LEGO® Disney Princess™ 43170 Vaianan meriseikkailu

Ilahduta Disneyn Vaianan faneja uusilla seikkailuilla tämän hauskan lelun parissa!
Esittele lapsille Disneyn Vaianan ja Puan seikkailut Vaianan hienolla purjeveneellä, jossa on koristeltu kangaspurje, Te Fitin sydän -jalokivi ja airo.

Lue tästä lisää
Varastossa
SKU
5702016618365
11,25 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
saatavilla
Lempäälä
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus

LEGO® Disney Princess™ 43170 Vaianan meriseikkailu

Ikäsuositus:

6+

Osia:

46

Purjehdi seikkailuihin Disney Vaianan kanssa

Tämä värikäs sarja sisältää Vaianan camakau-veneen ja rakennettavan saaren palmuineen.

Purjehdi aalloilla Disneyn Vaianan ja hänen lemmikkipossunsa Puan kanssa Vaianan camakau-veneellä! Tartu airoon ja roiskuta vettä Puan päälle, ja melo sitten ahkerasti päästäksesi saarelle. Oho, varo tuota valtavaa aaltoa! Pidä kiinni Pua! Auta Vaianaa olemaan rohkea ja toimittamaan sydän jumalatar Te Fitille, jotta hänen kansansa pelastuu. Valmistaudu sitten uusiin ja jännittäviin seikkailuihin avomerellä!

Hauska Vaiana

Disneyn Vaianan nuoret fanit rakastavat leikkiä seikkailuja yhdessä sankarinsa kanssa ja etsiä purjehtien uusia maita.

Suloisia hahmoja

Vaiana ja Pua luotu uudelleen ihaniksi LEGO®-hahmoiksi.

Paljon värikkäitä yksityiskohtia

Purjekankaan symbolit lisäävät seikkailun tunnetta.

Löydä autiosaari

Saarella on paljon yksityiskohtia odottamassa löytäjäänsä.

Hauskaa rakentamista nuorille faneille

Tämä sarja tarjoaa hauskan ja palkitsevan rakennushaasteen 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

Sisältää Disney Vaiana hahmon

Sekä Pua lemmikkipossu LEGO® -hahmon

LEGO® Disney Princess™ 43170 Vaianan meriseikkailu

Disneyn Vaiana-elokuvan pienet fanit ihastuvat luoviin leikkeihin ja hauskoihin hetkiin, joihin tämä lumoava LEGO® ǀ Disney (43170) Vaianan meriseikkailu rakennuslelusetti kutsuu mukaan. Setti sisältää camakau-purjeveneen mastoineen, koristeellisen kangaspurjeen ja taika-airon sekä muita yksityiskohtia leikkien aloittamiseen. Setti sisältää myös Te Fitin sydän -jalokiveä kuvaavan elementin. Leiki elokuvan jännittäviä kohtauksia turvallisissa puitteissa Lapset voivat leikkiä elokuvasta tuttuja suosikkikohtauksiaan tai muita tarinoita tämän suloisen Disneyn Vaiana-leikkisetin parissa. Mallilla voi leikkiä sellaisenaan tai siihen voi lisätä muita settejä erilaisia jännittäviä ja kekseliäitä leikkejä varten. Setti on myös hyvä joululahja. Leikki alkuun hauskoilla tarvikkeilla Tämä Disneyn Vaiana-leikkisetti sisältää useita yksityiskohtia, joista lasten leikki voi alkaa. Setti kehittää lasten luovuutta ja saa heidän mielikuvituksensa kukkimaan. Elokuvan rajat ylittyvät, kun lapset pääsevät omien hauskojen seikkailujensa maailmaan. Tämä leikkisetti sisältää myös Vaiana-mininukkehahmon ja LEGO® ǀ Disney Pua-possun hahmon, joilla lapset pääsevät nopeasti leikin keskelle.


  • Innosta lapset elokuvaan perustuviin jännittäviin roolileikkeihin tällä ihanalla setillä, joka sisältää Vaianan ja Pua-possun. Hieno lahja lapsille ja Disneyn Vaianan faneille. Leikki alkaa rakentamisella heti, kun pakkaus on avattu!
  • Mitä seikkailuja merellä odottaa? Lasten mielikuvitus ja luovuus kehittyvät, kun he lähtevät suorittamaan jännittävää tehtävää Disneyn Vaianan ja Pua-possun kanssa Vaianan rakennettavalla camakau-purjevenelelulla.
  • Näillä rakastettavilla hahmoilla voi leikkiä joko tällä setillä tai yhdessä muiden rakennettavien mallien kanssa osana uusia, hauskoja tarinoita. Lapset pääsevät seikkailemaan Disneyn Vaianan kanssa tai voivat tarjoilla Pualle naposteltavaa, ennen kuin veneen kokka kohdistuu kohti uutta seikkailua!
  • Disneyn Vaianan fanit innostuvat tästä LEGO® ǀ Disney (43170) setistä. Vene ja kangaspurje sekä Te Fitin sydän -elementti saavat jokaisen lapsen ihastumaan. Setti sopii hyvin joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi kuusi vuotta täyttäneille tytöille ja pojille.
  • Pieni mutta mahtava – ja valmis toimintaan. Purjeineen purjevene on 10 cm korkea, 9 cm pitkä ja 6 cm leveä. Leikkisetti on juuri sopivan iso kunnon seikkailuihin ja juuri sopivan pieni otettavaksi mukaan sinne, minne lapsetkin menevät.
  • Saa virtansa pitkiin hauskoihin leikkeihin lapsen mielikuvituksesta! Paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja antavat heille uusien tarinoiden keksimisen ilon.
  • Avaa pakkaus, niin leikit alkavat mallin rakentamisella. Selkeiden ohjeiden ansiosta kokoaminen on helppoa. Lapset kokevat ilon oman lelun rakentamisesta aivan itse – ja bonuksena on paljon hauskoja, luovia hetkiä.
  • Ilahduta lapsia LEGO® ǀ Disney seteillä, jotka sisältävät suloisia hahmoja ja ideoita leikkeihin. Tämä hauska Disneyn Vaiana-leikkisetti sisältää yksityiskohtia, joista leikki alkaa helposti. Lasten luovuus ja mielikuvitus kehittyy loputtomissa leikeissä.
  • LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • The LEGO Group pudottaa, lämmittää, litistää, vääntää ja analysoi LEGO® palikoita ja osia varmistaakseen, että jokaisen lapsen rakennuslelu täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Disney
LEGO ikäsuositus 6+
Hinta 11,25 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO® Disney Princess™ 43170 Vaianan meriseikkailu
Arvostelusi