DISNEY PRINCESS 41165 CONFIDENTIAL TOMBOLA 2

Johdata Disneyn Frozen II -elokuvafanit seikkailuun Annan ja Olafin jääkanootilla!
Varastossa
SKU
5702016368628
21,50 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Disney Frozen 41165 Annan kanoottiretki

Ikäsuositus: 4+

Osien lukumäärä: 108

Lähde suosikkihahmojen Annan ja Olafin mukaan melomaan seikkailukanootilla lumotun metsän läpi kulkevalla joella, kauas Arendelista! Nouse rannalle ja ruoki söpöä pupua. Leiki pupun kanssa keinulaudalla ja laske jääliukumäkeä pitkin jokeen. Varo kuitenkin herättämästä maajättiläistä, joka nukkuu joen rannalla!

Disneyn Frozen II -elokuvasta tutun LEGO® l Disney 41165 Annan kanoottiretken parissa lapsi pääsee eläytymään uudelleen suosikkikohtauksiensa tunnelmaan. Tämä LEGO 4+ kanoottileikkisetti on helppo rakentaa, ja sen parissa on aina hauskaa. Setti sisältää LEGO eläinhahmon hauskoihin roolileikkeihin ja erityisen aloituspalikan, jonka avulla ensikertalaisetkin pääsevät kokemaan ylpeyttä aivan itse rakentamistaan rakennuksista, ajoneuvoista ja muista malleista. Setin sisältämien yksinkertaisten rakennus- ja leikkiohjeiden avulla pieni Disneyn Frozen-fani ymmärtää rakennusvaiheet. Ohjeet rikastuttavat lapsen mielikuvitusta ja kehittävät itseluottamusta, ja lapsi pääsee helposti kiinni LEGO palikoista rakentamiseen Disneyn tutussa ympäristössä. LEGO rakentajan rakennuskokemus saa uuden ulottuvuuden, kun hän käyttää tabletteihin ja älypuhelimiin saatavilla olevan LEGO Life sovelluksen Instructions PLUS -ohjeita. Helppokäyttöisten, intuitiivisten rakennusohjeiden erityistä haamutilaa käyttämällä luomusta voi zoomata, kääntää ja visualisoida. Instructions PLUS -ohjeet opastavat pieniä rakentajia koko rakennusprosessin ajan. Näin lapset saavat kokea onnistumisen iloa. Tämä Disneyn lelurakennussetti pojille ja tytöille ja Frozen-faneille sisältää kaksi Disneyn hahmoa ja LEGO pupuhahmon.

"
- LEGO® 4+ setit on suunniteltu erityisen hauskoiksi ja helpoiksi pienille lapsille. Niiden yksinkertaiset rakennusvaiheet kasvattavat lasten itseluottamusta ja tarjoavat täydellisen alun LEGO palikoista rakentamiselle.
- Mukana on kaksi Disneyn tuttua hahmoa mininukkehahmoina: Anna ja Olaf sekä LEGO® pupuhahmo.
- Tässä seikkailuleikkisetissä on jääkanootti ja lamppu sekä jokimaisema ja jääliukumäki, keinulauta, siirrettäviä lehtiä ja kiviä, joissa on nukkuvan maajättiläisen kuva.
- Seikkailukanootissa on aloituspalikka, jonka avulla lapsen on helppo aloittaa jännittävän LEGO® l Disney satumaailman rakentaminen.
- LEGO® 4+ johdattaa lapset suosikkielokuvien, tv-sarjahahmojen ja arjen sankareiden mielenkiintoiseen maailmaan.
- LEGO® 4+ leikkisettien nimi oli aiemmin LEGO Juniors, ja ne ovat yhteensopivia luovaan rakentamiseen kaikkien LEGO rakennussettien kanssa.
- Tämä Frozen-elokuvasta tuttu Anna-lelurakennussetti on mieluisa lahja lapselle.
- Hyödynnä LEGO® Life sovelluksen intuitiivisia Instructions PLUS -rakennusohjeita. Helppokäyttöiset zoomaus-, kääntö- ja haamutilatoiminnot opastavat pieniä rakentajia koko rakennusprosessin ajan ja visualisoivat heidän luomuksensa.
- Yhdistä 41166 Elsan vankkuriseikkailu -leikkisettiin ja keksi lisää taianomaisia 4+ LEGO® l Disney Frozen II seikkailuja.
- Kanootti on 3 cm korkea, 9 cm pitkä ja 3 cm leveä.
- Jokimaisema on 8 cm korkea, 28 cm pitkä ja 15 cm leveä .
- Jokimaisema on 8 cm korkea, 28 cm pitkä ja 15 cm leveä."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Disney
LEGO ikäsuositus 4+
Hinta 21,50 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:DISNEY PRINCESS 41165 CONFIDENTIAL TOMBOLA 2
Arvostelusi