LEGO® Disney Princess™ 43177 Bellen satukirjaseikkailut

Esittele Kaunottaren ja Hirviön fanille kirja, joka sisältää kokonaisen maailman!
Lumoa Kaunottaren ja Hirviön fani tällä hurmaavalla mikromaailmalla. Avattava kirja sisältää hirviön linnan, sekä Disneyn Bellen ja Hirviön mikronukkehahmot.
Varastossa
SKU
5702016618631
21,50 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
saatavilla
Lempäälä
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Disney Princess™ 43177 Bellen satukirjaseikkailut

Ikäsuositus: 5+

Osien lukumäärä: 111

Avaa hämmästyttävä mikromaailma ja tutustu pedon linnaan Disney-prinsessa Bellen kanssa! Tarkista linnan ympäristö ennen kuin ylität sillan ja astut linnaan. Ooh, tanssilattia, käydäänkö pyörähtämässä? Jos olet janoinen, kaada kuppi teetä ihanasta rouva Pannusta. Ole kuitenkin varovainen, Kippo kikattaa, kun hän on täynnä! Seuraa herra Könniä, kun hän esittelee sinulle linnaa ja saattaa sinut mysteerihuoneeseen. Osaatko selvittää, mitä sen sisällä on?

Jännittävät hetket odottavat Kaunottaren ja Hirviön faneja tämän upean LEGO® ǀ Disney Bellen satukirjaseikkailut (43177) setin parissa. Tämä rakennuslelu on avattava kirja, jonka keskellä on Hirviön linna, yhdellä puolella on linnan piha ja toisella puolella linnan sisäpuoli. Pakkaus sisältää kaksi tarra-arkkia, joilla kirjasta voi tehdä omannäköisen. Jännittävät leikit kulkevat näppärästi mukana Lapsista on hauska keksiä tämän mukaan otettavan leikkisetin hulvattomat leikkimahdollisuudet. Setillä voi leikkiä sellaisenaan tai sen voi yhdistää muihin LEGO® ǀ Disney setteihin, jolloin leikit saavat uusia ulottuvuuksia. Setti sopii myös hyvin joulu- tai syntymäpäivälahjaksi Disneyn Kaunottaren ja Hirviön nuorelle fanille. Leikki alkuun yksityiskohtaisilla hahmoilla ja tarinoilla Tämä luova Disney-lahja sisältää Disney-prinsessa Bellen ja prinssi Adamiksi muuttuvan Hirviön yksityiskohtaiset mikronukkehahmot sekä Madame de Garderoben, rouva Pannun, Kipon ja herra Könnin LEGO® Disney hahmot. Lapset pääsevät aloittamaan hauskat leikit heti, ja tuttuun maailmaan perustuva lelu saa lasten mielikuvituksen täyteen vauhtiin.

"
- Innosta roolileikkeihin tällä LEGO® ǀ Disney (43177) setillä, johon kuuluvat Disney-prinsessa Belle, Hirviö, rouva Pannu, Kippo, herra Könni ja Madame de Garderobe. Upea lahja lapsille ja faneille. Leikit voivat alkaa, kun kirja avataan!
- Mitä salaisuuksia oven takana piilee? Lasten roolileikkitaidot ja luovuus kehittyvät samalla, kun he selvittävät linnan salaisuudet. Linnan sisällä odottavat taikaruusu, Disneyn Bellen makuuhuone ja tanssilattia.
- Näillä hienoilla mikrohahmoilla on hauska leikkiä tämän setin kanssa, ja ne täydentävät hauskasti myös muita rakennettavia malleja. Lapset voivat keksiä Disney-prinsessa Bellen, Hirviön, rouva Pannun ja muiden hahmojen kanssa aivan uusia seikkailuja!
- Tämä setti lumoaa jokaisen Disneyn Kaunottaren ja Hirviön fanin. Tämän keräiltävän kirjalelun sisältä paljastuu kokonainen mikromaailma, joka saa jokaisen lapsen innostumaan. Se sopii hyvin joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi viisi vuotta täyttäneille tytöille ja pojille.
- Mikromaailman sisältävä matkalelu mukaan kaikkialle. Avoin kirja on 23 cm pitkä, 12 cm leveä ja 8 cm korkea. Tämä hieno leikkisetti on riittävän suuri uusille seikkailuille ja sopivan pieni pakattavaksi mukaan matkalle.
- Lapsen mielikuvitusta kutittavaa hauskaa puuhaa tuntikausiksi! Loputtomiin leikkeihin suunnitellut paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten taitoja leikkiä yhdessä ja ratkaista ongelmia. Itsenäinen leikki tuo uusien tarinoiden keksimisen ilon.
- Avaa kirja, niin leikit voivat alkaa. Selkeät ohjeet auttavat lapsia rakentamaan nopeasti. Ohjeet innostavat lapset luovaan ajatteluun ja kannustavat keksimään uusia seikkailuja tai leikkimään kirjan tuttuja seikkailuja.
- Ilahduta lapsia LEGO® ǀ Disney seteillä, jotka sisältävät yksityiskohtaisia hahmoja ja leikkiympäristöjä. Tämä mielikuvituksellinen Disneyn Kaunotar ja hirviö -satuun perustuva leikkisetti sisältää suloisia juttuja, joilla tarinat pääsevät nopeasti vauhtiin. Setti kannustaa loputtomiin luoviin leikkeihin, jotka kehittävät tärkeitä taitoja.
- LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
- The LEGO Group pudottaa, lämmittää, litistää, vääntää ja analysoi LEGO® palikoita ja osia varmistaakseen, että jokaisen lapsen rakennuslelu täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Disney
LEGO ikäsuositus 5+
Hinta 21,50 €
Lisätiedot Lego kuluttajaesite 2020

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO® Disney Princess™ 43177 Bellen satukirjaseikkailut
Arvostelusi