DUPLO CLASSIC 10914 DELUXE-PALIKKARASIA

Ilahduta taaperoita heidän ensimmäisellä isolla LEGO® DUPLO® setillään!
Ensimmäinen LEGO® DUPLO® setti ja lelulaatikko tutustuttaa aloittavat rakentajat luovan leikin iloon ja tukee heidän kehitystään.
Varastossa
SKU
5702016617757
49,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® DUPLO Classic 10914 Deluxe-palikkarasia

Ikäsuositus:

1½+

Osia:

85

LEGO® DUPLO® Deluxe-rakennuspakkaus

Värikkäitä, taaperoystävällisia palikoita ja erikoisosia, jotka innostavat, kiinnostavat ja opettavat uteliaita nuoria mieliä.

Herätä taaperon uteliaisuus konkreettisella, leikkisällä oppimisella. Pakkaus sisältää hauskoja muotoja ja erivärisiä LEGO® palikoita. Auto, ikkunat, kukat, ilmapallot, lahjat ja kakku kutkuttavat mielikuvitusta – lisäksi pakkaus sisältää numeropalikat 1–5 numeroleikkeihin. Tämän taitoja kehittävän palikkarasian avulla taapero on helppo tutustuttaa luovaan rakentamiseen. Valitse palikka ja aloita!

Lapset rakentavat, kuvittelevat ja oppivat

Inspiroi loputon leikkisä oppiminen tällä värikkällä palikoiden, tuttujen esineiden ja numeropalikoiden kokoelmalla.

Laske palikoiden avulla

Numeropalikat 1-5 auttavat tekemään ensimmäisiä laskutoimituksia kasaamalla samanvärisiä palikoita torneiksi.

Lisää luovuutta

Kun lapset aloittavat rakentamisen – mikä tahansa on mahdollista!

Inspiroi lapsen mielikuvitusta

Yhdisteltävät palikat innostavat leikkeihin ja kehittämään omia tarinoita.

Helpporakenteinen rakennussetti

Yksinkertaiset ohjeet näyttävät, kuinka rakentaa erilaisia malleja. Lisää hupia saa yhdistelemällä muiden DUPLO-settien osien kanssa.

Mukana 2 LEGO® DUPLO® hahmoa

Ja suloinen koirahahmo!

LEGO® DUPLO Classic 10914 Deluxe-palikkarasia

Monipuolinen LEGO® DUPLO® Deluxe-palikkarasia houkuttelee luovaan leikkiin ja tukee lapsen kehitystä lukemattomilla tavoilla. Värikkäät palikat ja erikoisosat on suunniteltu alle kouluikäisten iloksi ja kiehtoviin leikkeihin. Taaperon LEGO® rakennuslelu – mukana oma säilytyslaatikko! Tukevan lelulaatikon sisältä löydät inspiraatiota ja ideoita, jotka lumoavat ja innostavat taaperoita. Settiin sisältyy auto, ikkunoita, kukkia, ilmapalloja, lahjoja ja kakku, numeropalikat 1–5 sekä tietysti hämmästyttävä valikoima LEGO® palikoita sateenkaaren väreissä. Osallistu kekseliäisiin leikkeihin ja seuraa, kuinka taaperot yhdistävät palikat ja osat aina uudella tavalla. Näin olet mukana pienten rakentajien tärkeissä kehitysaskelissa. Opettavaisia leluja taaperoille LEGO® DUPLO® setit ovat hienoja lahjoja taaperoille. Värikkäät, helposti pideltävät palikat ruokkivat mielikuvitusta ja kannustavat luovaan leikkiin.


  • Motivoi taaperoita LEGO® DUPLO® palikoilla ja osilla. Lapsen kehitystä tukevat loputtomat mahdollisuudet luoviin, konkreettisiin leikkeihin.
  • Ruoki lapsen mielikuvitusta 85 värikkäällä palikalla, joista voi rakentaa monia hauskoja, tuttuja esineitä – auto, ikkunat, kukat, ilmapallot, lahjat, kakku ja numeropalikat. Monipuolinen lelu innostaa lapset loputtomiin leikkeihin, joiden parissa oppii uutta.
  • Setti sisältää nykyaikaisia rakennuksia, ihmishahmoja ja esineitä, joiden avulla vanhempien on helppo osallistua kekseliäisiin leikkeihin ja olla mukana pienten rakentajien tärkeissä kehitysaskelissa.
  • Pienten käsien on helppo poimia ja kiinnittää setin värikkäät palikat ja osat. Tämä opettavainen lelu onkin hieno joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 1,5 vuotta täyttäneille taaperoille.
  • Värikäs valikoima palikoita, osia, numeroita ja ihmisiä säilytetään kätevästi keltaisessa säilytyslaatikossa, jossa on LEGO® DUPLO® tyylinen 8-nastainen kansi. Hauskat leikit yltyvät, kun yhdistät mallit muihin DUPLO®-setteihin.
  • Paristoja ei tarvita. Konkreettinen leikki voi alkaa heti. Hauskuuden lähteenä on yksinomaan lasten rajaton mielikuvitus!
  • Selkeä opas antaa vanhemmille ja taaperoille ideoita ja inspiraatiota rakentamiseen. Luova rakentaminen ja mielikuvitukselliset roolileikit tukevat lapsen kehitystä.
  • LEGO® DUPLO® leikkisetit ovat hienoja lahjoja taaperoille. Ne on suunniteltu huolella nimenomaan aloittaville rakentajille ja kannustavat lapsia loputtomiin, idearikkaisiin leikkeihin.
  • Alle kouluikäisille suunnatut opettavaiset LEGO® DUPLO® lelut täyttävät alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että pikku käsien on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa palikat – ja näin on ollut jo vuodesta 1969!
  • LEGO® DUPLO® palikoita ja osia on pudotettu, lämmitetty, purtu ja testattu kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Voit olla varma, että tämä DUPLO®-rakennuslelu täyttää maailman tiukimpien laatu- ja turvallisuusstandardien vaatimukset."
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® DUPLO®
LEGO ikäsuositus 1½+
Hinta 49,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:DUPLO CLASSIC 10914 DELUXE-PALIKKARASIA
Arvostelusi