DISNEY PRINCESS 41166 ELSAN VANKKURISEIKKAILU

Auta lasta kokemaan uudestaan Disneyn Frozen II:n seikkailut Elsan vankkuriseikkailujen parissa!
Varastossa
SKU
5702016368635
26,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Disney Frozen 41166 Elsan vankkuriseikkailu

Ikäsuositus: 4+

Osien lukumäärä: 116

Lastaa vankkurit ja lähde Disneyn Frozen II:n ihmemaahan Elsan ja Sven-poron kanssa. Tutustu talliin porovasan kanssa ja lämmittele leirinuotiolla vaahtokarkkia paahtaen. Jatka Elsan Frozen-seikkailua eväiden ja hyvien yöunien jälkeen.

LEGO® l Disney 41166 Elsan vankkuriseikkailu setin parissa lapsi herättää henkiin Disneyn Frozen II -elokuvan taianomaiset hetket. Tämä alle kouluikäisille lapsille suunniteltu LEGO 4+ vankkurirakennussetti on helppo rakentaa, ja sen parissa on aina hauskaa. Setti sisältää Disneyn hahmoja ja LEGO porovauvan hauskoihin roolileikkeihin ja erityisen aloituspalikan, jonka avulla ensikertalaisetkin pääsevät kokemaan ylpeyttä aivan itse rakentamistaan rakennuksista, ajoneuvoista ja muista malleista. Setin sisältämien yksinkertaisten rakennus- ja leikkiohjeiden avulla pieni Disneyn Frozen-fani ymmärtää rakennusvaiheet. Ohjeet rikastuttavat lapsen mielikuvitusta ja kehittävät itseluottamusta, ja hän pääsee helposti kiinni LEGO palikoista rakentamiseen Disneyn tutussa ympäristössä. LEGO rakentajan rakennuskokemus saa uuden ulottuvuuden, kun hän käyttää tabletteihin ja älypuhelimiin saatavilla olevan LEGO Life sovelluksen Instructions PLUS -ohjeita. Helppokäyttöisten, intuitiivisten rakennusohjeiden erityistä haamutilaa käyttämällä luomusta voi zoomata, kääntää ja visualisoida. Instructions PLUS -ohjeet opastavat pieniä rakentajia koko rakennusprosessin ajan. Näin lapset saavat kokea onnistumisen iloa. Tässä pojille, tytöille ja kaikille Frozen II -elokuvan faneille suunnatussa Disneyn lelurakennussetissä on mininukkehahmo ja kaksi LEGO porohahmoa.

"
- LEGO® 4+ setit on suunniteltu erityisen hauskoiksi ja helpoiksi pienille lapsille. Niiden yksinkertaiset rakennusvaiheet kasvattavat lasten itseluottamusta ja tarjoavat täydellisen alun LEGO palikoista rakentamiselle.
- Mukana on Frozenin Elsa-mininukkehahmo ja kaksi LEGO® porohahmoa: Sven ja porovauva.
- Settiin sisältyvät Elsan vankkurit, joihin mahtuu kaksi mininukkehahmoa, valjaat Svenille, talli, vesikaukalo, leirinuotio, heinäkaukalo ja Frozen-eväsretkipaikka.
- Svenin poron rakennettavassa leluvaunussa on aloituspalikka, jonka avulla lapsen on helppo aloittaa jännittävän LEGO® l Disney Frozen-seikkailun rakentaminen.
- Tarvikkeina ovat porkkana, keksirasia, vaahtokarkki ja harja.
- LEGO® 4+ johdattaa lapset suosikkielokuvien, tv-sarjahahmojen ja arjen sankareiden mielenkiintoiseen maailmaan.
- LEGO® 4+ leikkisettien nimi oli aiemmin LEGO Juniors, ja ne ovat yhteensopivia luovaan rakentamiseen kaikkien LEGO rakennussettien kanssa.
- Tämä Elsa-rakennuslelu on mieluisa lahja lapselle.
- Hyödynnä LEGO® Life sovelluksen intuitiivisia Instructions PLUS -rakennusohjeita. Helppokäyttöiset zoomaus-, kääntö- ja haamutilatoiminnot opastavat pieniä rakentajia koko rakennusprosessin ajan ja visualisoivat heidän luomuksensa.
- Yhdistä 41165 Annan kanoottiretki -settiin ja keksi lisää taianomaisia 4+ LEGO® l Disney Frozen II seikkailuja.
- Vaunu ja Sven ovat 7 cm korkeat, 21 cm pitkät ja 12 cm leveät..
- Talli on 6 cm korkea, 8 cm leveä ja 6 cm pitkä."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Disney
LEGO ikäsuositus 4+
Hinta 26,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:DISNEY PRINCESS 41166 ELSAN VANKKURISEIKKAILU
Arvostelusi