LEGO® Disney Princess™ 43178 Tuhkimon linnanjuhlat

Suloinen leikkisetti kutsuu luoviin roolileikkeihin Disney-prinsessa Tuhkimon linnassa.
Ilahduta Disney-prinsessojen faneja tällä suloisella setillä, joka sisältää kaikille tutun Tuhkimon linnan. Siinä on linnan julkisivu, neljä huonetta ja Tuhkimon mininukkehahmo.
Varastossa
SKU
5702016618648
29,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
saatavilla
Lempäälä
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Disney Princess™ 43178 Tuhkimon linnanjuhlat

Ikäsuositus: 4+

Osien lukumäärä: 168

Bibbidi babbedi buu, juhliin mukaan tuu! Liity Disney-prinsessa Tuhkimon ja hänen eläinystäviensä juhliin lumoavan kauniiseen linnaan. Siistiydy kylpyhuoneessa, jossa on kiiltävä kultainen WC, ja auta sitten Tuhkimoa kakun kanssa keittiössä. Kun juhlat on juhlittu, lepää Tuhkimon makuuhuoneessa samalla kun Lucifer ja Bruno käpertyvät sänkyihinsä tornissa! Torkkujen jälkeen on taas juhlan aika!

Lasten roolileikkitaidot ja luovuus kehittyvät tämän LEGO® ǀ Disney Tuhkimon linnanjuhlat (43178) setin parissa. Setissä seikkaillaan Disney-prinsessan ja hänen lemmikkiensä kanssa. Se sisältää linnan julkisivun torneineen ja rakennettavan paviljongin sekä ilmapallon, istuimen ja kakkutelineen. Tervetuloa 4+ lelusettien pariin! Tämä hauska lasten lelu opettaa alle kouluikäiset rakentamaan LEGO® palikoilla. Setissä on aloituspalikka, joka tekee rakentamisesta helpompaa. Yksityiskohtaiset ohjeet auttavat ensikertalaisiakin rakentamaan mallit omatoimisesti, mikä vahvistaa heidän itseluottamustaan valtavasti. Jos haluat lisää hupia, lataa ilmainen, interaktiivinen LEGO® Life Instructions PLUS rakennussovellus, jossa on zoomaus- ja kiertotoiminnot. Suloiset hahmot ja tarvikkeet takaavat loistavat leikit Leikkisetti sisältää Disney-prinsessa Tuhkimon mininukkehahmon sekä Luciferin, Brunon ja hiiren LEGO® Disney eläinhahmot. Niiden avulla lapset voivat aloittaa leikit nopeasti. Setti sisältää suloisia yksityiskohtia, joista lasten leikki voi alkaa. Esimerkiksi eläinten juhlahatut saavat lasten mielikuvituksen täyteen kukkaan, ja leikit ja seikkailut pääsevät vauhtiin.

"
- Innosta lapset luoviin, elokuvaan pohjautuviin roolileikkeihin tällä LEGO® ǀ Disney (43178) setillä, johon kuuluu Disneyn Tuhkimo. LEGO® 4+ settien parissa lapsi oppii rakentamaan hauskalla tavalla. Settien helpot rakennusvaiheet vahvistavat lasten itseluottamusta.
- Hauskat juhla- ja tutkimusleikit odottavat lapsia tämän suloisen setin parissa. Linnassa on aloituspalikoita, jotka helpottavat rakentamista. Lapset pääsevät nopeasti leikin alkuun Disneyn Tuhkimon ja hänen lemmikkiensä Luciferin ja Brunon kanssa.
- Nämä rakastetut hahmot sopivat hyvin leikkeihin tämän setin tai muiden settien kanssa osana uusia tarinoita. Lapset voivat juhlia Disney-prinsessa Tuhkimon kanssa hänen linnassaan tai laajentaa tällä setillä muita settejä ja viedä leikit uusille urille.
- Tämä loistokas setti lumoaa jokaisen Disneyn Tuhkimon fanin. Värikäs linna eri huoneineen sopii hyvin joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi alle kouluikäisille ja muille neljä vuotta täyttäneille lapsille.
- Koristeltu juhlia varten. Linna on 16 cm korkea, 17 cm pitkä ja 8 cm leveä. Tämä jännittävä leikkisetti on riittävän suuri kunnon seikkailuihin ja saa lapset kokemaan rakentamisen ilon.
- Saa virtansa pitkiin hauskoihin leikkeihin lapsen mielikuvituksesta! Tämä helposti rakennettava paristoton lelu auttaa kehittämään lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja antaa heille omien tarinoiden keksimisen ilon.
- Interaktiiviset Instructions PLUS -ohjeet tekevät tämän mallin rakentamisesta erityisen hauskaa. Nämä zoomaus- ja kiertotyökaluja sisältävät ohjeet ovat saatavilla ilmaisessa LEGO® Life sovelluksessa. Ne auttavat alle kouluikäisiä lapsia rakentamaan tämän LEGO® leikkisetin omatoimisesti.
- Rakennettavissa LEGO® 4+ leluissa on aloituspalikoita, jotka helpottavat rakentamista ja tukevat itseluottamusta. Ne sopivat myös loistavasti lahjaksi pienille lapsille, joille LEGO® teemat, suosikkielokuvat, tv-sarjojen hahmot ja arjen sankarit ovat vielä uusia.
- LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta – nyt ja aina.
- The LEGO Group pudottaa, lämmittää, litistää, vääntää ja analysoi LEGO® palikoita ja osia varmistaakseen, että jokaisen lapsen rakennuslelu täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Disney
LEGO ikäsuositus 4+
Hinta 29,95 €
Lisätiedot Lego kuluttajaesite 2020

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO® Disney Princess™ 43178 Tuhkimon linnanjuhlat
Arvostelusi