DUPLO PRINCESS TM 10920 ELSAN JA OLAFIN JÄÄJUHLAT

Kehitä taaperoiden taitoja tällä Disney Frozen -rakennuslelulla!
LEGO® DUPLO® Elsan ja Olafin teekutsut on hauska rakennuslelu, joka vie alle kouluikäiset Disney Frozen -suosikkihahmojensa seuraan lumileikkeihin!
Varastossa
SKU
5702016618105
21,50 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® DUPLO® Disney Princess 10920 Elsan ja Olafin teekutsut

Ikäsuositus:

2+

Osia:

17

Disney Frozen rakennuslelu

Disney Frozen -fanit voivat liittyä Elsan ja Olafin seuraan leikkimään omat suosikkikohtauksensa ja luomaan omia tarinoitaan.

Disneyn Elsa ja Olaf leikkivät lumessa – ja taaperoystävällisesti muotoillut palikat ja hahmot kutsuvat pienet kädet liittymään mukaan hauskanpitoon! Setti sisältää maukasta jäätelöä, rekiajelun lumessa ja herkullista kuumaa kaakaota lämmittelyhetkiin! Vanhemmat näkevät pienen rakentajansa tärkeät kehitysaskeleet, kun lapset etenevät yksinkertaisten tarinoiden parista yhä mielikuvituksellisempiin leikkeihin.

Seikkaile Elsan ja Olafin kanssa

Nauti jäätelöstä, kelkkaillessa hangessa ja pysy lämpimänä juomalla lämmintä juomaa. Leikit eivät lopu koskaan.

Lempihahmot

Liity Elsan ja Olafin seuraan hauskanpitoa varten!

Hauskat leikit

Lapset leikkivät Olafin kanssa jäälohkojen keskellä.

Kuvitteellinen roolileikki

Vanhemmat jakavat rakentamisen ilon ja nauttivat päättymättömästä leikistä lastensa kanssa.

Helpporakenteinen rakennussetti

Yksinkertaiset ohjeet opastavat, kuinka rakentaa malleja taaperoystävällisillä palikoilla. Lisää hupia saat yhdistelemällä muihin LEGO setteihin.

Sisältää Disney Elsa ja Olaf hahmot

Sekä tarvikkeet teejuhlaa varten.

LEGO® DUPLO® Disney Princess 10920 Elsan ja Olafin teekutsut

Monipuolinen Disney Frozen -rakennuslelu avaa taaperoille oven leikin ja oppimisen maailmaan. Hauska, rakennettava oppimislelu pienille lapsille ja Frozen-faneille! Leikkiessään taaperot saavuttavat tärkeitä kehityksen virstanpylväitä. Lasten tunnetaidot kehittyvät, kun he samaistuvat Elsaan ja Olafiin roolileikin pyörteissä. Roolileikeissä voi tapahtua vaikka mitä teekutsuista kuurupiiloon jäälohkareiden seassa. Leikit kehittävät luovuutta ja avaruudellista hahmotuskykyä. Pienten käsien on helppo poimia ja kiinnittää palikoita, joten lasten on helppo järjestää setti uudelleen omia tarinoitaan varten – mielikuvitus ja hienomotoriikka kehittyvät. LEGO® DUPLO® aloitussetit ja kehittävät lelut Nämä luovaan hauskanpitoon kutsuvat viehättävät rakennussetit tukevat alle kouluikäisten kehitystä kaikkien tuntemien teemojen ja hahmojen, tuttujen tilanteiden ja pieniin käsiin sopivien palikoiden parissa. Leikki etenee yksinkertaisista kohtauksista kohti omia roolileikkejä ja tarinoita. Vanhemmatkin voivat liittyä leikkiin ja jakaa kallisarvoiset hetket lastensa kanssa.


  • Innosta lapset mielikuvitusseikkailuihin ja oppimaan leikin varjolla Disneyn Frozen -menestyselokuvasta tuttujen Elsan ja Olafin kanssa. Hupi alkaa heti, kun pakkaus on avattu – kehittää taitoja, jotka kestävät koko elämän!
  • Disneyn Elsa ja hänen suloinen lumiukkoystävänsä Olaf leikkivät lumessa ja rakentavat talon jäälohkareista! Teekannu, kaakao ja kakut – pöytä on katettu hauskoja teekutsuja varten!
  • Lapset pääsevät uppoutumaan hauskoihin leikkeihin Disneyn Elsan ja Olafin kanssa. Loputtomat seikkailuleikit kehittävät lasten luovuutta, hienomotoriikkaa, avaruudellista hahmotuskykyä ja emotionaalisia taitoja.
  • Hieno LEGO® aloitussetti aloitteleville rakentajille ja pienille Disney Frozen -faneille. Mielikuvituksellinen rakennuslelu turvallisine taaperoystävällisine osineen on mahtava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 2 vuotta täyttäneille lapsille.
  • 12 cm korkean jäätalon sisältävä rakennuslelusetti on tarpeeksi suuri leikkiin kuin leikkiin ja sopivan pieni otettavaksi mukaan kaikkialle.
  • Paristoja ei tarvita. Tämä upea, kehittävä lelu toimii yksinomaan lasten mielikuvituksella. Se kehittää kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisutaitoja. Lapsi päättää, mitä leikissä tapahtuu. Ja hupi ei lopu kesken!
  • Avaa pakkaus ja mielikuvituksellinen roolileikki voi alkaa. Ei monimutkaisia valmisteluja eikä hankalia osia. Selkeät ohjeet varmistavat ilahtuneen hymyn ja innostuneen mielen.
  • Esittele taaperoille arkiset tilanteet, tutut hahmot, söpöt eläimet ja rajaton leikki LEGO® DUPLO® lahjoilla. Nämä rakennussetit kannustavat loputtomiin mielikuvitusleikkeihin ja kehittävät pienten luovuutta.
  • LEGO® DUPLO® rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit. Tämä varmistaa, että pienten sormien on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa palikat – ja näin on ollut vuodesta 1969!
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® DUPLO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® DUPLO®
LEGO ikäsuositus 2+
Hinta 21,50 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:DUPLO PRINCESS TM 10920 ELSAN JA OLAFIN JÄÄJUHLAT
Arvostelusi