LEGO® Disney Princess™ 43173 Auroran kuninkaalliset vaunut

Suloinen Disney-prinsessan leikkisetti innostaa hauskoihin ja luoviin roolileikkeihin.
Kutsu Disney-prinsessojen fanit juhlimaan Auroran ja hänen pöllöystävänsä kanssa. Mukana on vaaleanpunavalkoiset vaunut, rakennettava pöytä sekä kaunis kakku ja kynttilä.
Varastossa
SKU
5702016618594
11,25 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
saatavilla
Lempäälä
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Disney Princess™ 43173 Auroran kuninkaalliset vaunut

Ikäsuositus: 5+

Osien lukumäärä: 62

Hyppää Disney-prinsessa Auroran kauniisiin vaaleanpunaisiin vaunuihin ja suuntaa juhliin! Liity Auroran ja hänen pöllöystävänsä seuraan nauttimaan ihanasta päivästä metsässä järjestettävissä juhlissa. Kata pöytä ja nosta kakku pöytään, sytytä kynttilä ja toivo jotain. Laske sitten kolmeen, puhalla kynttilä ja jaa kaikille kakkua. Kun olet valmis, pakkaa pöytä matkaan ja lähde kohti uusia seikkailuja Auroran ja pöllön seurassa prinsessan hauskoissa vaunuissa!

Seikkailu odottaa Disney-prinsessa Auroraa ja hänen pöllöystäväänsä tässä suloisessa LEGO® ǀ Disney Auroran kuninkaalliset vaunut (43173) setissä. Tässä ihastuttavassa leikkisetissä on vaaleanpunavalkoiset vaunut, joissa on läpikuultava yläosa, pieni pöytä sekä kakku ja kynttilä. Hauskoja roolileikkejä ja juhlahumua Lapset voivat leikkiä hauskoja ja luovia roolileikkejä tällä söpöllä leikkisetillä. Setillä voi leikkiä erikseen tai siihen voi yhdistää muita LEGO® ǀ Disney settejä. Jännittäviä ja mielikuvituksellisia leikkejä riittää. Se sopii myös hyvin joulu- tai syntymäpäivälahjaksi pienelle Disney-prinsessojen fanille. Leikki alkuun rakastetulla hahmolla ja tarvikkeilla Tässä Disney-prinsessan leikkisetissä on Aurora-mininukkehahmo ja LEGO® Disney pöllöhahmo. Niiden avulla lapset pääsevät heti leikin alkuun. Setissä on myös paljon ideoita leikkien aloittamiseen. Hauska seikkailujen maailma kehittää lasten luovuutta ja mielikuvitusta.

"
- Innosta lapset jännittäviin ja luoviin roolileikkeihin tällä ihastuttavalla lelulla, joka sisältää Disney-prinsessa Auroran ja hänen pöllöystävänsä. Hieno lahja lapsille ja Disneyn Prinsessa Ruususen faneille. Leikki alkaa rakentamisella heti, kun pakkaus on avattu!
- Mitähän jännittävää LEGO® ǀ Disney (43173) prinsessajuhlissa tapahtuu? Lapset voivat kehittää mielikuvitustaan ja leikkitaitojaan ja lähteä Disney-prinsessa Auroran kanssa vaunuajelulle tapaamaan hänen pöllöystäväänsä ja juhlistamaan päivää kakulla.
- Tällä tutulla prinsessalla on hauska leikkiä erikseen tai siihen voi yhdistää muita lelusettejä ja keksiä uusia tarinoita. Lapset voivat nauttia kakkupalan Disneyn Auroran ja pöllön kanssa ja nousta sitten vaunuihin kohti seikkailua!
- Tämä setti lumoaa jokaisen Disneyn Prinsessa Ruususen fanin. Vaaleanpunavalkoiset vaunut, pieni pöytä ja kakku kynttilöineen saa jokaisen lapsen innostumaan. Sopii hyvin joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi viisi vuotta täyttäneille tytöille ja pojille.
- Pieni mutta hauska, valmis leikkeihin. Vaunut ovat 5 cm korkeat, 10 cm pitkät ja 5 cm leveät. Tämä jännittävä lelusetti on juuri sopivan kokoinen mielikuvitusleikkeihin ja luoviin roolileikkitarinoihin.
- Saa virtansa pitkiin hauskoihin leikkeihin lapsen mielikuvituksesta! Paristottomat lelut kehittävät lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja antavat heille uusien tarinoiden keksimisen ilon.
- Avaa pakkaus, niin leikit alkavat mallin rakentamisella. Selkeiden ohjeiden ansiosta kokoaminen on helppoa. Lapset kokevat ilon oman lelun rakentamisesta aivan itse – ja bonuksena on paljon hauskoja, luovia hetkiä.
- Ilahduta lapsia LEGO® ǀ Disney seteillä, jotka sisältävät suloisia hahmoja ja ideoita leikkeihin. Tämä hauska prinsessa Aurora -leikkisetti sisältää yksityiskohtia, joista leikki alkaa helposti. Lasten luovuus ja mielikuvitus kehittyy loputtomissa leikeissä.
- LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
- The LEGO Group pudottaa, lämmittää, litistää, vääntää ja analysoi LEGO® palikoita ja osia varmistaakseen, että jokaisen lapsen rakennuslelu täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Disney
LEGO ikäsuositus 5+
Hinta 11,25 €
Lisätiedot Lego kuluttajaesite 2020

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO® Disney Princess™ 43173 Auroran kuninkaalliset vaunut
Arvostelusi