LEGO® Disney Princess™ 43174 Mulanin satukirjaseikkailut

Avaa lapselle ovi mahtavaan mikromaailmaan upean Disneyn Mulan-kirjan parissa!
Innosta Disneyn Mulanin faneja tällä mikromaailman kirjalelulla, jossa on talvisia harjoittelupaikkoja ja puutarha, kolme mikronukkehahmoa ja eläinhahmo.
Varastossa
SKU
5702016618600
21,50 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
saatavilla
Lempäälä
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Disney Princess™ 43174 Mulanin satukirjaseikkailut

Ikäsuositus: 5+

Osien lukumäärä: 124

Avaa kirja ja löydä kokonainen mikromaailma! Treenaa taistelua varten Li-Shangin kanssa auttaaksesi Mulania puolustamaan isänsä ja perheensä kunniaa. Käy sitten kävelyllä puutarhassa ja juo teetä luumupuun alla. Voiko Mulan pitää salaisuutensa ja tehdä velvollisuutensa? Kyllä, jos Khan ja Si-Rii voivat siihen vaikuttaa. Oho, Li Shang esittää kysymyksiä. Voitko auttaa Mulania suojelemaan perhettään ja itseään?

Kunnia ja seikkailut odottavat Disneyn Mulanin faneja tämän ainutlaatuisen LEGO® ǀ Disney Mulanin satukirjaseikkailut (43174) setin parissa. Tässä leikkisetissä on muunneltava, avattava kirja, jossa on kaksi leikkiympäristöä: talvinen harjoittelupaikka pyörivine harjoitusnukkeineen ja puutarha, jossa on avautuva luumupuu. Pakkaus sisältää myös kaksi tarra-arkkia kirjan koristelemiseen. Hauskoja roolileikkejä ja jännitystä matkoille Lapset uppoutuvat mielellään rakentamiseen ja luoviin roolileikkeihin tällä mukana kulkevalla leikkisetillä. Setillä voi leikkiä sellaisenaan tai sen voi yhdistää muihin LEGO® ǀ Disney setteihin. Jännittävät mielikuvitusleikit voivat alkaa. Se sopii myös hyvin joulu- tai syntymäpäivälahjaksi pienelle Disneyn Mulanin fanille. Leikki alkuun suosikkihahmolla ja tarinoilla Tämä luova Disney-lahja sisältää kolme yksityiskohtaista mikronukkehahmoa, mukaan lukien kaksi versiota Disney-prinsessa Mulanista, Li Shang, LEGO® Disney Khan-hevoshahmo sekä Si-Rii-koriste. Niiden parissa lapset pääsevät aloittamaan leikit nopeasti, sillä tilanteet on suunniteltu innostamaan lasten luovuutta ja mielikuvitusta.

"
- Anna eväät jännittäviin, elokuvaan pohjautuviin roolileikkeihin ja luoviin leikkihetkiin tällä mielikuvitusta ruokkivalla LEGO® ǀ Disney (43174) setillä. Mukana ovat Disneyn Mulan, Li Shang, Si-Rii ja Khan-hevonen. Erinomainen lahja. Leikki alkaa heti, kun kirja avataan!
- Millaisiin seikkailuihin valepukuinen soturi päätyykään? Lasten luovuus ja roolileikkitaidot kehittyvät, kun he harjoittelevat taistelutaitojaan Disneyn Mulanin ja Li Shangin kanssa talvisessa ympäristössä tai juovat teetä Mulanin puutarhassa.
- Nämä rakastetut mikrohahmot sopivat hyvin leikkeihin tämän setin tai muiden rakennettavien mallien kanssa uusissa ja hauskoissa tarinoissa. Lapset voivat seikkailla Disneyn Mulanin, Si-Riin, Khanin ja Li Shangin kanssa, rentoutua luumupuun juurella tai keksiä uusia tarinoita!
- Jokainen Disneyn Mulanin fani ihastuu tähän upeaan settiin. Kätevä avattava kirja paljastaa kokonaisen mikromaailman, joka saa jokaisen lapsen innostumaan. Setti sopii hyvin joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi viisi vuotta täyttäneille tytöille ja pojille.
- Kannettava mikromaailman sisältävä matkalelu mukaan kaikkialle. Avoin kirja on 23 cm pitkä, 12 cm leveä ja 8 cm korkea. Tämä upea leikkisetti on riittävän suuri uusiin seikkailuihin ja sopivan pieni pakattavaksi mukaan matkalle.
- Hauskaa puuhaa tuntikausiksi, virtana lapsen mielikuvitus! Paristottomat lelut kannustavat loputtomiin leikkeihin, jotka kehittävät lasten omatoimista leikkiä, ryhmäleikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja antavat heille ilon keksiä uusia, ikiomia tarinoita.
- Avaa lelukirja, niin leikit voivat alkaa. Selkeiden ohjeiden ansiosta kokoaminen on helppoa. Lapset kokevat ilon omien tarinoiden keksimisestä – ja bonuksena on paljon hauskoja, luovia hetkiä.
- Ilahduta lapsia LEGO® ǀ Disney seteillä, jotka sisältävät yksityiskohtaisia mikrohahmoja ja tuttuja kohtauksia leikittäväksi. Tämän kuvitteellisen Disneyn Mulan-leikkisetin sisältämillä ideoilla on helppo keksiä uusia tarinoita. Se kannustaa loputtomiin luoviin leikkeihin, jotka kehittävät tärkeitä taitoja.
- LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
- The LEGO Group pudottaa, lämmittää, litistää, vääntää ja analysoi LEGO® palikoita ja osia varmistaakseen, että jokaisen lapsen rakennuslelu täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Disney
LEGO ikäsuositus 5+
Hinta 21,50 €
Lisätiedot Lego kuluttajaesite 2020

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO® Disney Princess™ 43174 Mulanin satukirjaseikkailut
Arvostelusi