LEGO® Disney Princess™ 43175 Annan ja Elsan satukirjaseikkailut

Tutustuta Frozen 2 -fanit hauskaan mikromaailmaan tämän upean kirjan avulla!
Hemmottele Disneyn Frozen 2 -faneja tällä mikromaailman kirjalelulla, jossa on Arendelin linna, Disneyn Elsan, Annan ja Kristoffin mikronukkehahmot sekä Disneyn Olafin LEGO® hahmo.
Varastossa
SKU
5702016618617
21,50 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla
Lempäälä
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Disney Princess™ 43175 Annan ja Elsan satukirjaseikkailut

Ikäsuositus: 5+

Osien lukumäärä: 133

Avaa kirja ja tutki linnan mikromaailmaa! Ylitä silta Arendellen linnaan ja tutustu sen huikeisiin sisätiloihin. Soita sävelmä Disney-prinsessa Annan kanssa Disneyn Elsan säestäessä, ja suuntaa sitten makuuhuoneeseen päivätorkuille. Kun olet jälleen virkeä, pukeudu lämpimästi ja hyppää kelkkaan, Elsa saa aikaan lumisateen! Jihuu! On ihanaa laskea kelkalla ystävien kanssa! Haluatko rakentaa lumiukon?

Lapset voivat leikkiä elämää Arendelin linnassa tällä ainutlaatuisella LEGO® ǀ Disney Annan ja Elsan satukirjaseikkailut (43175) setillä. Tämä lelusetti sisältää muunneltavan, avattavan kirjan, jossa on kaksi paikkaa: Arendelin linnan ulkopuoli ja silta, itse linna taittuvine kattoineen sekä linnan sisäpuoli, flyygeli ja makuuhuone. Mukana on myös kaksi tarra-arkkia kirjan koristelua varten. Hauskoja roolileikkejä ja jännitystä matkoille Lasten taidot mielikuvituksellisissa roolileikeissä kehittyvät tämän matkaleikkisetin parissa. Setillä voi leikkiä sellaisenaan tai sen voi yhdistää muihin LEGO® ǀ Disney setteihin entistä luovempiin leikkeihin. Se on myös pienen Disneyn Frozen 2 -fanin toiveiden joululahja tai synttärilahja. Suosikkihahmojen ja -kohtausten parissa on helppo leikkiä Tämä luova Disney-lahja sisältää kolme yksityiskohtaista mikronukkehahmoa, Disney-prinsessa Elsan, Annan ja Kristoffin sekä Olafin LEGO® Disney hahmon. Lapset pääsevät aloittamaan leikit nopeasti, sillä setti ja sen tuttu maailma saavat lasten mielikuvituksen lentoon.

"
- Innosta jännittäviä elokuvaan pohjautuvia roolileikkejä tai luovia leikkejä tällä mielikuvitusta ruokkivalla LEGO® ǀ Disney (43175) setillä. Mukana ovat Disneyn Elsa, Anna, Kristoff ja Olaf. Täydellinen lapsille ja faneille. Leikki alkaa, kun kirja avataan!
- Mitä hauskaa linnan ympäristöstä löytyy? Lapset voivat kehittää luovuuttaan ja roolileikkitaitojaan tutustuessaan linnan sisä- ja ulkopuoleen, keksiä uusia tarinoita tai kelkkailla Disney-prinsessa Annan ja Olafin kanssa.
- Setin rakastetuilla mikrohahmoilla voi leikkiä myös muiden rakennusmallien parissa. Lapset voivat seikkailla Disneyn Elsan, Annan ja Kristoffin kanssa, viettää aikaa ulkona Olafin kanssa tai keksiä jotain aivan uutta!
- Tämä upea setti on jokaisen Disneyn Frozen 2:n fanin mieleen. Kätevä avattava kirja paljastaa kokonaisen mikromaailman, joka saa kaikki lapset innostumaan. Setti sopii hyvin joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi viisi vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
- Mikromaailman sisältävä matkalelu on helppo ottaa mukaan kaikkialle. Avoin kirja on 23 cm pitkä, 12 cm leveä ja 8 cm korkea. Tämä upea leikkisetti on riittävän suuri uusille seikkailuille ja riittävän pieni pakattavaksi mukaan matkalle.
- Hauskaa, lasten mielikuvitusta kutkuttavaa puuhaa tuntikausiksi! Loputtomiin leikkeihin suunnitellut paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten taitoja leikkiä yhdessä ja ratkaista ongelmia. Itsenäinen leikki tuo uusien tarinoiden keksimisen ilon.
- Avaa lelukirja, niin leikit voivat alkaa. Selkeät ohjeet auttavat rakentamaan nopeasti. Lapset innostuvat uusien kohtauksien keksimisestä ja kirjan tuttujen kohtausten antamista luovista ideoista.
- Anna lapsille lahjaksi yksityiskohtaisia hahmoja ja tuttuja leikkiympäristöjä LEGO® ǀ Disney settien parissa. Tämä mielikuvitusta kehittävä Disney Frozen 2 -leikkisetti sisältää ideoita tarinoihin ja loputtomiin luoviin leikkeihin. Setin parissa lapset oppivat tärkeitä taitoja.
- LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
- The LEGO Group pudottaa, lämmittää, litistää, vääntää ja analysoi LEGO® osia varmistaakseen, että jokainen lapsen rakennuslelu täyttää maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Disney
LEGO ikäsuositus 5+
Hinta 21,50 €
Lisätiedot Lego kuluttajaesite 2020

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO® Disney Princess™ 43175 Annan ja Elsan satukirjaseikkailut
Arvostelusi