja liikuttaa raskaita kuormia ja viedä Spider-Manin moottoripyöräajelulle! Leikki värikkäällä Marvel-supersankarilelulla kehittää lasten kognitiivista ajattelua, avaruudellista hahmotuskykyä, luovuutta ja hienomotorisia taitoja. Mahtava lahja alle kouluikäisille! LEGO® DUPLO® lelut perustuvat kaikkien tuntemiin teemoihin, tuttuihin tilanteisiin, suosittuihin hahmoihin ja pieniin käsiin sopiviin palikoihin. Nämä leikkisetit innostavat lapset luovaan leikkiin, jonka varjolla opitaan uusia taitoja.

"
- Ruoki lasten mielikuvitusta, luovuutta ja kehitystä suosittujen Marvel Avengers -elokuvien supersankareilla. Mitä tahansa voi tapahtua, kun supersankarit työskentelevät yhdessä Iron Manin laboratoriossa.
- Lapset pääsevät kokoamaan Iron Manin laboratorion, jossa on liikkuva nosturi, kääntöpöytä, jakoavain ja ohjauspaneeli. Sen jälkeen ryhdytään korjaustöihin Spider-Manin, Captain American ja Iron Manin kanssa!
- Korjaa Captain American moottoripyörä, nosta ja siirrä raskaita kuormia ja vedä Spider-Mania moottoripyörällä (varo hänen sinkoamaansa verkkoa!). Hauskat leikit yltyvät, kun yhdistät mallit muihin leikkisetteihin.
- Hauska aloitussetti aloittaville rakentajille ja pikku supersankareille. Värikäs leikkisetti turvallisine ja taaperoystävällisine osineen on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 2 vuotta täyttäneille lapsille.
- 13 cm korkea monipuolinen leikkisetti on tarpeeksi suuri supersankarileikkeihin ja sopivan pieni otettavaksi mukaan kaikkialle, mihin lapset menevät.
- Paristoja ei tarvita. Tämä alle kouluikäisille suunniteltu kehittävä lelu toimii mielikuvituksen voimalla. Hauskoja rakennustehtäviä sisältävä lelu kehittää kriittistä ajattelua ja antaa lapsille onnistumisen ilon!
- Vanhemmille ja lapsille suunnatut selkeät ohjeet varmistavat, että mielikuvituksellinen hupi alkaa heti, kun Iron Man -lelu nostetaan pakkauksesta. Ei aikaa vievää valmistelua – koe ilahtuneet hymyt ja innostuneisuus.
- LEGO® DUPLO® leikkisetit ovat hienoja lahjoja alle kouluikäisille, koska ne kannustavat loputtomiin luoviin leikkeihin. Lelut perustuvat arkisiin tilanteisiin, tuttuihin hahmoihin, söpöihin eläimiin ja mielikuvitukseen.
- LEGO® DUPLO® aloitussetit täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistamme, että pikku käsien on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa palikat – ja näin on ollut jo vuodesta 1969!
- The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® DUPLO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® DUPLO®
LEGO ikäsuositus 2+
Hinta 29,95 €
Lisätiedot Lego kuluttajaesite 2020

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO® DUPLO® Marvel 10921 Supersankarien laboratorio
Arvostelusi