LEGO® Disney Princess™ 43174 Mulanin satukirjaseikkailut

Avaa lapselle ovi mahtavaan mikromaailmaan upean Disneyn Mulan-kirjan parissa!
Innosta Disneyn Mulanin faneja tällä mikromaailman kirjalelulla, jossa on talvisia harjoittelupaikkoja ja puutarha, kolme mikronukkehahmoa ja eläinhahmo.

Lue tästä lisää
Varastossa
SKU
5702016618600
21,50 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus

LEGO® Disney Princess™ 43174 Mulanin satukirjaseikkailut

Ikäsuositus:

5+

Osia:

124

Pienoismaailma Disneyn Mulanin seikkailuista

Tämä LEGO® "kirja" aukeaa paljastaen hahmoilla täytetyn pienoismaailman Disneyn Mulanista ja kahdestä värikkäästä leikkiympäristöstä.

Avaa kirja ja löydä kokonainen mikromaailma! Treenaa taistelua varten Li-Shangin kanssa auttaaksesi Mulania puolustamaan isänsä ja perheensä kunniaa. Käy sitten kävelyllä puutarhassa ja juo teetä luumupuun alla. Voiko Mulan pitää salaisuutensa ja tehdä velvollisuutensa? Kyllä, jos Khan ja Si-Rii voivat siihen vaikuttaa. Oho, Li Shang esittää kysymyksiä. Voitko auttaa Mulania suojelemaan perhettään ja itseään?

Suunniteltu mukaan otettavaksi

Kompakti, helposti mukana kannettava kirja innostaa nuoret Mulan-fanit leikkimään omia tarinoitaan koska vain haluavat.

Harjoittele

Lapset innostuvat auttamaan Mulania valmistautumaan päivän harjoituksiin.

Ratsasta Khanilla

Mulan voi ratsastaa Khanilla pelottomasti kohti uusia seikkailuja.

Taittuva puu

Luumupuu taittuu kasaan, kun kirjan laittaa kiinni, ja avautuu uudelleen kirjan auettua.

Hio Mulanin taitoja

Setin mukana tulee pyörivä harjoitusnukke, jonka avulla Mulanin taidot paranee.

Hei, se on heinää!

Rakennettavan heinäpaalin avulla lapset voivat ruokkia Khanin.

Ota mukaan seikkailuun

Tämä lukollinen "kirja" tekee matkanteosta hauskaa ja kulkee helposti mukana minne vain.

Sisältää kolme Disney LEGO® hahmoa

Li-Shang ja kaksi versiota Mulanista sekä Khan hevosen.

LEGO® Disney Princess™ 43174 Mulanin satukirjaseikkailut

Kunnia ja seikkailut odottavat Disneyn Mulanin faneja tämän ainutlaatuisen LEGO® ǀ Disney Mulanin satukirjaseikkailut (43174) setin parissa. Tässä leikkisetissä on muunneltava, avattava kirja, jossa on kaksi leikkiympäristöä: talvinen harjoittelupaikka pyörivine harjoitusnukkeineen ja puutarha, jossa on avautuva luumupuu. Pakkaus sisältää myös kaksi tarra-arkkia kirjan koristelemiseen. Hauskoja roolileikkejä ja jännitystä matkoille Lapset uppoutuvat mielellään rakentamiseen ja luoviin roolileikkeihin tällä mukana kulkevalla leikkisetillä. Setillä voi leikkiä sellaisenaan tai sen voi yhdistää muihin LEGO® ǀ Disney setteihin. Jännittävät mielikuvitusleikit voivat alkaa. Se sopii myös hyvin joulu- tai syntymäpäivälahjaksi pienelle Disneyn Mulanin fanille. Leikki alkuun suosikkihahmolla ja tarinoilla Tämä luova Disney-lahja sisältää kolme yksityiskohtaista mikronukkehahmoa, mukaan lukien kaksi versiota Disney-prinsessa Mulanista, Li Shang, LEGO® Disney Khan-hevoshahmo sekä Si-Rii-koriste. Niiden parissa lapset pääsevät aloittamaan leikit nopeasti, sillä tilanteet on suunniteltu innostamaan lasten luovuutta ja mielikuvitusta.


  • Anna eväät jännittäviin, elokuvaan pohjautuviin roolileikkeihin ja luoviin leikkihetkiin tällä mielikuvitusta ruokkivalla LEGO® ǀ Disney (43174) setillä. Mukana ovat Disneyn Mulan, Li Shang, Si-Rii ja Khan-hevonen. Erinomainen lahja. Leikki alkaa heti, kun kirja avataan!
  • Millaisiin seikkailuihin valepukuinen soturi päätyykään? Lasten luovuus ja roolileikkitaidot kehittyvät, kun he harjoittelevat taistelutaitojaan Disneyn Mulanin ja Li Shangin kanssa talvisessa ympäristössä tai juovat teetä Mulanin puutarhassa.
  • Nämä rakastetut mikrohahmot sopivat hyvin leikkeihin tämän setin tai muiden rakennettavien mallien kanssa uusissa ja hauskoissa tarinoissa. Lapset voivat seikkailla Disneyn Mulanin, Si-Riin, Khanin ja Li Shangin kanssa, rentoutua luumupuun juurella tai keksiä uusia tarinoita!
  • Jokainen Disneyn Mulanin fani ihastuu tähän upeaan settiin. Kätevä avattava kirja paljastaa kokonaisen mikromaailman, joka saa jokaisen lapsen innostumaan. Setti sopii hyvin joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi viisi vuotta täyttäneille tytöille ja pojille.
  • Kannettava mikromaailman sisältävä matkalelu mukaan kaikkialle. Avoin kirja on 23 cm pitkä, 12 cm leveä ja 8 cm korkea. Tämä upea leikkisetti on riittävän suuri uusiin seikkailuihin ja sopivan pieni pakattavaksi mukaan matkalle.
  • Hauskaa puuhaa tuntikausiksi, virtana lapsen mielikuvitus! Paristottomat lelut kannustavat loputtomiin leikkeihin, jotka kehittävät lasten omatoimista leikkiä, ryhmäleikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja antavat heille ilon keksiä uusia, ikiomia tarinoita.
  • Avaa lelukirja, niin leikit voivat alkaa. Selkeiden ohjeiden ansiosta kokoaminen on helppoa. Lapset kokevat ilon omien tarinoiden keksimisestä – ja bonuksena on paljon hauskoja, luovia hetkiä.
  • Ilahduta lapsia LEGO® ǀ Disney seteillä, jotka sisältävät yksityiskohtaisia mikrohahmoja ja tuttuja kohtauksia leikittäväksi. Tämän kuvitteellisen Disneyn Mulan-leikkisetin sisältämillä ideoilla on helppo keksiä uusia tarinoita. Se kannustaa loputtomiin luoviin leikkeihin, jotka kehittävät tärkeitä taitoja.
  • LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • The LEGO Group pudottaa, lämmittää, litistää, vääntää ja analysoi LEGO® palikoita ja osia varmistaakseen, että jokaisen lapsen rakennuslelu täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Disney
LEGO ikäsuositus 5+
Hinta 21,50 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO® Disney Princess™ 43174 Mulanin satukirjaseikkailut
Arvostelusi