LEGO® Disney Princess™ 43176 Arielin satukirjaseikkailut

Tämä hauska kirja sisältää kaksi mikromaailmaa Pienen merenneidon fanien iloksi!
Lapset rakastuvat tähän Pienen merenneidon mikro-maailmaan, joka sisältää Disney-prinsessa Arielin vedenalaisen linnan, kolme mikronukkehahmoa sekä kaksi LEGO® Disney eläinhahmoa.
Varastossa
SKU
5702016618624
21,50 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
saatavilla
Lempäälä
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Disney Princess™ 43176 Arielin satukirjaseikkailut

Ikäsuositus: 5+

Osien lukumäärä: 105

Avaa kirja ja tutki kokonaista mikromaailmaa maalla ja vedessä! Sukella aaltojen alle ja löydä hämmästyttäviä asioita. Istu Disney-prinsessa Arielin simpukankuorella ja kuuntele Sebastianin ja Pärskyn musisointia. Ui sitten pinnalle kävelemään maalla. Odota, tuolla on prinssi Eric! Onnistuuko Ariel hurmaamaan hänet ennen kuin on liian myöhäistä, vai onko hänen äänensä hävinnyt ikuisesti meren alle?

Lapset voivat leikkiä vedenalaista elämää ja rantaseikkailuja tällä mahtavalla LEGO® ǀ Disney Arielin satukirjaseikkailut (43176) setillä. Tässä rakennettavassa lelussa on muunneltava, avattava kirja, joka sisältää kaksi maailmaa: Arielin vedenalaisessa palatsissa on avattava simpukka, liukumäki ja erilaisia helyjä, ja kirjan aukeaman toisella puolella on ranta, vene ja kaksi hahmoa. Pakkaus sisältää myös kaksi tarra-arkkia kirjan koristelemiseksi. Jännittävät leikit kulkevat näppärästi mukana Lapsista on hauska leikkiä mielikuvitusleikkejä tämän mukana kulkevan leikkisetin kanssa. Setillä voi leikkiä sellaisenaan tai sen voi yhdistää muihin LEGO® ǀ Disney setteihin, jolloin leikit saavat uusia ulottuvuuksia. Se sopii myös hyvin joulu- tai syntymäpäivälahjaksi Disneyn Pienen merenneidon pienelle fanille. Leikki alkuun suosikkihahmolla ja tarinoilla Tämä luova Disney-lahja sisältää kolme yksityiskohtaista mikronukkehahmoa, joihin kuuluvat kaksi versiota prinsessa Arielista, prinssi Erik sekä Sebastianin ja Pärskyn LEGO® Disney hahmot. Lapset pääsevät aloittamaan leikit nopeasti setin parissa, sillä kirjan tuttu maailma saa lasten mielikuvituksen täyteen vauhtiin.

"
- Kannusta lapset luoviin roolileikkeihin tällä LEGO® ǀ Disney (43176) setillä, johon sisältyvät Disney-prinsessa Ariel, Pärsky, Sebastian ja prinssi Erik. Sopii hyvin lapsille ja Disneyn Pienen merenneidon faneille. Leikit voivat alkaa, kun kirja avataan!
- Mitä aarteita merestä löytyy? Lapset voivat kehittää luovuuttaan ja roolileikkitaitojaan, kun he tutkivat rantaa tai uivat Disneyn Arielin, Pärskyn ja Sebastian kanssa leikkiessään tuttuja tarinoita uusilla tavoilla.
- Nämä rakastetut mikrohahmot sopivat hyvin leikkeihin tämän setin kanssa ja täydentävät hauskasti muita malleja. Lapset voivat seikkailla Disney-prinsessa Arielin, prinssi Erikin, Sebastianin ja Pärskyn kanssa aivan uusilla tavoilla!
- Tämä setti on jokaisen Disneyn Pienen merenneidon fanin toivelelu. Ainutlaatuisesta avattavasta kirjasta paljastuu kokonainen mikromaailma, joka saa jokaisen lapsen innostumaan. Se sopii hyvin joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi viisi vuotta täyttäneille tytöille ja pojille.
- Mikromaailman sisältävä matkalelu mukaan kaikkialle. Avoin kirja on 23 cm pitkä, 12 cm leveä ja 8 cm korkea. Tämä hieno leikkisetti on riittävän suuri uusille seikkailuille ja sopivan pieni pakattavaksi mukaan matkalle.
- Lapsen mielikuvitusta kutittavaa hauskaa puuhaa tuntikausiksi! Loputtomiin leikkeihin suunnitellut paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten taitoja leikkiä yhdessä ja ratkaista ongelmia. Itsenäinen leikki tuo uusien tarinoiden keksimisen ilon.
- Avaa lelukirja, niin leikit voivat alkaa. Selkeät ohjeet auttavat lapsia rakentamaan nopeasti. Ohjeet innostavat lapset luovaan ajatteluun ja kannustavat keksimään uusia seikkailuja tai leikkimään kirjan tuttuja seikkailuja.
- Ilahduta lapsia LEGO® ǀ Disney seteillä, jotka sisältävät yksityiskohtaisia hahmoja ja leikkiympäristöjä. Tämä mielikuvituksellinen Disneyn Pieneen merenneitoon perustuva leikkisetti sisältää suloisia juttuja, joilla tarinat pääsevät nopeasti vauhtiin. Setti kannustaa loputtomiin luoviin leikkeihin, jotka kehittävät tärkeitä taitoja.
- LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
- The LEGO Group pudottaa, lämmittää, litistää, vääntää ja analysoi LEGO® palikoita ja osia varmistaakseen, että jokaisen lapsen rakennuslelu täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Disney
LEGO ikäsuositus 5+
Hinta 21,50 €
Lisätiedot Lego kuluttajaesite 2020

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO® Disney Princess™ 43176 Arielin satukirjaseikkailut
Arvostelusi