DUPLO MY FIRST 10915 AAKKOSAUTO

Taaperot rakentavat, leikkivät ja oppivat samalla aakkoset!
Tutustuta taaperot aakkosiin tällä hauskalla kuorma-autolla ja 26 kirjainpalikalla. Tyttö, poika ja söpö nalle pitävät värikkäitä palikoita paikallaan.
Varastossa
SKU
5702016617764
29,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® DUPLO® Creative Play 10915 Aakkosauto

Ikäsuositus:

1½+

Osia:

36

Tämä aakkosista muodostuva rakennussetti on H-A-U-S-K-A!

Kuorma-auto kuljettaa 26 suurta aakkospalikkaa. Erinomainen hauskaan oppimiseen, mielikuvituksellisiin leikkehin ja luovaan rakentamiseen.

Innosta lapsia rakentamaan, leikkimään ja oppimaan LEGO® DUPLO® aakkosautolla... Rakenna! Pakkaus sisältää 26 kirjainpalikkaa, joita voi järjestellä, pinota ja kuljettaa kuorma-autolla. Leiki! Taaperot uppoutuvat mielikuvitusseikkailuihin pojan, tytön ja söpön karhun kanssa toimittaessaan palikoita kuorma-autolla. Opi! Alle kouluikäiset tutustuvat kaikkiin kirjaimiin ja oppivat pian lausumaan yksinkertaisia sanoja (K-I-V-A-A)!

Rakenna, leiki, opi… ja rakenna uudestaan!

Kun lapset kuljettavat ja kokoavat palikoita, he kehittävät hienoja motorisia taitojaan ja oppivat tunnistamaan aakkosten kirjaimet.

Paranna tasapainotaitoa

Aika kuormata auto palikoilla – ja matkustajilla!

Rohkaise taaperoita rakentamiseen

Lapset muodostavat kuorman aakkosjärjestykseen, jolloin se on valmiina kuljetukseen.

Kehitä sosiaalisia taitoja

Poika, tyttö ja nallekarhu ovat valmiina hauskanpitoon kanssasi!

Helpporakenteinen rakennussetti

Mukana tulee ABC-juliste, joka auttaa lapsia oppimaan aakkoset ja yhdistelemään aakkospalikat oikeaan järjestykseen.

Sisältää kolme hahmoa: poika, tyttö ja nallekarhu

Lisäksi 26 värikästä taaperoille sopivaa aakkospalikkaa.

LEGO® DUPLO® Creative Play 10915 Aakkosauto

LEGO® DUPLO® Aakkosauton parissa taaperot voivat yhdistää luovan rakentamisen, mielikuvitukselliset leikit ja aakkosten oppimisen. Se on täydellinen taaperoiden lelu leikin varjolla oppimiseen! Lasten lelu aakkosten opetteluun Taaperoiden hienomotoriset taidot kehittyvät, kun he pinoavat kirjainpalikoita kuorma-auton kyytiin. Leikkiessään kuvitteellisia seikkailuja pojan, tytön ja nallen kanssa heidän avaruudellinen hahmotuskykynsä kehittyy. 26 kirjainpalikan avulla on helppo tutustua kirjaimiin ja oppia hahmottamaan kieltä. Osallistu leikkeihin ja ole mukana pienten rakentajien tärkeissä kehitysaskelissa. Vastustamattomia opetusleluja taaperoille LEGO® DUPLO® setit avaavat taaperoille ovet loputtoman leikin, itseilmaisun ja oppimisen maailmaan. Ne on suunniteltu nimenomaan alle kouluikäisille. He malttavat tuskin odottaa pieniin käsiinsä sopivilla palikoilla rakentamista!


  • Tutustuta taaperot aakkosiin tällä opettavaisella palikkalelulla. Monipuolinen lahja innostaa luovaan rakentamiseen, mielikuvitusleikkeihin ja oppimaan aakkoset. Tämä kuorma-auto on täynnä hauskaa mielikuvituspuuhaa!
  • Taaperot innostuvat leikeistä kuorma-autolla ja 26 pienille käsille suunnitellulla palikalla (sisältää englannin kielen aakkosten kaikki kirjaimet). Poika, tyttö ja suloinen nalle ovat mukana mielikuvituksellisissa roolileikkiseikkailuissa.
  • Taaperoiden hienomotoriset taidot kehittyvät, kun he pinoavat palikoita kuorma-autoon. Leikkiessään taaperot tutustuvat kaikkiin kirjaimiin ja oppivat pian tavaamaan yksinkertaisia sanoja (K-I-V-A)!
  • Söpöjen hahmojen ja värikkäiden, helposti käsiteltävien palikoiden ansiosta tämä opetuslelu on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 1,5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • Kuorma-auto on 12 cm korkea ja 7 cm pitkä. Sen parissa lapset oppivat aakkoset leikin varjolla. Hauskat leikit yltyvät, kun yhdistät mallit muihin LEGO® DUPLO® setteihin.
  • LEGO® DUPLO® Aakkosauto ei toimi paristoilla, vaan lasten mielikuvituksella. Lelut kannustavat konkreettisiin leikkeihin, jotka kehittävät hienomotorisia taitoja ja avaruudellista hahmotuskykyä.
  • Avaa leikkisetin pakkaus ja rakentaminen, leikki ja oppiminen voivat alkaa. Vanhemmille ja taaperoille suunnatuista selkeistä ohjeista saa ideoita, inspiraatiota ja välitöntä iloa.
  • Ohjaa taaperot opin tielle luovilla leikeillä, jotka herättävät lasten innostuksen. LEGO® DUPLO® leikkisetit ovat erinomaisia kehittäviä leluja taaperoille. Ne kuvaavat tuttuja tilanteita ja sisältävät hauskoja hahmoja ja helposti käsiteltäviä palikoita.
  • LEGO® DUPLO® leikkisetit täyttävät alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että pienillä sormilla on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa palikat – ja näin on ollut jo vuodesta 1969!
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® DUPLO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit."
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® DUPLO®
LEGO ikäsuositus 1½+
Hinta 29,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:DUPLO MY FIRST 10915 AAKKOSAUTO
Arvostelusi