LEGO® DUPLO® Creative Play 10918 Hinausauto

Taaperot ajavat paikalle hauskalla hinausautolla
Täältä tulee hinausauto pelastamaan tilanteen! Tämä helposti koottava rakennuslelu innostaa loputtomiin leikkeihin ja tukee lapsen kehitystä.
Varastossa
SKU
5702016618082
5,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
saatavilla
Lempäälä
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus

LEGO® DUPLO® Creative Play 10918 Hinausauto

Ikäsuositus:

1½+

Osia:

7

Uppoudu leikkiin työnnettävän hinausauton kanssa

Nelipyöräinen hinausauto on kuvitettu matkustajakuvilla ja siinä on turvallinen kääntyvä koukku. Mielikuvituksellinen leikki voi alkaa!

Osaako pieni kuljettaja auttaa muita vaikeuksissa olevia ensimmäisellä hinausautollaan? Tämä auto on helppo ja nopea koota. Lasten hienomotoriset taidot kehittyvät, kun he ajavat nelivetoautonsa onnettomuuspaikalle, asettavat varoituskartiot varoittamaan muuta liikennettä sekä nostavat ja laskevat nosturin koukkua. Työnnettävä hinausauto kohtaa matkoillaan loputtomasti jännittäviä seikkailuja!

Opeta taaperoita auttamaan toisia

Vanhemmat ja taaperoikäiset työskentelevät yhdessä kaikenlaisissa mielenkiintoisissa pelastustehtävissä tällä suloisella työnnettävällä autolla.

Leiki pelastustehtäviä

Kartio varoittaa muita kuljettajia hinausauton saapuessa töihin.

Nopea ja helppo rakentaa

Iso aloitusosa auttaa taaperoa rakentamisen aloittamisessa.

Todentuntuista leikkiä

Pienet hinausautonkuljettajat rakastavat auttaa muita vaikeissa tilanteissa.

Helpporakenteinen rakennussetti

Yksinkertaiset ohjeet opastavat, kuinka kappaleet yhdistetään helposti toisiinsa. Loistava tapa inspiroida aloittavia rakentajia.

Sisältää rakennettavan hinausauton

Hinausautoa koristaa sekä tyttö että poika aiheinen kuvitus ja mukana tulee kartio.

LEGO® DUPLO® Creative Play 10918 Hinausauto

Taaperot saavuttavat monenlaisia kehitysaskelia ajaessaan sinisellä hinausautolla seuraavaan pelastustehtävään! Tämä pieni työauto on hieno ensimmäinen LEGO® lelu, joka innostaa taaperot leikkiin. Opettavainen leluhinausauto Tämä suloinen, työnnettävä hinausauto säädettävine nostureineen kutsuu taaperot ja vanhemmat toimimaan yhdessä tiiminä ja auttamaan toiset pinteestä. Lapset voivat työntää auton onnettomuuspaikalle, ja käyttää hienomotorisia taitojaan asettaakseen kartion ja laskeakseen nosturikoukun. Poika- ja tyttökuvilla koristeltu hinausauto opettaa lapsille, miten työskennellään yhdessä tiiminä. Opettavaisia rakennusleluja taaperoille LEGO® DUPLO® leikkiseteillä vanhemmat pääsevät seuraamaan taaperoiden tärkeitä kehitysaskelia. LEGO® DUPLO® setit sisältävät parhaita taaperoille suunnattuja leluja. Ne kannustavat leikkimään, ilmaisemaan itseään ja oppimaan uutta.


  • Taaperoiden työntäessä sinistä hinausautoa seuraavaan pelastustehtävään he oppivat tekemään yhteistyötä tiiminä auttaakseen muita! Lapsen ensimmäinen kehittävä rakennuslelu.
  • Tämä LEGO® DUPLO® aloitussetti sisältää nelipyöräisen työnnettävän hinausauton, jonka ikkunoissa on poika- ja tyttötarrat. Hinausautossa on nosturi, jonka koukun lapset voivat nostaa ja laskea suorittaessaan pelastustehtäviä.
  • Taaperot voivat ajaa hinausautolla onnettomuuspaikalle, nostaa ja laskea nosturin koukkua ja auttaa pinteessä olevia. Jännittävät pelastustehtävät ja roolileikit eivät pääse loppumaan tämän lelun parissa!
  • Kaikki pienet autofanit tai tiepalvelun supersankarit haluavat saada käsiinsä tämän työnnettävän hinausautosetin. Mahtava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 1,5 vuotta täyttäneille taaperoille.
  • Yli 9 cm pitkä, 7 cm korkea ja 6 cm leveä hinausauto on täydellisen kokoinen mielikuvitusleikkeihin. Hauskat leikit yltyvät, kun yhdistät mallit muihin LEGO® DUPLO® setteihin.
  • LEGO® DUPLO® hinausauto toimii lasten mielikuvituksella, joten hinausautoseikkailuissa ei tarvita paristoja.
  • Hinausautoleikit alkavat heti, kun pakkaus on avattu. Selkeistä ohjeista saa ideoita ja inspiraatiota, joilla vanhemmat ja taaperot pystyvät hyödyntämään tämän hauskan ja monipuolisen lelun parhaat kehittävät ominaisuudet.
  • LEGO® DUPLO® settien parissa rakentaminen, oppiminen ja leikki ruokkivat taaperoiden mielikuvitusta. Leikkisetit on suunniteltu saamaan lapset innostumaan, ja niissä on tuttuja tilanteita, hauskoja hahmoja ja helposti käsiteltävä osia.
  • LEGO® DUPLO® rakennuspalikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1969. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® DUPLO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® DUPLO®
LEGO ikäsuositus 1½+
Hinta 5,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO® DUPLO® Creative Play 10918 Hinausauto
Arvostelusi