DOTS 41903 KOSMINEN NÄKY -RANNEKORU

Ilahduta pienet suunnittelijat koristeltavilla kosmisilla koruilla!
Anna askartelusta pitävälle lapselle lahjaksi hauska tee se itse -pakkaus, joka sisältää Kosminen näky -rannekorusetin, johon kuuluu musta ranneke ja 32 värikästä koristelaattaa.
Varastossa
SKU
5702016616729
Tarjoushinta 3,57 € Normaalihinta 5,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® DOTS 41903 Kosminen näky -rannekoru

Ikäsuositus: 6+

Osien lukumäärä: 33

Kosminen näky -rannekoru on tähtitieteellisen upea asuste, josta voit tuunata ylimaallisen hienoja koruja! Aseta musta rannekoru tasaiselle alustalle ja napsauta värikkäät koristelaatat paikoilleen. Kokeile pakkauksen ideoita tai yhdistele omia hauskoja kuvioita. Lisää timantteja, tähdenlentoja ja planeettoja sisältäviä koristelaattoja ja kiinnitä huikea rannekoru ranteeseesi. Koristele uudelleen ja uudelleen mielesi mukaan!

Askartelusta ja omien korujen suunnittelusta pitävät lapset rakastavat tätä upeaa LEGO® DOTS™ sarjan Kosminen näky -rannekorusettiä (41903). Näiden askartelusettien kokoaminen sujuu nopeasti ja intuitiivisen helposti. Lapset pääsevät suunnittelemaan omat korunsa ja voivat muuttaa niitä asunsa tai mielialansa mukaan – tai muuten vaan. Tuunattava korupakkaus Tässä upeassa rannekorupakkauksessa on musta säädettävä ranneke, joka sopii sekä suurempiin että pienempiin ranteisiin, ja 32 värikästä laattaa, mukaan lukien tähdenlento-, planeetta- ja timanttiaiheiset erikoislaatat. Lapset saavat ilmaista itseään ja päästää mielikuvituksensa valloilleen suunnitellessaan oman luovan, hauskan ja ainutlaatuisen rannekorunsa. Hauskaa puuhaa askartelusta innostuville lapsille Tämä setti saa lasten mielikuvituksen vauhtiin, ja jokainen voi koristella persoonallisen rannekorun. Korulla voi kuvata mielialaa tai persoonaa, ja omia upeita kuvioideoita on hauska esitellä muille. Nämä rannekorut istuvat hienosti tyyliin kuin tyyliin. Ne sopivat hyvin joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi.

"
- Kannusta lastasi luovaan askarteluun tämän hurmaavan LEGO® DOTS™ Kosminen näky rannekorusetin (41903) avulla. Settiin kuuluu säädettävä ranneke ja 32 värikästä laattaa. Avaa pakkaus, ja hauskat koristelupuuhat voivat alkaa!
- Tervetuloa ihastelemaan persoonallisia koruja! Hauskan rannekorun koristeleminen kehittää lasten suunnittelu- ja itseilmaisutaitoja. Korun voi koota pakkauksessa olevan koristeluehdotuksen mukaan, tai jokainen voi luoda omaan ainutlaatuiseen tyyliinsä sopivan korun.
- Hauskaan rannekoruun voi käyttää tämän setin tai muiden settien värikkäitä laattoja. LEGO® DOTS™ 41908 DOTS – lisäsarja 1 sisältää uusia, upeita koristelaattoja, joilla lapset voivat piristää rannekorua.
- Kaikki askartelun ystävät ja tee se itse -tehtävien fanit ihastuvat tähän mahtavaan settiin. Joustava ranneke ja värikkäät koristelaatat ilahduttavat kaikkia lapsia ja sopivat erinomaisesti joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi 6 vuotta täyttäneille lapsille.
- Taskukokoinen pakkaus. Rannekorun pituus on noin 20 cm. Tämä luovuutta kehittävä askartelusetti sopii täydellisesti pienille suunnittelijoille, jotka uppoutuvat laatimaan itselleen persoonallisia koruja.
- Lapsen mielikuvitus toimii hauskan, luovan puuhan voimanlähteenä. Paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten omatoimisia leikkejä ja saavat lapset tuntemaan ylpeyttä siitä, että he ovat ihan itse luoneet jotakin uutta.
- Avaa pakkaus, ja rannekorun koristelu voi alkaa. Päästä luovuutesi valloilleen. Selkeiden ohjeiden ansiosta kokoaminen on helppoa. Lapsi kokee ylpeyttä ihan itse luomastaan ainutlaatuisesta korusta ja viihtyy hauskan, luovan tehtävän parissa.
- Ilahduta lapsia LEGO® DOTS™ settien huikeilla tehtävillä. Tämä näppärä koruaskartelusetti innostaa loputtomiin suunnitteluhetkiin, jotka kehittävät lasten luovuutta ja itseluottamusta.
- LEGO® DOTS™ sarjan laatat ja rannekkeet täyttävät alan tiukimmat standardit ja sisäiset laatuvaatimuksemme. Osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia, kiinnittyvät napakasti ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
- LEGO® laattoja ja rannekkeita pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan, purraan, taivutetaan, naarmutetaan ja venytetään. Näin varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® DOTS
LEGO ikäsuositus 6+
Hinta 5,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:DOTS 41903 KOSMINEN NÄKY -RANNEKORU
Arvostelusi